πέρασες την πρωτοχρονιά σου με δύο γερμανούς και κεράκια;
φακ, τελικά δεν πέρασα τόσο άσχημα που κοιμήθηκα από τις 12:30.
Printable View
πέρασες την πρωτοχρονιά σου με δύο γερμανούς και κεράκια;
φακ, τελικά δεν πέρασα τόσο άσχημα που κοιμήθηκα από τις 12:30.
έχει από χθες το πρωί που περιμένω απάντηση σε ένα μήνυμα. και δεν είναι ότι δεν έχει έρθει η απάντηση, ούτε ότι από χθες το πρωί σκέφτομαι "θα το έχει κλειστό", "δε θαχει κάρτα", "θα το έστειλα σε λάθος νούμερο", "είναι στη χώρα που δεν υπάρχουν τηλέφωνα και δεν μπορεί να με πάρει" κλπ, αλλά ότι μέχρι την Πέμπτη (όταν κάθε απάντηση θα είναι πλέον ανούσια) θα συνεχίσω να σκέφτομαι τις παραπάνω χαζομάρες.
http://i77.photobucket.com/albums/j54/lethe667/gar9.jpg
he is, για το she υπάρχουν βάσιμες αμφιβολίες.
FIXXXER, λέω να στείλω MMS αυτή τη φορά:
http://neko-pan.net/wp-content/uploads/bass.jpg
:rofl:
Εγω παντως σοβαρα μιλουσα. διακριτικο αλλα προσβλητικο
είναι πολύ μεγάλη ιστορία, θα στην πω αν σε πετύχω στο chat.
Fandango μπλογκαρε την ιστορια.
oso leipame gia diakopes epese i asfaleia kai sapisan ta panta se katapsuksi k psugeio.
apo tin paraskeui pou to vrikame den exei kswvrwmisei.
FML
ιιιιιιιιιι, το'χω πάθει.
ΒΡΩΜΕΡΗ κατάσταση. Πλύνε το ψυγείο με ξύδι, βοηθάει.
ρε εχει ποτισει η βρωμα.
Βρωμαει και απο κατω η ψυξη που δεν εχει επαφη με την καταψυξη οπου εγινε η κυριως ζημια.
παιζει να φαει κ πεταμα.
Μπήκα μετρό με φοιτητικό εισιτήριο και πάσο που έχει λήξει (από Σεπτέμβρη '09 δε δικαιούμαι πάσο). Προσπάθησα να πείσω τον ρουφιάνο που με έπιασε ότι απλώς δεν έχω ανανεώσει το πάσο μου αλλά δε με πίστεψε. Για να δώσω 60 ευρώ, πρέπει να μείνω τέσσερες μέρες νηστικός.
Μου είπαν ότι μπορώ να πάω στα κεντρικά στο Σύνταγμα και να κάνω μία ένσταση όπου θα πουλήσω λίγο παραμυθι εξηγώντας τους πώς όλα αυτά είναι μια παρεξήγηση και ότι κακώς μου κόβουν πρόστιμα αφού κατά βάθος είμαι ένας ευγενικός και ευαίσθητος νέος.
Θέλω μία καλή ιστορία που να δικαιολογεί γιατί ήμουν στο μετρό με μειωμένο εισητήριο και περσινό πάσο.
Τη βοήθεια σας και τη φαντασία σας...
Μεινε νηστικος για να σου γινει μαθημα....
ήσουν εκτός πόλης λόγω οικογενειακών προβλημάτων,μάλιστα υπήρχε η ιδέα να σταματήσεις την σχολή.
παρ'όλα αυτά,επέστρεψες,έπιασες δουλειά σε μια κάβα και ξανάρχισες να παρακολουθείς μαθήματα,ενώ έμενες σε κάποιους φίλους.
μέσα σ'όλον αυτόν τον πανικό και λόγω ασυνεννοησίας με την γραμματεία,δεν ανανέωσες το πάσο.
κι όσο τα μπερδέψεις μεταξύ τους,με το πιο θλιμμένο σου ύφος(δεν θα δυσκολευτείς αφού κόβει η λόρδα),τόσο θα σε λυπηθούν.
εγγύηση.τους γονείς μου τους έχω βγάλει διαζύγιο 45 φορές.
το έπαιξες και σε έπιασαν, αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.
