ναι αλλά είχες δωρεάν ιατρική περίθαλψη
Spoiler
Printable View
ναι αλλά είχες δωρεάν ιατρική περίθαλψη
Spoiler
πωωω playmobil, με ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ κανονικά φέτος που πήρα κάστρο και δράκους κλπ για το βαφτιστήρι μου. Επίσης του είχα πάρει πριν λίγο καιρό δώρο τον Οπτιμους Πράιμ σε καινούρια έκδοση, ειλικρινά ήθελες 3 τόμους οδηγείες και 4 ώρες να τον αλλάξεις.
Ον τόπικ, εκείνο το τηλεπαιχνίδι που ήταν η Ελένη Φιλίνη και ένας χαίτης και διάλεγες κάτι φακελους και σου διαβαζαν γρίφους και το βραβείο ήταν ένα σπίτι και ένα σκάφος;
Ή το άλλο με τον Βλάση Μπονάτσο που ήταν ένα σπίτι και έπρεπε να κάνεις δουλειές και έλεγε ΠΑΑΑΑΜΕ και ήταν τρομερός;
Δεν είσαι γιατί μάλλον είχες αυτό ...
http://i40.tinypic.com/mwtmye.jpg
Το'χα και γώ αυτό, όπως και το παλιό πειρατικό, ακόμη σε πολύ καλή κατάσταση.
το πειρατικό του Κάπταιν Τζίμη λοιπόν....
Ye, πολύ ζόρι το γαμημένο.
Μας γάμησες. Αυτό το έβλεπα στη τιβι αλλά ήταν πανάκριβο. Μου είπαν οι γονείς να γράψω το "γράμμα" (ενώ να ουμε ήξερα ότι αυτοι θα το έπαιρναν), αλλά οκ αν αυτό ξεπερνούσε το εμπόδιο "τιμή" δεν είχα να χάσω τίποτα. Κρίμα που δε συγκράτησα ποτέ το όνομα, οπότε τους έδωσα δική μου περιγραφή και εν τέλη πούλος.
Επίσης το Ζέππελιν από Χελωνονιντζάκια.
Ειχα ενα σπανιο Transformer (το μονο που ειχα) το οποιο αλλαζε 6 διαφορετικες μορφες.
Γινοταν ρομποτ (ασδσαδ), πιστολι, πυροσβεστικο οχημα, κογιοτ και αλλα 2 που δε θυμαμαι.
Ποιος θα μου το βρει?
Ον τοπικ:
"ρε μλκ σε λιγα χρονια θα εχουμε 2000, φανταζεσαι??"
Το κάστρο με το φάντασμα ήταν ένας κυκλικός πύργος με καταπακτή και βράχια και ερείπια στη βάση.
http://i.imgur.com/4OguQ.jpg
Αυτό ήταν ο διακαής πόθος μου αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα. Με είχαν παρηγορήσει με κάτι ιππότες και το φάντασμα κτλ. Ευτυχώς είχα Τρανσφορμερς και αυτά επειδή ένας οικογενειακός φίλος είχε μαγαζί με παιχνίδια αλλιώς θα έπαιρνα τελείως πούλο. Είχα τα 3 Ντινομποτ αλλά μόνο ο Γκριμλοκ επιβιώνει κάπου.
Και ένας γείτονας είχε 2 κάστρα και πειρατικό και πυραμίδα και όταν πήγαινα από κει τα ρήμαζα στο πείραγμα.
8elw na klapsw
omoiothtes aka swsies με Κόλιν Φάρελ.
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ
ΓΙΟΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ
ΘΑ Σ'ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΝΤΡΑΓΚΟΝ ΜΠΟΛ
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ
ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩ
ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΩