file kathysterimene geiaQuote:
Originally Posted by direngrey
to pandaria itan kai einai isws to kalytero expansion. an de s arese i farma (pou kai emena me ksenise) apla den to kaneis. poly xrima i farma pantws. paw gia sims
Printable View
file kathysterimene geiaQuote:
Originally Posted by direngrey
to pandaria itan kai einai isws to kalytero expansion. an de s arese i farma (pou kai emena me ksenise) apla den to kaneis. poly xrima i farma pantws. paw gia sims
θα προτιμούσα να είχες quotarei τα υπόλοιπα, αν και έπρεπε να το έχω προβλέψει και να μην το έχω γράψει καν (δεν εννοώ κάτι προσωπικά για σένα ε) .
Ενιουέι, γούστα είναι αυτά χορχόδειλα και βαριέμαι λίγο αυτή τη συζήτηση (ελιτιστής).
Το point ήταν ότι το pandaria έχει τόσα πράγματα να κάνεις, που, ε, δεν μένεις στη γαμημένη τη φάρμα για να το κρίνεις.
Ισχύει. Έχει πολύ πράγμα και είχα καιρό να νιώσω ότι ένα expansion είναι καλό. Ωστόσο τα κρίνω κυρίως από τη σκοπιά του raider κι όχι του casual farmer/pet battler/κοινής αδερφής κτλ, οπότε καταλαβαίνεις γιατί η προτίμησή μου.
On a more serious note, διέκοψα τη συνδρομή μου. Ελπίζω για πάντα.
Wargasm
Παιζει ακομη κανεις? Θελω παρεα :(
ε καλα κι εγω λαιτ καταστασεις λεω αλλα κωλοαλλιανς!
Voyd#2421 καντε add οποιος θελει
Ψηνεται κανεις να με ενημερωσει τι εχασα το τελευταιο 3μηνο?
Ρε το ξεχνας το γαμηδι!
M.O.P
Λοιπόν, πάμε από τα χαμηλά στα ψηλά.
Δεν ξέρω πόσοι έχουν παίξει από βανίλα και πόσοι μετά, αλλά για τους "παλιούς" όλοι οι χάρτες μέχρι πριν το Σιλιθους έχουν φάει ρεβαμπ. Είναι πλέον με περισσότερα κουεστ χαμπς, περισσότερα φλάιτ πάθς, και πιο "βολικά" κουεστς ως προς την συγκέντρωση.
Όλα τα άλλα (Σιλιθους μέχρι και Κατακλισμ) όπως τα ήξερες.
Από Άζεροθ μέχρι και Κατακλισμ χάρτες καλώς ήρθε το δολάριο. Είναι πλέον cross server zones , δλδ σε pvp servers έχει δυνατό gankfest, στο Pandaria παραμένουν per server (με τα καλά και τα κακά του).
Οι αλλαγές στα κλασις είναι τεράστιες , επιλέγεις σπεσιαλιζέσιο και παιρνεις κάποια default abilities. τα tallents είναι πιο πολύ utilities.
γενικά δεν λέω άλλα :) πάμε στο λεβελ 90 εφόσον φτάσεις.
Έχουμε 2 τεράστια φρέσκα πράγματα.
Scenario: κάνεις queue και μπαίνεις σε ένα "instance" με άλλους 2 (σύνολο 3) και πρέπει να εκτελέσεις κάποια objectives με random rewards. Επειδή αυτό δεν έχει να κάνει με dps/heal/tank τα queues είναι σχεδόν instant.
LFR: Looking For Raid , μπορείς πλέον να κάνεις queue για τα καινούρια raids με pugs. το μόνο που σε περιορίζει είναι το item level, κάτι που ένας χαλαρός παίχτης το πετυχαίνει σε 2 εβδομάδες το πολύ.
Χοντρικά αυτά, οι καινούριοι χάρτες (mop) έχουν πολύ φαν, και γενικά ευτυχία :).
Ρε!! :touched: εισαι γλυκας αλλα ειχα 3 90ρηδες την πρωτη βδομαδα του ΜΟΠ!Τα ξερω οσα λες. Σχετικα με τα νεα instances,loots,bgs kai dailies ithela na mathw!
Κατι ειδα για νεα περιοχη με dailies. Αξιζει?Εχω λογο να ασχοληθω? Επεισης ειδα πολλα νεα mounts τριγυρω.
με το 5.2 μπήκε καινούριο raid (δηλαδή κομμάτια του ).
Έχουν μπει τα 3/4 (προχτές το 3). Τα καινούρια dailies είναι όπως όλα τα :) απλά ο χάρτης έχει φαν, bgs δεν έχω δει, περιμένω να πάω το σαμανο 90 να τον κάνω τέσλα κάου να σπείρω θάνατο (δλδ να με γαμάει όποιος περνάει και να βρίζω και να κοπανάω κιμπορντ)!
Για μάουντς δεν έχω ασχοληθεί και πολύ, ξέρω ότι μπήκε ένα που είναι drop από rare spawn, αλλά με 4 άτομα δεν βγάλαμε προκοπή!
kane add <3 Voyd#2421
kai opoios allos
...
3 μήνες είπε πως έχει να παίξει, μ'αρέσει κιόλας που απαντάτε. Δηλαδή τόσα χρόνια WoW τι έχει αλλάξει μέσα σε 3 μήνες; Τίποτα. Νέο patch βγήκε πήγαινε διάβασε τα patchnotes, doh. Ακόμα και αν δεν διαβάσει κάποιος patchnotes η λογική tick-tock που ισχύει από 4.0 δεν αφήνει περιθώρια για εκπλήξεις: 5.0 νεα raids --> 5.1 Brawlers, Dailies, PVP, πίπες και άρα 5.2 --> Νέο raid. Μάντεψε τι θα έχει το 5.3