den yparxei oute mia stigmi olis tis zwis mou pou na sygkrinetai me ti friki tou lykeiou.
akoma kai otan anisyxousa oti exw ogko ston egkefalo kai perimena t'apotelesmata.
Printable View
den yparxei oute mia stigmi olis tis zwis mou pou na sygkrinetai me ti friki tou lykeiou.
akoma kai otan anisyxousa oti exw ogko ston egkefalo kai perimena t'apotelesmata.
daks logiko einai na mhn eixan oloi ok sxolika xronias. otan omws milame gia xronia tempelias, ksisimatos, miden diavasmatos, kai ligo kafrilas, mia xara mou kanei.
oxi oti twra de tempeliazw,alla erxontai.
Eida oti hmoun se kati mlkismenes kyliomenes skales pou trexan grhgora k prospa8ousa na krath8w mazi me to discman sto idio xeri, k apo panw htan h ka8hghtria twn arxaiwn k gelage. Gamw to spiti ths.
elpizw na hsoun apo ta deksia.
Εγώ είδα ότι ήταν περίοδος εκλογών και υποστηρικτές του Καρατζαφέρη ήταν οι ναζί και είχαν περικυκλώσει τη γειτονιά μου και ήταν πολλοί και έμπαιναν στα σπίτια με τη βία και μόλις τα πήρα στο κρανίο και πήγα να τους νικήσω μόνος μου, ξύπνησα.
:fear:
Ο προεδρος ηταν bodybuilder-ας στα νιατα του και μοντελος!!!
edina kai daxtylo mou gia na xanaphgaina trith lukeiou :D
γιατι ρε συ? Το εχω σκεφτει πολλες φορες οτι μπορει να μην ζουμε καν και ολη η αληθεια βγαινει σε ονειρο. Σαν να ξεφευγουν καποιες πληροφοριες απο αυτους που μας ρουφανε "τους υψηλους" και να βγαινουν σε ονειρο.Quote:
Originally Posted by HAVOC
Δεν ξερω, δεν πινω...
:shock:
:shock:
Τι περιεργο σου φαινεται?
Είναι αδύνατον να μη ζει η havon με τόσα ποστ εδώ μέσα.
ER posting = ζωή.
Εκτος κι αν εχω κανει καπου save το λειτουργικο μου και παιζει μετα το φυσικο μου θανατο
[και δεν εχω πιει τιποτα, απο τα σχεδια ειναι]
ποστάρω άρα υπάρχωQuote:
Originally Posted by pitchfork
Rene a la carte
Ποσταρω αρα υπαρχω φαση ε? :shock: :rofl:
Τεσπα, ειδα χειροτερο....την καμπια που ανεβαιναμε μικρα σε λουνα-παρκ-παζαρια κτλ κτλ
Παλιοκαμπιααααα
Εγώ είδα ότι ήμουν ανίκανος.
Κακή φάση.
εγώ κοίταξα τα χέρια μου στο όνειρο μου και ξύπνησα. καλή φάση.
Κρατούσαν τα @@ μου?
Χτες χεστηκα πανω μου οικτρα.
Εβλεπα οτι με μπουζουριασανε στον υπνο μου και με πηγαν σε καποιο δωματιο. λεγα τι σκατα συμβαινει και ενας απο αυτους που εβλεπα ηταν γνωστος αλλα δεν θυμαμαι. Σε καποια φαση μου βαζουν πανι στο στομα και λεει ο ενας φερε το τρυπανι ενω ο αλλος μου εμπηγε ενεση. Σε λιγο δεν καταλαβαινα τιποτα αλλα εβλεπα τα παντα. Μολις ξεκινησε το τρυπανι και πηγαν να μου ανοιξουν το κρανιο χτυπησε το ξυπνητηρι ευτυχως :?
το ξυπνητήρι προκάλεσε τον ήχο του τρυπανιού, δατς τρου.
