τι ειναι ενας φορολογικος αντιπροσωπος και που τον βρισκω να τον εξουσιοδοτησω
Printable View
τι ειναι ενας φορολογικος αντιπροσωπος και που τον βρισκω να τον εξουσιοδοτησω
υποθέτω αυτό
http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/11837
Με 2 λογια αυτος που σε εκπροσωπει οταν εσυ εισαι εξω (πρεπει να ειναι δηλωμενος στο μητρωο της ΔΟΥ).Αν δεν δηλωσες οτι φευγεις στο εξωτερικο τοτε δεν εχεις φ.α. Συνηθως διαλεγουμε κατι σε μπαμπα,μαμα, αδερφο/η, Λογιστη:dfinger:,δικηγορο:puke:
Βγαζεις το πιστοποιητικο και το στελνεις σε αυτον που εχεις κανει καποια εξουσιοδοτηση (αν εχεις εξουσιοδοτησει καποιον για καθε νομιμη ή φορολ χρηση). Οπου εχω ρωτησει θελει πληρεξουσιο για να κατατεθει, (αλλα οπου ρωτησα ηταν μαλακες).Νομιζω οτι αυτο ειναι θεμα του εκαστοτε υπαλληλου/τμηματος/προισταμενου/εφορα.Δοκιμαστε πρωτα με απλη εξουσιοδοτηση.Αρτ αν προλαβαινεις να το βγαλεις πριν κατεβεις κατεθεσε το ο ιδιος.
Ραθ αυτο που λες δεν το γνωριζω ακριβως,κατι παιζει με τις συνθηκες.Επισης δεν ξερω πως σκατα θα καταφερουν να διασταρωσουν στοιχεια (οτι δλδ ζεις και εργαζεσαι στο εξωτερικο,φορολογεισαι εκει κλπ).Το αυτοκινητο που λες εχει παντως τεκμηριο.Επισης, εστω και προαιρετικα καντο. Αν μετα απο 4,5,6,..10 χρονια σε καλεσουν να αποδειξεις τα εισοδηματα 2011 και εχεις γυρισει πισω πατριδα,πως θα τους αποδειξεις οτι εισαι ελεφαντας?
Μπουρδελο
Τσάβες
Μπανερ
Tώρα.
Alvin Lee καλύτερα.
Πήγε η αδερφή μου σήμερα εφορία. της είπαν πως να ξεκινήσουμε την διαδικασία: Υπάρχει η ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού στο κέντρο στην Αθήνα η οποία μπορεί να μας ενημερώσει...Επειδή ήταν μεγαλόκαρδοι της είπαν ότι θα πρέπει να ορίσω έναν αντικλητό για να λειτουργεί στην θέση μου. ο φορολογικός αντιπρόσωπος που λεγαμε φανάζομαι. και πρέπει και να συπληρωθούν κάποια χαρτιά για να υπάρχει στο σύστημα της εφορίας. επίσης απο fb γκρουπ ο λογιστής μέλους πήγε και έμαθε ότι πήρε ήδη παράταση για Σεπτεμβρη.
Πάει και ο Τσάβες γαμώ την πουτάνα. Και αυτός ο Κούγιας μολύνει ακόμα την Γη.
οχι είναι για να είσαι καλυμμένος αν τυχόν αποφασίσουν να σε κυνηγήσουν να πληρώσεις εφορία για εισοδήματα που απέκτησες από την απασχόλησή σου στο εξωτερικό.
what ? pws ginetai na to kanoun ayto ?
paizei kana explanatory link ?
κοίτα πιο πάνω την συζήτηση. έχουν αναφερθεί κάποια πράγματα. υπήρχε ενα ντεντλαιν για 28.3 να δηλώσουμε ότι είμαστε εξωτερικό κλπ. ε κάλυψε ταοπίσθιά σου και άσε τα αν γίνεται.