μέχρι το 2017 (οπότε και λήγει η αναβολή μου) παίζει να 'χει γίνει μισθοφορικό το μπουρδέλο; τι λέμε;
Printable View
μέχρι το 2017 (οπότε και λήγει η αναβολή μου) παίζει να 'χει γίνει μισθοφορικό το μπουρδέλο; τι λέμε;
όχι.
paizei na xoume ginei tourkia omws !! opote paizei na se steiloun se tpt synora me kourdistan , an den prolaveis na apodraseis pros adelaida.
Αυριο Τριπολη.
Πριν λιγες ωρες αποχαιρετησα τα μονακριβα μου μαλλια και αργοτερα θα ξυριστω για πρωτη φορα μετα απο ποιος ξερει ποσα χρονια.
Αμεσως μετα, θα εξετασω και το ενδεχομενο της αυτοκτονιας.
Σιγά. Η βασική είναι λίγο πούτσα αλλά μετα θα είσαι μια χαρά.
τι εγινε ρε πουστη μου , ολο το e.r βυσμα εχει? χαχαχαχα παιζει να χουμε πιο πολλους ναυτες και αεροπορους απο τι στραταιους , να κανουμε ενα γκαλοπ , ενα προφαιλινγκ , ΚΑΤΙ. Μηπως στον Σ.Ξ πανε οι ιντερνετικα (και γενικοτερα) αναλφαβητοι? χαχαχα
ας το επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Boom, αλλά μάλλον στρατό πάει το παλικάρι. στην αεροπορία απ' όσο έχω ακούσει το Μαη θα μπεί μόνο σειρά εποπ κι οχι σμηνίτες
α ναι , εχει και πεζικο η τριπολη!! αλλα συνηθως οι περισσοτεροι πανε κορινθο.
Πεζικο θα ειμαι, που τετοια τυχη για ναυτικαεροποριες.
Αντε και καλα κουραγια ρε.
κάπως έτσι δηλαδή:
http://www.youtube.com/watch?v=pp5QoBj0svM
Σε 4 ώρες ξεκινάω για Ναύπλιο, θα το πάρω σερί, ευχηθείτε μου καλή τύχη, αν δεν γυρίσω πίσω θέλω να με θυμάστε σαν άνθρωπο και όχι σαν σκύλο, αντίο.
Κουραγιο παιδια, εμεις οι παλιοι, σας συνοδευουμε με τις εμπειριες κακουχιας μας φωτεινο αρωγο σας στις δυσκολες αυτες μερες.
Ρε τα κέντρα είναι πλέον κατασκήνωση.
Μη μασάτε, βρείτε παρέα και θα περάσει η φάση.
Το μετά είναι το θέμα.