Η. ο ΣΟΥΚΟΣ.
Πολύμπριζος.
Να είσαι καλά καλέ μου φίλε, αλλά δεν είναι για εμένα. Είναι για τον Βασιλάκη, που είναι τεχνικός Η/Υ.
Printable View
Η. ο ΣΟΥΚΟΣ.
Πολύμπριζος.
Να είσαι καλά καλέ μου φίλε, αλλά δεν είναι για εμένα. Είναι για τον Βασιλάκη, που είναι τεχνικός Η/Υ.
Το πρόβλημα είναι ότι εκεί έχουμε μαζευτεί όλοι ΑΕΙ με μεταπτυχιακά. Ναι, για αυτή τη θέση, όπως την περιέγραψα. Εκατοκάτι άτομα τώρα.
Και τεχνικός Η/Υ Αλεξάκη είναι ο καθένας μας αυτές τις μέρες.
Το πρόβλημα είναι, πως ακόμα και τώρα, για να μπείς στον ΟΤΕ, θέλεις μία βυσματάρα ΝΑ.
Δεν ισχύει αλλά ποιον προσπαθώ να πείσω τώρα..
Εδιτ: μπορεί να επιβεβαιώσει και ο animae που μπήκε επίσης έχω την εντύπωση.
Για τον Η δεν ξέρω, παντως εγώ μπήκα χωρίς βύσμα.
Κι εγώ δεν ξέρω για τον animae αλλά ούτε εγώ έβαλα.
Animae μπουδουγού, πού δουλεύεις?
Για τον ΟΤΕ μπορεί να και ισχύει/ίσχυε.
Για την OTEplus που είμαστε με τον Η. πάντως, δεν είναι τόσο απόλυτα τα πράγματα, αν και έχω ακούσει για μέσα.
Έτσι και αλλιώς πάντως, είτε βάλεις είτε δεν βάλεις μέσο, πάλι 300-370 ευρώ θα παίρνεις.
Το "καλό" με την όλη διαδικασία είναι πως τουλάχιστον φάνηκε να ακουλουθούν λίιιιγο πιο "διαφανείς" πρακτικές (τεστ δεξιοτήτων από άλλη εταιρία, συνέντευξη).
edit: Τεχνική υποστήριξη.
Στον ΟΤΕ δεν ΙΣΧΥΕΙ, ίσχυε, πλέον δεν μπαίνει κανείς, είτε με μέσο είτε χωρίς, είναι σα να "έκλεισε" για θέματα ανθρωπίνου δυναμικού, θα σας το έχουν πει. Τι εξηγείς τώρα όμως στον άλλονα..
Αθήνα φαντάζομαι ε?
Ote απ όσο γνωρίζω καναν προσλήψεις πριν 3 χρόνια και πλέον έχουν παγώσει και μάλλον θα μείνουν για μπόλικο καιρό έτσι.
Ναι Αθήνα.
Πάντως γενικά πρέπει να έπαιξε μέσο σε ορισμένες περιπτώσεις. Πχ μια κοπέλα τώρα, δεν έχει καμία μα καμία επαφή και την έχουν βάλει τεχνική υποστήριξη.
Εσένα που σε βάλανε?
Τεχνική Θεσσαλονίκη. Εντάξει κι εμείς έχουμε παιδιά που δεν ξέρουν και πολλά (το λέω ευγενικά) αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι μετά από τα τεστ ειδικά περάσαν βύσματα. Ίσως πάλι και να είμαι ρομαντικός.
Αν και αυτό που θα πω, είναι στα όρια του "ακουσα ότι" του στρατού:
1) Aπ όσο έμαθα από φίλο φίλης ω φίλε που είναι οτε πάτρα, είχαν μπεί από οτεπλας όταν ακόμα περιμέναμε να μας πάρουν τηλέφωνα για συνεντεύξεις. Δεν ξέρω αν είναι τρου στόρυ.
2) Το ότι είχαν 32 χιλιάρικα βιογραφικά και τελικά επέλεξαν και κάμποσους άσχετους, δεν ξέρω πως να το μεταφράσω ακριβώς. Πχ μια εκπαιδεύτρια μας έλεγε σήμερα για το ότι φίλος της με προυπηρεσία κάμποσο σε call center οτε παλι, δεν τον πήραν καν για το τεστ δεξιοτήτων. Τώρα δεν ξέρω αν ήταν στούρνος ή δενξερωκαιγωτι, αλλά όταν συγχρόνως βλέπω μέσα άτομα που δεν έχουν καν επαφή με το τι είναι router ξέρω γω, ε με βάζει σε σκέψεις. Στα αρχίδια μου στην τελική βέβαια, σε κουβέντα να βρισκόμαστε.
λεφτα υπαρχουν λοιπον....
Πήγα για εγχείρηση κήλης στην δεξιά πλευρά πλευρά και πάνω στην επέμβαση βρήκαν ότι έχω και στην αριστερη και έκανα διπλή επέμβαση και Ποναωωωω