http://img291.imageshack.us/img291/964/nba102.jpg
Printable View
Τι Kobe μωρέεεε
Ευτυχώς που είναι Kobe και με γλιτώνει από τον πειρασμό να το αγοράσω. Πολύ καλή collector's πάντως.
Η Collectors Modern Warfare 2 είναι καλύτερη όμως γιατί δίνει Nightvision Goggles. :P
για δωσε λινκ
Μαγόδ, ΠΛΙΤΣ.
Btw, paizei kaneis kana fps, na mpoume na paiksoume oloi mazi?
Apo quake, cs, cod4, ut, ante kai battlefield heroes, as kanonisoume kana matchaki nte :)
cod 4 & 5, bf heroes. άμα κανονιστεί τπτ κατεβάζω ό,τι να ναι και παίζομε.
Εδώ που τα λέμε εγώ πιο πιθανό να το αγόραζα για τα goggles παρά για το παιχνίδι. :P
Που και που TF2 και L4D. CoD κτλ χαθήκανε μετά το χθεσινό φορμάτ... :/
...που μας φέρνει και στο επόμενο ζήτημα:
Είχα Vista 32 Premium και ξαφνικά κολλάει και πετάει errors για "failed to create security options". Restart (έχω υπερθεϊκό φέηλ case που δεν έχει reset button) και τα πάντα κολλάνε λες και ο σκληρός δουλέυει σε bursts και επιλεκτικά. Μετά από λίγο ξανα τα ίδια με errors. Κάτι ήξερα που πάντα μισούσα τα Vista.
Αυτή η κατάσταση με απέτρεψε και να κρατήσω backups πλην του Secret Of Monkey Island (χα!), οπότε bye bye Τhe Wire (πρόλαβα και τελείωσα τη 2η ευτυχώς), ΒΒ Theory, CoD 4 (ε σιγά) , CoD 5 και γενικά πολύ πράγμα.
Το θέμα είναι πως μετά όταν ήθελα να κάνω φορμάτ άλλες φορές φαινόταν ο σκληρός και άλλες όχι, σε σημείο που δεν τον έβλεπες ούτε μέσα από το bios σε μερικά restarts*. Αυτό ήταν δείγμα ότι πεθαίνει από τα πολλά restarts / loops που έφαγε εχθές ή ήταν κάτι προσωρινό ( :?: ) μιας και όταν τον πέτυχα εντοπισμένο πρόλαβα και του πέρασα νέα windows και εκτοτε δουλεύει μια χαρά.
*: Μια φορά παίζει να χάθηκε την ώρα που εκαιγα σε DVD το The Wire οπότε δεν υπήρχε πουθενα το αρχείο για να διαβάσει το πισι και άρα το DVD γαμήθηκε.
α και για l4d είμαι μέσα αλλά σε κρακαρισμένους σέρβερς =\
όχι και σιγά στο cod 4 ρε μλκ, πιο καυλωτικό multi ever κλπ.
Δεν το έχω δοκιμάσει σε multi (btw θέλει συγκεκριμένο release το σπασμένο; Ποτς γένεν; ). Το SP δοκίμασα και οκ με αυτά που είχα ακούσει περίμενα κάτι παραπάνω από το ακολούθα-όσους-είναι-ντυμένους-σαν-εσένα-και-πυροβόλα.
εεε τι να σου πω, razor1911 ήταν το release, πέρασα updates και crack και έπαιζε χωρίς πρόβλημα σε σπασμένους σέρβερς (απλά έπαιζε λίγο hacking). το search & destroy (counter strike mode) ήταν ό,τι καλύτερο έχω παίξει σε fps.
και στο single καλό ήταν μωρέ απλά μικρό, έχωνε διάφορα τύπου sniping, κινηματογραφικά χάπενινγκς (έχει και μια σκηνή που πραγματικά σου κόβει τα πόδια).
στο pc εχω περασμενα css,farcry 2 και battlefield heroes(free http://www.battlefieldheroes.com/frontpage/landingPage) atm αν και σπανια μπαινω...
αν κανονιστει τιποτες εχω crysis,tf2,bf2τη σειρα,cod2 και americas army(free*)
παντως το εγραψα και παραπανω,αν εχετε ps3/xbox360 παρτε το bf1943(παιζει στη μηχανη του bad company αν ειχατε παιξει) με 24 ατομα...4 map(νησια) και ανα πασα στιγμη μπορεις να μπεις σε βαρκες,αμαξια,τανκς κιε αεροπλανα.
καιρο ειχα να σκαλωσω ετσι με online fps
edit: *μαλακες εχει βγει το aa 3 και δε μιλαει κανεις;wtf τωρα το ειδα που πηγα να κανω link για download http://store.steampowered.com/app/13140/ εδω και ενα μηνα κιολας
παίζει καλό μούλτι στο aa; άμα είναι κατεβάζω κι ας είναι ιμπεριαλιστικό.