μαχαιρωσετους
Του είπα ότι δεν το έχω ανανεώσει και καλά, και μου έιπε να πώ στη σχολή να το ανανεώσει και να στείλει ένα φαξ σ' αυτούς. Πούλο δηλαδή γιατί η σχολή δε δίνει πάσο πλέον.
Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.Quote:
Θέλω μία καλή ιστορία που να δικαιολογεί γιατί ήμουν στο μετρό με μειωμένο εισητήριο και περσινό πάσο.
σιγά μην τα βάλουν με την Σιών!
Θα πάρω τηλέφωνο αύριο να ρωτήσω. Κι αν μου πουν όχι, πρώτα θα βρίσω εσένα και μετά θα παραγγείλω πίτσες στα γραφεία τους. Τρέμετε!!
Βρες και μια καλή ιστορία για εδώ για να μας εξηγήσεις γιατί εξακολουθείς να χτυπάς φοιτητικό εισιτήριο αφού αν σε πιάσουν το ίδιο πρόστιμο με το να μη χτυπάς καθόλου πληρώνεις.
Αυτό είναι παράλογο, μπορεί να το παίξει τρελός και να πληρώσει μισό πρόστιμο.
Βρες ενα συνωνοματο και συνεπωνυμο φοιτητη καπου (τηλεφωνικος καταλογος), πηγαινε τον αυτον στα κεντρικα να δειξει το πασο του με τη φωτογραφια του και πες του να εξηγησει οτι ειχε μπερδευτει και ειχε το περσινο πασο επειδη με το φετινο ειχε παει να παρει κατι βιβλια για τη σχολη και το ξεχασε στο αλλο μπουφαν και ετσι θα σβηστει το προστιμο. Για να τον πεισεις κερασε τον φαγητο μια μερα κι ετσι θα μεινεις νηστικος μια μερα αντι για τεσσερις. Νομιζω ειναι η απλουστερη λυση.
Βομβάρδισε ένα πυρήνα Ηλίου με νετρίνα.
Αυτο δε θα εχει κανενα αποτελεσμα σε τιποτα
Να σας πω. Επειδής στα λεοφορεία όταν ζητούσαν πάσο δεν κοιτούσαν κάν τι έβγαζα από το πορτοφόλι μου μέσα, λέω ντάξ, σιγά μη προσέξει ότι είναι περσινό το πάσο. Και αν το προσέξει, θα του πω ότι δεν το ανανέωσα ακόμη. Και τέλος πάντων, δεν το έχω χωνέψει ακόμα το 1 ευρώ για εισιτήριο.
Ειναι πιο ευκολοχωνευτο απο τα 60 παντως, το μονο σιγουρο ε. Ρε τι να σου πω, δεν υπαρχει λυση σε αυτο, απλα πηγαινε να τους κλαφτεις ξερω γω, πες οτι μπερδεψες το εισιτηριο και πηρες μισο αντι για ολοκληρο, πιο πιθανο ειναι να σε πιστεψουν. Μπορεις και με μια μετρια ηθοποιια και μια ατακα του στυλ "ΜΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΣΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΣΟ? ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ?" να τους κανεις να σε πιστεψουν.
Μιας και θα είναι η πρώτη φορά που το ακούν.
Λόκη, Ο Dythor δικαιουται πάσο από τη σχολή; Αν ναι, χεστήκαμε.
Αν όχι, παίζει να μπορώ να ταξιδεύω με μειωμένο εισιτήριο απλώς σαν φοιτητής και να μη χρειάζομαι πάσο;
Που σκατά να κοιτάξω;
Απ' ότι βλέπω στα ίντερνετς πάντως, το μειωμένο εισιτήριο αναφέρεται σε σπουδαστές και όχι σε κατόχους πάσο. Παίζει με Βεβαίωση Σπουδών να τη σκαπουλάρω. :-?
Αν έχεις εύκαιρο φίλο σε οποιαδήποτε σχολή, πες του να πάει στη γραμματεία να πει ότι έχασε το δικό του πάσο, αν τα δίνουν κενά (σε μας πχ τα συμπληρώνουμε μόνοι μας, μπορώ να γράψω ότι είμαι ο αλέξανδρος βάρκας και σπουδάζω πυρηνική φυσική χαριλάου) το παίρνεις και κομπλέ.
