Quote:
Απλά τυχαίνει να θεωρώ πως ως τώρα ο ΠΑΟ κάνει καλύτερες κινήσεις από τον γαύρο στα μεταγραφικά. Και από άποψη ονομάτων και χρόνου (ξεκινάμε στην ουσία μαζί φέτος, αφού ο γύρος των προκριματικών που παίζουμε πριν από τον γαύρο, μάλλον είναι λίγο ασόβαρος). Μην ξεχνάμε ότι οι "μεγάλες" μεταγραφές μας δεν έχουν έρθει ακόμα, αλλά και αυτοί που ήρθαν, για "μικρότερες" μεταγραφές μια χαρά είναι. Ο γαύρος έχει χάσει ο,τι έπαιζε στην Ελλάδα και κάνει παντιέρα το κατσίκι για να ανακτήσει κάποιο πρεστίζ. Εμείς θα τον παίρναμε για να είναι ένας ακόμα στόπερ, με βασικό στόχο τον Πεγεράνο, εκεί είναι η διαφορά. Εσείς θα γράψετε στον "πρωταθλητή" για νίκη και τέτοια.
Είμαι ο τελευταίος που πρέπει να κατηγορηθεί για μεγαλεπίβολες δηλώσεις (στις προβλέψεις μου πχ στο μπάσκετ για τα αποτελέσματα και τις μεταγραφές είχα απόλυτο δίκιο, όσο και αν κάποιοι μου έλεγαν να "χαλαρώσω" και άλλα τέτοια), σπάνια γράφω μαλακίες στυλ "θα σας γαμήσουμε". Απλά τυχαίνει να θεωρώ πως ως τώρα ο ΠΑΟ κάνει καλύτερες κινήσεις από τον γαύρο στα μεταγραφικά. Και από άποψη ονομάτων και χρόνου (ξεκινάμε στην ουσία μαζί φέτος, αφού ο γύρος των προκριματικών που παίζουμε πριν από τον γαύρο, μάλλον είναι λίγο ασόβαρος). Μην ξεχνάμε ότι οι "μεγάλες" μεταγραφές μας δεν έχουν έρθει ακόμα, αλλά και αυτοί που ήρθαν, για "μικρότερες" μεταγραφές μια χαρά είναι. Ο γαύρος έχει χάσει ο,τι έπαιζε στην Ελλάδα και κάνει παντιέρα το κατσίκι για να ανακτήσει κάποιο πρεστίζ. Εμείς θα τον παίρναμε για να είναι ένας ακόμα στόπερ, με βασικό στόχο τον Πεγεράνο, εκεί είναι η διαφορά. Εσείς θα γράψετε στον "πρωταθλητή" για νίκη και τέτοια.
αν και βαζελος σε ειχα για σοβαρο χρηστη(εστω σοβαροτερο απο εμενα :roll: )αλλα αν πιστευεις τα μισα απο τα παραπανω ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΜΙΑ ΑΜΣΤΕΛ!!