σκεφτομαι να ξεκινησω κατα οκτωβρη κι εγω, εχω καβλωσει με το νεο πατς. ερωτησις προς αυτους που δεν το χουν παρατησει: σταματησα να παιζω με το που βγηκε το 5.2/Thunder King/δε θυμαμαι τωρα. Εχω ilvl 490. Ποσο ευκολα ντυνεσαι για το νεο Raid?
Printable View
σκεφτομαι να ξεκινησω κατα οκτωβρη κι εγω, εχω καβλωσει με το νεο πατς. ερωτησις προς αυτους που δεν το χουν παρατησει: σταματησα να παιζω με το που βγηκε το 5.2/Thunder King/δε θυμαμαι τωρα. Εχω ilvl 490. Ποσο ευκολα ντυνεσαι για το νεο Raid?
το play free ως το 20ο level ειναι ακριβως αυτο που λεει?
ρε λετε να?
Δεν εχω εγκατεστημενο τιποτα. Πρεπει να τα κανω ολα απ την αρχη ε?
Launcher, κλπ?
Απ'ό,τι είδα όμως, μάλλον μόνο και καινούρια accounts ισχύει το τζάμπα ως το 20 ε; Γιατί με το υπάρχον μου ζητάει λεφτά :P
Μα κάνω login και με λέει you have used up your prepaid time και όλα αυτά, δε με αφήνει να πάω κάπου αλλού.
Δώσε ΒΆΣΗ ΜΕΓΆΛΕ
Πας στο μπατλε νετε , και κάνεις ΛΌΤΖΙΝ
YOUR GAME ACCOUNTS
εκεί κάπου θα μπορείς να κάνεις ενάμπλε το φρι του πλάι
θα είναι φάση σταρτερ , και θα σου έχει σε παρένθεση μετά ένα
[WoW1]
κατόπιν όταν θα κάνεις ΛΌΤΖΙΝ θα σε λέει να επιλέξεις το
ούσερ νάμε σου ή το γουΑου 1
εκεί κάνεις το πρέπον
ΕΦ ΕΦ Ες ΡΕ ΠΑΡΑΣΆΙ
ΦΟΚΟΥΣ , ΦΟΚΟΥΣ
Δε συχνάζω σε sites τύπου battle.net, δε με αφήνει η μαμά μου.
μου δωκαν 10ημερο trial κι εφαγα φλασια να ξαναμπω.σε φαση απλα να 90ρισω βλεποντας το pandaria περιεχομενο και μετα (αν δεν εχω βαρεθει) βλεπουμε.
μερικες αποριες:γιατι στον σερβερ μου(shattered halls) εχει κοσμο απο 5-6 servers επιπλεον;γιατι σε "παλια" μερη (outlands κτλ) γινεται τις πουτανας απο κοσμο (μεγαλα lvl) ; και τελος με ποιον τροπο εχουμε μικροτερο κοστος σε pandaria+gaming time+realm transfer πακετο;
Edit:τι σκατά απέγινε το talent tree?
O server σου είναι μέρος των Connected Realms.
(PvP) Shattered Halls / Balnazzar / Ahn'Qiraj / Trollbane / Talnivarr / Chromaggus / Boulderfist / Daggerspine / Laughing Skull / Sunstrider
Αντί να κάνουν merge servers με low population και να σβήσουν τους παλιούς αποφάσισαν απλά να τους ενώσουν και να βάζουν tag προέλευσης στο όνομα του παίχτη, ώστε παίχτες όπως εσύ να βρεις του χαρακτήρες σου ή τους φίλους σου στο server που θυμόσουν κτλ. Η διαφορά με τα παλιά CRZ είναι πως για όποιοδήποτε ζήτημα τα connected realms δουλεύουν σαν 1 server, δηλαδή μπορείς να κάνεις και guild και να βάλεις όποιο άτομο θες ανεξαρτήτως server, μπορείς να κάνεις raid, group content κτλ.
Γενικά μόνο θετικό είναι.
Για το transfer δεν ξέρω.
Το talent tree απλά έγινε καλύτερο.