Το κραστ που κολλαει?Απο κραστ δεν ξερω την τυφλα μου
Printable View
Το κραστ που κολλαει?Απο κραστ δεν ξερω την τυφλα μου
Boris-San δε σε είπε κανείς δήθεν, τα έχουμε ξαναπεί, έχεις άποψη περίπου για όλους τους δίσκους όλων των ειδών μουσικής όλων των εποχών (συμπτωματικά όλοι ΓΑΜΑΝΕ), αν ήσουν 35 χρονών θα σε λέγαμε όντως δήθεν, στα 18 σου λίγο αστείο σε θεωρώ αλλά μέχρι εκεί.
Δικά σου είναι τα αυτιά, δικός σου και ο χρόνος που διαθέτεις για να ακούς μουσική, απλά εγώ σκέφτομαι ότι στα 20 θα έχεις διαβάσει τα πάντα από βιβλία, στα 22 θα ξέρεις τα πάντα από ζωγραφική, στα 24 θα πίνεις 90 μπύρες σε 4 ώρες και στα 26 θα έχεις γαμήσει περισσότερες γκόμενες κι απτον πάνκη και μπροστά σαυτή την τρελή κούρσα της ζωής σου εγώ αισθάνομαι λίγο μειονεκτικά και μου βγαίνει σε κακία ώρες ώρες.
kala ta leei to pswloxyma alla emena auto pou me enthousiazei sto boris einai h metriofrosyni tou. ax mporis, giati na mi se lene doris..
Κατέβασα αυτό που είπε ο ικόνοκλαστ και ΓΑΜΑΕΙ.
to ekanes kai extract? 8a sokaristw.
agapito metal hammer,
oi filoi mou me katigoroune gia tin epifaneiaki mou sxesi me ti mousiki.
γαμω την μπαχαναικη μου...πηγα να βαλω Circle και κλαταρε ο σκλερος...σιχτηρια
Πραγματικα καθηστε και μετρηστε σε ποσους δισκους εχω αναφερθει.Οκ δεν ειμαι υποχρεωμενος να φαω 70 χρονια στη φαση "μονο οι ΑΙΡΟΝ ΜΕΙΝΤΕΝ και οι ΤΖΟΥΝΤΑΣ ΠΡΙΣΤ ειναι τρου".Βιβλια διαβαζω πολυ συγκεκριμενα πλεον,ζωγραφικη ουτε καν ασχολουμαι,τις μπυρες δε θα ασχοληθω καν οποιος θελει το πιστευει,και οκ δεν το επαιξα ποτε γαμιας.
Α και σου φαινεται φυσιολογικο να ποσταρω συνεχεια για πραγματα που δε μου αρεσουνε?
Αμνεζιακ εισαι απλα κομπλεξικος.
Κανσερ δεν εχω κανενα φιλο που να ακουει ουτε καν κατι κοινο με μενα.
Αν θεωρεις εσενα και καποιους αλλους φιλους μου θα συγκινηθω:touched:
Ε είμαι λίγο, απλά φοβάμαι μη πάρει η μπάλα και τη ΜΑΝΑ μου όταν βαρεθείς τη μουσική και αρχίσεις να ΓΑΜΑΣ, καταλαβαίνεις.
Να κατσω να ρωτησω τι κανεις στη ζωη σου η θα αρχισεις να αραδιαζεις τα καλυτερα σου ποστς στο ΕΡ?
Η Ελίτ δεν είναι υποχρεωμένη να απαντά σε προσωπικές ερωτήσεις, λυπάμαι.
Εκανες 5 ολοκληρα λεπτα για να απαντησεις ΑΥΤΟ?Με απογοητευεις
Για να τελειωνουμε.Αν εσυ γουσταρεις να το ξεφτιλιζεις πανω στο γεγονος οτι εγω ακουω πολλα διαφορετικα πραγματα,εχει καλως.Εγω απλα γραφω τη γνωμη μου για αυτα που μου ΑΡΕΣΟΥΝ,δε θα δωσω λογαριασμο σε κανεναν,και το ποσες ωωρες ακουω μουσικη τη μερα και ποσα διαφορετικα ειδη μου αρεσουν ειναι δικο μου θεμα.Και επειδη γαμηθηκε το οφφ τοπικ καρχαρτ καντο ενα σπλιτ και δωστου οτι τιτλο θες,βαλε και ΜΕΤΑΛΛΟΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΑ 18 η οτι γουσταρεις