Επειδή και γω χθες το έφτιαξα και απλά έλιωσα να βλέπω, τι είναι αυτό το home/away feed?
Printable View
Επειδή και γω χθες το έφτιαξα και απλά έλιωσα να βλέπω, τι είναι αυτό το home/away feed?
καναλι/περιγραφη απο καθε πολη/ομαδα.
Miami πουτσα απο Philadelphia ε, χαρη στους 22 ποντους, τις 12 ασιστ και τα 9 κλεψιματα του rookie Carter-Williams στο ντεμπουτο του :touched:
(τον τσιμπησα ηδη στο fantasy :P )
Υπερματς Κλιπερς - Γουοριορς, θα τρελαθουμε, Κρις Πολ με 42 ποντους, 15 ασιστ (!) και 6 κλεψιματα, Γκριφιν με 3 συνεχομενα αλλευ ουπ καρφωματα, Στεφεν Καρρυ με 38 ποντους και 9/14 τριποντα ο σκατοχερος, θα δουμε ωραια πραγματα φετος απο αυτες τις δυο ομαδες ε
Assist of the year από τώρα:
http://www.youtube.com/watch?v=vaK0D-KVtR8
Πολυ καλη. Οχι της χρονιας, χαλαρωσε.
Nets - Jazz με $18 στο Barclays Center bitcheeeeeeeeeeeeeeeeez :touched:
Tριπλο συνεχομενο ποστ γιατι ετσι.
καλη πουτσα Ιντιανα σε Σικαγο
Μινεσοτα που δα σε κανα 2 ματς μαρεσε καλο ροστερ
αρχη ειναι ακομα δεν εχω δει τρελη ποιοτητα στα ματς σε οσα εχω δει
εβλεπα ενα Κλιπερς με Χιουστον με 78-66 ημιχρονο αμυνες για γελια
σημερα εχει Μιαμι-Κλιπερς
Θα είναι δυνατό το πρωτάθλημα φέτος. Επέστρεψε κι ο Russ κι επιτέλους οι Thunder θα έχουν το ρυθμό που τους ταιριάζει (αρκεί να μην σκέφτεται μόνο τον κώλο του). Μακάρι ο παικταράς D-Rose να μην έχει τραυματισμούς και ας μην μπει το Chicago στα PlayOffs.
Από την άλλη είδα μέχρι τώρα και μου άρεσαν Golden State και L.A Clippers, η άνοδος των οποίων κάνει τη Δυτική περιφέρεια ακόμα πιο ανταγωνιστική. Ειδικά αν τραβήξουν και οι Rockets το εισιτήριο για τον Απρίλιο θα παιχτεί ανάμεσα σε πολλούς και θα χυθεί ιδρώτας και αίμα, εκεί στη Δύση.
Τέλος, εύχομαι τα χειρότερα τους Super Best Friends του Miami, η παλλακίδα του Stern ο ΛεΠρός να μη σώσει να ξαναπάρει δαχτυλίδι και φυσικά κάποιος να κόψει το μπάσκετ εντελώς στον Varejao. Αυτά!
έκλασα στα γέλια με το #5 στο πρώτο :touched: