Τελικά το παράτησα δε παλευόταν. Τώρα διαβάζω τον μεγάλο αποχαιρετισμό του Raymond Chandler.Quote:
Originally Posted by Mostos
Printable View
Τελικά το παράτησα δε παλευόταν. Τώρα διαβάζω τον μεγάλο αποχαιρετισμό του Raymond Chandler.Quote:
Originally Posted by Mostos
Βασιλης Βασιλικος-Ζ
Graham Masterton - Παγιδευμενοι
Pablo Tusset - Το Καλύτερο Που Μπορεί Να Συμβεί Σε Ένα Κρουασάν.
Στυλ αστυνομικού μυθιστορήματος αλλα με απίστευτο χιούμορ.Ότι πρέπει για να περνάει όμορφα η ώρα.Και δεν έχει σχέση με ζαχαροπλαστική.
"Ο Α Πουκ Είναι Εδώ" του Μπάροουζ... πολύ χάσιμο
Alan Hollinghurst - The Line Of Beauty
Gay σεκς και Αγγλία της δεκαετίας του '80. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
...mia pipa opiou.
tou teo vevaiws vevaiws...
loipon edo kai 3 meres diavazo ena kainourio vivlio enos typou pou legetai mark danielewski, to "spiti apo fylla".
einai psiloterastio kai perierga grammeno.
opoios to exei ypopsi tou as to pei.
Γκιγιόμ Απολιναίρ
"Οι έντεκα χιλιάδες βέργες"
kinky
Τζίμης Πανούσης
"Η ζάλη των τάξεων"
τώρα το άρχισα, δεν έχω άποψη ακόμα
το κακό είναι ότι μετά από αυτά τα δυο (είναι και μικρά πανάθεμά τα) θα πρέπει να αρχίσω να πιάνω σοβαρά τα βιβλία της σχολής :(
:pink:Quote:
Originally Posted by nothingman
Laurence Krauss - Dark Matter
David Gurevich
Από τον Λένιν στον Λένον: Αναμνήσεις από τη Ρωσία της δεκαετίας του εξήντα.
Γαμάει ψευτοκουλτουριάρικες μαλακίες.
:thumbup:
:( Πίκρα όντως.Quote:
Originally Posted by nothingman
Ον τόπικ, διάβασα και το τελευταίο χάρι πότερ, καλό. Άντε να βγει και το 7ο να τελειώνουμε.
The ticket that exploded - william burroughs
Terry Pratchett - Witches Abroad :pink:
Richard Morgan - Market Forces
Die8neis sxeseis - teo kouloumphs.
merika vivlia an dn ta diavazeis gia eksetastikh exoun tromero endiaferon.
diavasa to vivlio tou presfilnt gia ton peloponnisiako polemo kai itan poly oreo,pithanotata kalytero apo tis pyles tis fotias. tora leo na ksekiniso kai auto me ton aleksandro
χμ, τα θελω και γω ευτουνα.
tha sou lega na sta fero otan ksananevo alla pio pithano einai 1/ na ta xeis vrei apo kapoion allon mexri tote 2/ na xeis mazepsei tin apaitoumeni posotita xrimaton gia na ta agoraseis
αυτο με τον Πελοποννησιακο μαλλον το πηρε η αδερφη μου (νομιζω, το επιασε το ματι μου καπου, αλλα διαβαζα αλλα τοτενες) μπορει η λυση να ειναι πολυ πιο κοντα απ οτι σκεφτομαστε, χαχα
Μπορίς Βιάν - Θα φτύσω στους τάφους σας
hehe poly vrwmia...
Προβλέψιμα pink κτλQuote:
Originally Posted by Kalki
Αλντους Χαξλεϋ-Μετα τα πυροτεχνηματα
η γενιά του LSD ξαναχτυπά.
ον τόπικ: Λένος Χρηστίδης - Τα Χαστουκόψαρα. Θετικότατες εντυπώσεις μέχρι στιγμής.
Φιλιπ Ροθ- Το βυζί
giacomo casanova-h monomaxia
κάτι διηγήματα από arthur clark... καλή η πρώτη επαφή με τον εν λόγω συγγραφέα
Quote:
Originally Posted by Kalki
J.M. Coetzee - Σκηνές απ' τη ζωή ενός νέου
[Νομπελ Λογοτεχνίας 2003]
Herfried Muenkler - Οι Νέοι Πόλεμοι. Cheers Ρωχάμη - κόλλημα είναι (και καλή φάση για συνέντευξη. Ο τύπος είχε έρθει και Ελλάδα πριν από ένα μήνα περίπου).
@ismosax: λέει αυτό του Κούτσι; Μόνο την Ατίμωση έχω διαβάσει και μ' άρεσε πολύ.
Τι λέει αυτό; Κάπου το'χω δω και βόσκει αλλά δεν το έχω ακουμπήσει, διαβάζω (ακόμα) νουβέλες Star Wars και Dragonlance :PQuote:
Originally Posted by ismosax
Den exw diavasei thn atimwsh, einai to prwto tou pou peftei sta xeria mou.
Etouto einai autoviografiko vasika, kai einai arketa endiaferon an kai to vriskw ligo kourastiko se shmeia. H alhtheia einai pantws oti kulaei polu aneta kai oti periexei merikes panemorfes eikones kia ekfraseis.
Realismos kata vash loipon, kai auto pou leei o titlos tou gia sunexeia. Skepseis kai skhnes enos neou pou psaxnetai me th zwh tou kai ton eauto tou.
Concluding: Tsekarete to.
Tom Robbins - Skinny Legs And All
Μ'αρέσουν οι απόψεις του για τη θρησκεία -αν και ακόμα δεν ξέρω που έχει σκοπό να το οδηγήσει το θέμα, είμαι λίγο πριν τη μέση.
Ελληνικός τίτλος; Είναι μήπως το καινούριο με τις μικρές ιστοριούλες; Αυτό το έχει διαβάσει αλήθεια κανείς;Quote:
Originally Posted by ang69
Ksanadiavasa to mikro prigkhpa meta apo polla xronia...Panemorfo :touched:
Ka8e fora einai to idio sugkinhtiko to vivlio.
Αυτό που διαβάζω εγώ λέγεται Ο Χορός Των Εφτά Πέπλων στην ελληνική μετάφραση. Το καινούριο είναι το Αγριόπαπιες Πετούν Ανάστροφα. Προσωπικά δεν το έχω διαβάσει ακόμα.Quote:
Originally Posted by ismosax