υπερκομματάρα των πέντε ηπείρων και των εφτά θαλασσών
Printable View
ναι όντως είναι, και επίσης κάποια μαλακία έκανα και το'βαλα δύο φορές στο .ραρ, τεσπά κράτα μόνο το ένα.
εννοείται. Επίσης ο Black έχει κι αλλες κομματάρες πέρα από τα γνωστά του και πριν 3-4 χρόνια είχα δει πως συνεχίζει ακόμα. Ρησπέχ.
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lv...lo1_r8_500.gif
i. The Mob – Another Day, Another Death
ii. Embrace – Dance of Days
iii. Red Dons – Unheard Words
iv. The Observers – Symbols Slogans Lies
v. Despite Everything – All Your Fault
vi. No Hope For The Kids – No Hope For The Kids
vii. Autistic Youth – Disciple
viii. The Estranged – Faces Stare
ix. Night Birds – Neon Gray
x. Sedatives – Automatic
xi. Vietnam Veterans – The Days Of Pearly Spencer
and maybe we went a little too fast,
just maybe we went a little too fast.
Εύγε.
μολις γυρισα απο βατερλο εξεταστικης και κατεβαζω.
πάνκη άμα έχεις προτάσεις για πράγματα με παρόμοιο φηλ (μελαγχολία δλδ) σούτ μι
Εν καιρώ, με pm.
Punk συλλογη ειναι ρε τσιφουτη λοκι να πουμε, βαλε καμια 20ρια κομματια.
ε η διασκευη στο Days Of Pearly Spencer δεν ειναι πανκ
Quote:
Originally Posted by Thee Caveman
έρχεται... καλοκαιράκι
VA – Mojito UV Cancer Cocktail
http://i.imgur.com/jlMo1.jpg
i. Sun Araw/M. Geddes Gengras/The Congos – Food Clothing and Shelter
ii. Peaking Lights – Birds of Paradise (Dub Version)
iii. Secret Birds – Pink Nites
iv. Food Pyramid – Cosmo Canyon
v. High Wolf – Solar System Is My God
vi. Sun Araw – Harken Sawshine
vii. Forest Swords – Glory Gongs
viii. Exuma – Mama Loi Papa Loi
ix. Master Musicians of Bukakke – People of the Drifting Houses
x. Annapurna Illusion – Ambrosio
xi. The Lickets – They Turned Our Desert Into Fire
xii. Jamie Saft & Merzbow – Slow Down Furry Dub
xiii. Sun City Girls – The Shining Path
We stared at each other without blinking, and everything came to a stop there between the sea, the sand, and the sun, and the double silence of the flute and the water.
http://images.hhv.de/catalog/detail_...272/272361.jpg
Καθώς βλέπω το εξώφυλλο από το Ηard Coming Love μού έρχεται στην σκέψη μου μια παιδική ανάμνηση. Όταν ήμασταν πιτσιρίκια και παίζαμε σε μια αλάνα, ένα πρωί είδαμε παρατημένο σχεδόν στη μέση αυτής ένα κόκκινο παλαιό Τοyota Cellica ακριβώς ίδιο με αυτό του cover. Δεν είχε πινακίδες και ήτανε ενα χάλι μαύρο. Είχε σπασμένο το τζάμι του οδηγού, γεμάτο μικρά χτυπήματα αριστερά και δεξιά σε όλο το μήκος του άλλοτε γοητευτικού κορμιού του. Η γειτονιά μου είχε πολλά παιδιά. Όλους μας είχε εξιτάρει η παρουσία αυτού του αμαξιού στο χώρο όπου παίζαμε και ζούσαμε ανέμελα. Ίσως αν βλέπαμε το ίδιο αμάξι κάπου αλλού να μην του δίναμε καν σημασία. Πολλά από τα παιδιά είπαν ότι έπρεπε να φωνάζαμε την αστυνομία. Άλλοι ότι πρέπει να φωνάξουμε τους γονείς μας για να φροντίσουν να το απομακρύνουν. Σε κάποιους όμως αυτό το αμάξι ασκούσε μία ακατανίκητη έλξη και γοητεία. Ήταν οι μεγαλύτεροι της παρέας.
Δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά μας από τα μπαλκόνια των σπιτιών μας τα καλέσματα των μανάδων μας για το μεσημεριανό φαγητό. Είμαι σίγουρος ότι σε όλους μας τριγύρναγε στο μυαλό μας η εικόνα αυτού του αμαξιού μέχρι να ξαναμαζευτούμε το απόγευμα στην αλάνα. Στο μεσημεριανό η μάνα μου μου είπε να μην ασχοληθούμε με το αμάξι αυτό. Κανείς να μην ασχοληθεί. Ο πατέρας μου σκόπευε να ειδοποιούσε την αστυνομία. Φαντάζομαι το ίδιο θα είπαν και οι υπόλοιποι γονείς στους φίλους μου. Το απόγευμα κάποιο παιδί δοκίμαζε να ανοίξει την πόρτα του αμαξιού. Ακούστηκε ο κολλητός του να του λέει να μην το αγγίζει γιατί θα βρεί το μπελά του με τα αποτυπώματα. Οι γονείς μερικών παιδιών από τα γύρω σπίτια φωνάζοντας από τα μπαλκόνια μάς πρέτρεπαν με θυμό να φύγουμε από την αλάνα και να πάμε αλλού. Να μην ασχοληθούμε άλλο. Εγώ με τους φίλους μου, ήμασταν οι μικρότεροι της παρέας φύγαμε. Ο αδερφός μου όμως μαζί με την δικιά του παρέα έμεινε εκεί. Μας περνούσαν κάποια χρόνια. Τους κοιτάγαμε να στέκονται γύρω από το αμάξι καθώς βράδιαζε ενώ ένας πατέρας ενός φίλου του αδερφού μου είχε πάει δίπλα τους και με το καλό τους έλεγε να μην του δίνουν πολύ σημασία και να μην το αγγίζουν γιατί ήτανε η δεύτερη φορά όπως έλεγε που παρατάνε αμάξι έτσι εδώ και την πρώτη φορά είχε χρησιμοποιηθεί για μια ληστεία σε μια τράπεζα.
Είχε νυχτώσει και το αμάξι δεν έμοιαζε τόσο γοητευτικό χωρίς την λάμψη που είχε κατα την διάρκεια της ημέρας. Όμως συνέχιζε να αναστατώνει και να έχει ταράξει την ηρεμία ενός προάστιου μιας επαρχιακής πόλης που ζούσε σε αργούς ρυθμούς. Αργά το βράδυ ο αδερφός μου έλειπε από το σπίτι. Έκανε τρομερή ζέστη και είχαμε ανοιχτά μπαλκονόπορτες και παράθυρα. Από μία μπαλκονόπορτα έφθανε η θέα του ιάπωνα καλεσμένου μας. Ω! Μα τι στο διάλο! Κάποιοι έχουν μπεί μεσα στο αμάξι και φαίνεται ότι ανάβουν μια φωτιά. Όχι! ανάβουν το τσιγάρο τους. Μα τι κάνουν; Κάποιος έβαλε μπροστά. Και κάποιος άλλος έβαλε μια κασέτα στο κασετόφωνο του αμαξιού...
http://img85.imageshack.us/img85/2923/folderkko.jpg
Socrates Drank the Conium - Starvation
Eric Clapton - Cocaine
Boston - More Than A Feeling
Jimi hendrix - Purple haze
Termites - Pare me apo dw
Ενδελέχεια - Βουτιά Από Ψηλά
Τρύπες - Παράξενη Πόλη
Black Sabbath - Children Of The Grave
Alice Cooper - Bed Of Nails
Deep Purple - Child In Time
https://www.dropbox.com/sh/xu7vske9y...NKgN/Forbidden