Spoiler
Printable View
Spoiler
το σχεδιο ήταν (λογικα) να καταδικαστεί η Σερσει και να βγει από τη μέση και να την ξεφορτωθούνε (δεν ξέρω ποια θα ήταν η τιμωρία της, στην καλύτερη εξορία στο πατρικό της)
Spoiler
τι εννοείς ?
O τσονσνό είναι γιος του αδερφού της Dany. Μάλλον.
Γιατί μάλλον; δεν έγινε ξεκάθαρο στο τελευταίο επεισόδιο;
Spoiler
Καλος φιλος προσπαθει να με πεισει απο χθες πως ο Τυριον ειναι επισης Targaryen, και πως ο Aerys βιαζε την Joanna Lanister, και πως για να συμβουν ολα αυτα ισχυουν μερικα απο τα παρακατω (τα οποια βασιζονται σε 2 γραμμες απο τα βιβλια, που δε λενε τιποτα παρα το οτι του ειχε γυαλισει η Λανιστερ του Mad King):
1. Δεν το ηξερε ο Ταηγουιν Λανιστερ
2. Δεν του ειπε τιποτα η Τζοανα Λανιστερ
3. Δεν του ειπε τιποτα ο Τζεημι Λανιστερ, που ειδε τον Mad King να βιαζει τη μανα του, γι' αυτο και βρηκε αφορμη να τον σκοτωσει αργοτερα
4. Το ηξερε ο Ταηγουιν, αλλα δεν εκανε τιποτα γι'αυτο (!)
Discuss. Προσωπικα λεω πως ακουγεται εν μερει πειστικο, αλλα με μικρη πιθανοτητα, και πως αν ειναι οντως αληθεια, το βρισκω ΤΕΡΜΑ ξενερωτικο.
Ο φιλος μου λεει οχι μονο θα γουσταρε, αλλα οποιον εχει ρωτησει του εχει πει οτι θα γουσταρε επισης. Για πειτε.
το έχω αναφέρει και πιο πίσω ρε για Τυριον και Ταργκάριεν
υπάρχει κάπου και η ατάκα του Τάηγουιν "δεν είσαι γιος μου αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω"
Και γενικά εξηγεί αρκετά το μίσος του Tywin για τον Tyrion, δεδομένου ότι τα άλλα 2 παιδιά του καναν αλλαξοκωλιές και πάλι αυτός στήριζε. Επίσης βγάζει νόημα γιατί να ήθελε να απαυτώσει τη Shae ως "εκδίκηση". Τέλος εξηγεί λίγο γιατί δεν τον κάνανε σνακ οι δράκοι όταν τους έλυσε.
Spoiler
Δε με πεισατε!
Πιο πολυ ρωτουσα αν θα σας αρεσε αυτο το σεναριο ή οχι. Να απαντησουν κι αλλοι!
Μονο εγω το θεωρω εκφυλισμο? Μια σχετικα απροσδοκητη και εξω απο τα συνηθισμενα εξελιξη σε μια ιστορια, σταματαει να ειναι καλοδεχουμενη οταν γινεται 2-3 φορες στο ιδιο saga θαρρω.
Spoiler
Σκέψεις για το S06E10:
Μπροστά στη μετριότητα της 6ης σεζόν και τον πάτο της 5ης, τέτοια επεισόδια, μοιάζουν όαση. Αναμφίβολα ήταν το πιο δεμένο και με λιγότερα κενά επεισόδιο του φετινού κύκλου -συναρτήσει του πόσα γεγονότα λαμβάνουν χώρα- χωρίς να αποφεύγει όμως κακοτοπιές. Όποιος δηλαδή δεν έχει πρόβλημα με:
Spoiler
προχωράει σε πολύτιμα συμπεράσματα, όπως ότι επιβεβαιώνεται η θεωρία πως
Spoiler
Γενικά έχει τεράστια προβλήματα στο timeline η σειρά, όσα γραφήμματα και charts κι αν παρουσιάζει ο Μιξξξερ και νομίζω ότι αυτά ενισχύονται από την παρουσία διαφορετικών σκηνοθετών, οι οποίοι έχουν εντελώς διαφορετικό ρυθμό στην αφήγηση των γεγονότων. Όταν για την οπτική του ενός χρειάζονται 2-3 επεισόδια για μια ελάχιστη εξέλιξη, ενώ κάποιος άλλος προσπαθεί σε 1-2 επεισόδια να χωρέσει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ (όπως στο 10ο) γεγονότα, είναι αναμενόμενο να δημιουργούνται inconsistencies.
Spoiler
Δεν υπαρχει κανενα inconsistency, απλα εισαι τερμα κολλημενος και ταυτοχρονα ανικανος να παραδεχτεις το πότε λες μαλακιες, το οποιο βασικα ειναι ολη την ωρα.
http://www.gamesradar.com/heres-how-...st-in-season-6
Ξερω ηδη πως θα απαντησεις, και σε μενα, και στον Bryan Cogman (πιθανοτατα με καποιο ηλιθιο λογοπαιγνιο επιπεδου 12 χρονων και πατ πατ στον εαυτο σου που σκεφτηκες τη μαλακιαρα), και απορω γιατι καθομαι και ασχολουμαι μαζι σου, οταν εισαι τοσο εξωφθαλμα καραγκιοζης. Ειισαι ικανος να δηλωσεις πως θα προτιμουσες να δεις τον Theon Greyjoy επι 4 επεισοδια να ξερναει πανω σε ενα καραβι, την Arya Stark επι αλλα 7 επεισοδια να βρισκεται κρυμμενη μεσα σε ενα βαρελι και να ακονιζει το needle, και τον Varys επι 9 επεισοδια να κανει κουπι πανω σε μια γονδολα. Αυτο για σενα θα ηταν "καλη τηλεοραση". Ε τι να κανουμε τωρα, ο υπολοιπος κοσμος δεν ειναι ηλιθιος.
Δηλαδη το καταπληκτικο αστειο που σκεφτηκες να κανεις, ειναι οτι ο Varys ειναι γοργονος. Αραγε διαβαζεις τους εμετους αφου τους γραψεις μηπως και αλλαξεις γνωμη για το submit, ηθελα να ξερα...
Σε παρακαλώ Μίξξξξερ, αν είσαι άσχετος πάρε και διάβασε τα παρακάτω:
https://www.reddit.com/r/gameofthron...about_varys_i/
κι έπειτα ΒΑΛΤΑΣΤΟΓΚΩΛΟΣΟΥΓΑΜΩΤΟΣΠΙΤΑΚΙΣΟΥΕΜΕΤΕ.
Το τι θα θεωρούσα καλή τηλεόραση δεν είσαι σε θέση να το γνωρίζεις, οπότε ξαναδιάβασε τις οδηγίες με τα κεφαλαία από πάνω.
Αν εσύ γουστάρεις να βλέπεις σε παραγωγή εκατομμυρίων το πλαστικό σπαθάκι του Τσον Σνο, τότε ξαναδιαασε τις οδηγίες με τα κεφαλαία από πάνω.
Αν δε θέλεις, εγώ σίγουρα δε θέλω, να ασχολείσαι μαζί μου, τότε guess what? Ξαναδιάβασε τις οδηγίες με τα κεφαλαία από πάνω.
bonus, επειδή είσαι ούτως ή άλλως καθυστερημένος:
https://www.youtube.com/watch?v=1JIIjMdIx4M