στο αριστερό χέρι γιατί κρατάει ομπρελίτσα;
Printable View
στο αριστερό χέρι γιατί κρατάει ομπρελίτσα;
Τη βαλίστρα οι τσούτσες είναι φυσικό να την βλέπουν για ομπρέλα!!!
χαχαχαχαχαχα
ήμουνα σίγουρος
:dfinger:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Δηλαδη αυτοι οταν βρεχει, ανοιγουν τη βαλιστρα???
στους Liege Lord, ηταν για ενα διαστημα ο τραγουδιστης των annιhilator Joe Comeau στο Carnival Diablos. το τριβια μου.
Ακουστε Καρνιβαλ Ντιαμπλος, χυνει τις βαλιστρες σας.
εντιτ. τωρα ειδα το εξωφυλλο το αλλο.
yo! yo!
αν αυτο ειναι βαλιστρα
τοτε γω
τοτε γω
τοτε γω ειμαι η Κλυταιμνηστρα!!!!
Συγχαρητήρια, επιλέξατε ένα από τα 4 χειρότερα δισκάκια των Καναδών! :dfinger:
epeidh 8elw na gelasw ki allo, ta alla 3 poia einai?
egw genika de sygkrinw, giati etsi xanetai to nohma ths mousikhs. -ektos an 8elw na tsitwsw katastaseis...:razz:-
to mono pou mporw na sou pw gia annihilator einai oti gamane oloi oi diksoi tous, alloi perissotero, alloi ligotero.
lege twra poia einai ta alla 3
o Joe Comeau eixe tragoudisei sto Master Control. epaikse stous Overkill ki8ara merika xronia metahtan na tragoudisei sto neo Tad Morose alla arxidia....
Να σας το πω αλλιώς: Δε γουστάρω κανένα όσο τα τρία πρώτα.
Edit: εννοείται σεβαστή μπάντα και τα συναφή! Αλλά 2001 έβγαιναν και έπη "Transition" (Destiny's End) που μόνο και μόνο για ομώνυμο track, νομίζω πάει πάνω από "Carnival..."
petakses mia diplwmatikh mlkia kai mas ksenerwses
gia na se tsitwsw twra.....to king, to refresh kai to diablo rixnoun karpazies sta 3 prwta.......:twisted:
Έκανα και edit παραπάνω, ε;
http://www.mrpibbs.com/kuro/kbd-sux/larm.jpg
http://www.geocities.com/sackowoes/larm.jpg
γαμανε το 99.9% των συγκροτηματων που υποτιθεται οτι στα 80ς επαιζαν "ακραια" και "ταχυτατη" μουσικη.μην ξεχναμε ΤΣΟΥΤΣΕΣ οτι οι extreme noise terror πηραν το ονομα τους απο αυτους.
Στα μεγαλα συν οτι εβλεπαν πολυ μπροστα απο την εποχη τους,και εγραψαν το metal attitude sucks.
"King..." παίζει για τριάδα, το αγαπώ πολύ το τρίτο. Μη μου πείτε όμως και για "Metal" τώρα...
Jim, αφρίζω αυτήν τη στιγμή, ΧΑΧΑ!
http://catholic-resources.org/Millen...hownomercy.jpg
Reject, τη βρίσκεις με αυτό;
να απαντησω εγω που δεν ειμαι διπλωματης για αναιλειτορ
Alice in Hell,Never, Neverland,Criteria for a Black Widow ΔΙΣΚΑΡΕΣ
Set the World on Fire,King of the Kill,Waking The Fury ΚΑΛΟΙ
τα υπολοιπα μετριοτητες-γελαει ο κοσμος
το 0.1% ειναι οι doom,extreme noise terror,siege,ratos de porao.
ρα παρια,οχι,με κανει να γελαω.απο θραςμεταλ μονο πρωιμοι βοιβοντ,νιουκληαρ ασσολτ,και πρωιμοι ονσλοτ(οχι του δευτερου δισκου με τα βαρετα γυρισματα και τα 6λεπτα κομματια).
Χώσου-χώσου! :razz: :dfinger:
ποιος ειναι? δεχομαι μονο το at war with satan
ναι αλλα σε ταχυτητα και χυμαδιο γαμανε οτι εχεις ακουσει,και οτι ποτε θα ακουσεις...
doom προτεινω το total doom,συλλογη πρωτα 7αρακια,πρωτο δισκακι,πρωτο σπλιτ με τους no security.
απο extreme noise terror τα holocaust in your head,split with chaos uk,split with filthkick,phonophobia(που θα σου αρεσει περισσοτερο απο ολα μιας και ειναι παρα μα παρα πολυ χεβυ,και σε μεσαιες ταχυτητες=αυτες που θεωρω εγω μεσαιες).
ra,απο ερημος εχω την κοιλαδα της μοναξιας,καλο ειναι,αλλα οχι και ε.ρ.
Τhanx ρε 'συ θα τσεκάρω.
όσο για το πρώτο σκέλος .........σε ταχύτητα πάντως σίγουρα δεν γαμάνε Impaled Nazarene, σε χυμαδιό σίγουρα δεν γαμάνε Gehennah, Sodom, Venom κτλ
και σε βρωμιά..... άστο
Πολύ γιαλισμένοι ρε φίλε...
Και δεν απαντάς και στα pm παλιόπαιδο.............
δεν εστειλες ρε φιογκο.
γυαλισμενοι και αργοι οι septic/siege??αχαχα ναι οκ,αλλα ηταν 1983...οχι 1991 (ιμπεηλντ).
ντριλλερ κιλλερ ομως τους σβηνουν ολους με μια γομα...
Με συγκινείτε ρε παλιατζούρες κι οι δυο σας! :touched:
Κι εσύ ρε Razor! :touched:
Ωραίες κουβέντες!