4.5 χρόνια στην α8ήνα ζήτημα να έχω χτυπήσει 40 εισητήρια. ΤΣΟ & ΛΟ
Οπως τα λεει ο Εης περιπου. Οταν επαιρνα συγκοινωνιες πληρωνα ελαχιστες φορες, ακομα και στο μετρο, οπου ειχα επινοησει και συστημα που -συνηθως- επιανε για να μη σε πιανουν.
και εννοειται στο παλιο Πειραιας - Περαμα, το πρασινο, δεν πληρωνες ποτε για κανενα λογο εισητηριο. Και δεν αγχωνοσουν γιατι αν εν τελει, εμπαινε ελεγκτης, ειχες γλυτωσει πανω απο 3 φορες το ποσο του προστιμου, οποτε, επενδυτικα αν το δεις, απο πανω εισουν.
Πας παντελονάτα και αντρίκια , και λες ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ , αν σου πληρώσω τώρα το πρόστιμο , για 4 μέρες δεν έχει φαγητό. Αν ήμουν τζαμπατζής δεν θα έκοβα καν εισιτήριο, προσπαθώ στα οικονομικά μου πλαίσια να είμαι νόμιμος. Και επίσης τους λες ότι είσαι ακόμα φοιτητής , και απλά δεν έχεις πάσο. Αν σου πουν κσερογο πούλο , ζήτα διακανονισμό (χωρίς πλάκα) πες να σας φέρνω 15 ευρω τον μήνα.
Ήμουν πριν δυο βδομάδες στα παλιά σου τα λημέρια, στην εθνικής αντιστάσεως. Παίρνω το τρόλλει για να με βγάλει στην διασταύρωση. Η απόσταση είναι γύρω στο τρίλεπτο, και άπειρες φορές δεν έχω χτυπήσει, αλλά εκείνη τη μέρα χτύπησα. Δίπλα καθόταν τύπος ο οποίος λέει είχε ξεχάσει να χτυπήσει. Μπαίνουν αστραπή ελεγκτές, πατάνε κόσμο, πάνε σε αυτόν -σαν κατευθείαν να τον στόχευαν!- και τον γράφουν, αυτός τους δείχνει ένα μάτσο αχτύπητα που είχε πάνω του, πάντα έχει αλλά απλά ξέχασε, γίνεται πύραυλος, τον γράφουν όπως και να χει, γειά σας. Ε φτάνουμε στη διασταύρωση και πάμε για λεωφορείο πια που σε ανεβάζει πάνω. Ανεβαίνει ο τύπος με το πρόστιμο αγκαλιά και κάθεται σχεδόν κλαμμένος στη θέση του. Και μια στάση μετά, να σου άλλοι ελεγκτές. Και τον ξαναγράφουν. Τους δείχνει το άλλο πρόστιμο κλαμμένος κανονικά πια. "Άλλη διαδρομή, άλλο λεωφορείο" λένε αυτοί αμείλικτοι. Έπεσαν και κάτι φωνές προς τους ελεγκτές από κάποια μερίδα του κόσμου, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Διαδρομή μισής ώρας, ταρίφα 120 ευρώ. ΤΣΟ ΛΟ έης!
Πωπω.. fhl. Eφιάλτης. Κάρτα και πάλι κάρτα.
χαχ, Καρχαρτ ενταξ, αυτο γινεται μια στις 20000000.
επισης κανονας χρυσος της απατης στα ΜΜΜ.
ΠΑΝΤΑ (η σχεδον παντα) πληρωνεις στα τρολλευ. για καποιο λογο που δεν εχω ερευνησει, οι ελεγκτες τρολλευ = περιπου 20πλασιοι σε ατομα και ζηλο απ τους υποδελοιπους.
Αυτο με τα προστιμα την ιδια μερα πως παει ρε παιδια, θυμαμαι με ειχαν πιασει και μενα πριν πολλα χρονια αλλα το προστιμο τοτε ηταν κανα 20ευρω (που τοτε μου φαινοταν περιουσια) αλλα μου δωσαν ενα χαρτι (την κληση δηλαδη, το προστιμο) με το οποιο μου ειπαν μετα σε οποιο λεωφορειο και να μπω δε χρειαζεται να χτυπησω εισιτηριο. Δεν ισχυει πλεον?
χαρυ ποτερ αν μου γλειψεις τ'αρΚιδια κερναω εγω το 60ευρο