ζειπε
ζειπαι
Πήγαινα με το τραίνο από την Αθήνα στη Σμύρνη (από την ξηρά, όχι χοπ χοπ τα νησάκια) αλλά το τραίνο ήταν αυτό το διώροφο που πάει στο Βερολίνο απ' το Σένεφελντ (επίσης πάει και στο Σένεφελτ απ' το Βερολίνο σε περίπτωση που αναρωτηθήκατε) και εκει που περπατούσα μέσα στο τραίνο ξαφνικά κατάλαβα ότι είχα βγει απ' έξω και το τραίνο έφευγε. Τελικά είχε χάσει και κάποιος άλλος το τραίνο με τον ίδιο τρόπο και για κάποιο λόγο είχε τη Φεράρι του στο σταθμό και είπαμε ότι θα τρέξουμε και θα το προλάβουμε αλλά αυτός με φοβόταν και ήθελε να μου βρει οπωσδήποτε ταξί (υποψιάζομαι από αυτό ότι ο τύπος ήταν ή ο Κάλκι ή ο Άθειστ αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ) και με πήγαινε από πόλη σε πόλη και μου έκανε εντύπωση που θυμόμουν τόσες πόλεις της Β. Ελλάδας γιατί το μόνο μάθημα στο οποίο ήμουν χειρότερη απ' την ελληνική ιστορία ήταν η ελληνική γεωγραφία και δεν περίμενα ότι κάποτε θα τα ξεράσει όλα το υποσυνείδητό μου στον ύπνο μου. Νομίζω βέβαια ότι συναντήσαμε και τη Θήβα εκειπάνω, αλλά μη μου κολλάτε γιατί όταν ο Λιντς γυρνάει κάτι τέτοια όλοι τον λένε θεό, ενώ εμένα μου βάζουν 12 στη γεωγραφία (και μάλιστα χωρίς να τους νοιάζει ότι εγώ ΞΕΡΩ πού είναι το Σεβερομπαϊκάλσκ).
Xaxaxaxa, ma ti gamato oneiro! ;-)Quote:
Originally Posted by babality
Nai re pu8tia re gmt to kopsane sto kalutero ....
:P
εγώ συχνά βλέπω όνειρα που ενώ πρόκειται να κάνω κάτι που το θέλω πολύ, συνεχώς μου προκύπτει κάτι και με καθυστερεί. Τελικά ξυπνάω χωρίς να τόχω πετύχει.
Εσωτερικό Αγχος. Αν και στον ξύπνιο μου σπάνια να μην ολοκληρώσω κάτι που το θέλω πολύ.
Οτι ημουν στο πιτ του Μορταλ Κομπατ που εχει τη λιμνη με το οξυ απο κατω(αυτη που εχω και στο αβαταρ) και παλευα με τον διευθυντη μου. οταν ηρθε η ωρα για φαταλιτυ αφου με νικησε σε 2 δευτερολεπτα τοτε καταλαβα οτι εβλεπα ονειρο στο ονειρο μου αλλα μεταφερθηκα αυτοματα σε χειρουργειο και αναγνωρισα τον πατερα μου με το νυστερι στο χερι ετοιμος να μου σκισει οτι εβρισκε!!!
οιδιπόδειο σύμπλεγμα και άγχος ευνουχισμούQuote:
Originally Posted by babality
O ιατρός απεφάνθη...
:moutza:Quote:
Originally Posted by Candiru
,,,,kavouria
eida oti gyrise o xray stous active member kai ksanarxise to oneirologio
να τα τρως ή να σε τρώνε; :DQuote:
Originally Posted by MeLinDa
efialtes both
me dagwse ena kavouri.ti exeis na peis gi auto candi?
Θες δαγκωμα :D
φθόνος του πέουςQuote:
Originally Posted by MeLinDa
Για το μπούτσο φθόνος
:rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Atheist
eida oti ekane h mana mou tetraduma (iatriko 8auma) kai ta duo apo auta katasparaksan ta alla duo trwgontas tous ta akra kai petwntas ta en telei ston toixo kai to ena apo ta enapomeinanta neogennita, to pio evil, afou apeilhse th swmatikh mou akeraiothta mou dierrhkse to (foithtiko) spiti kai mou eklepse ola ta vivlia. . .
P.S.:h fatsa tou mikrou htan idia tou Malcolm McDowell sto Kourdisto portokali 8) :oh:
To uposuneidhto mou ekpempei ugeia kai isorropia :lol: