http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=91483
Πείτε πόσο για τον πέο είναι και πόσο του αξίζει να αποκλειστεί.
Printable View
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=91483
Πείτε πόσο για τον πέο είναι και πόσο του αξίζει να αποκλειστεί.
Θεός.
gia ton Odonian les ? giati o allos me tpt .
8-)
πα να δω το παιχνιδι
αντε με τη νικη
ante na doume ti tha ginei....poly dyskolo paixnidi..oi alloi kseroun mpala emeis elaxisti....elpizoume omws
Το 1-1 του πρώτου αγώνα είναι πονηρό σκορ. Αν μπεις για το 0-0 και το φας, μετά θέλεις 2 και σταθερότητα στην άμυνα, με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι 2 εντελώς διαφορετικά πλάνα. Ίσως γι' αυτό έχει τους συγκεκριμένους παίκτες μέσα, για να μπορεί να το γυρίσει σε 4-4-2 (από 4-3-2-1 που φαίνεται ότι θα ξεκινήσει) αν κάτι στραβώσει. Θα δούμε.
Βρήκατε κανα λινκ που να παίζει?
Tsekare edo http://myp2p.eu/index.php?part=home
an kai logika to ksereis to site.
2-0 Torres, Gerrard!!
Κοίταξα εκεί και δεν έπαιζε κανένα λινκ για Media Player. Το Sopcast για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει τίποτα σήμερα :(
Κοίταξα και σε livetv.ru και σε justin.tv, μια απ τα ίδια..
Πάμε μωρή Liverpool :D
Καλά ως τώρα, έχουν ανούσια κατοχή και εμείς τις καλύτερες ευκαιρίες. Το παίρνουμε κιόλας όπως πάει.
Στο ακυρωθέν γκολ, ο διαιτητής σφυρίζει πριν η μπάλα φτάσει σε αυτόν που σκοράρει, αλλά μάλλον κάνει λάθος, δε βλέπω να έγινε κάτι.
Αν υπολογίσουμε τι έγινε στο πρώτο ματς, δεν τους λυπάμαι. :razz:
Sopcast miden simera gamoto:sad:
3-0 mori arrosteia!!!
ευεξαπτος ο συν-εκφωνητης
i sporting posa goal exei faei fetos sto ChL ?
edit:
Liverpool :touched:
περασε η καλυτερη ομαδα
Χάσαμε τα 2 από τα 3 γκολ με το στρίμιν. :-(
Καλά σταθήκαμε, δε μπορέσαμε όμως. Στην ευρώπη και που φτάσαμε εκεί επιτυχία είναι. Ο κόσμος χειροκρότησε.
Χάιλαιτ οι τοπικοί γαύροι που έριξαν κροτίδες στο γκολ της Βιγιαρεάλ.
Εδώ δεν το πήρατε με προπονητή ρε κακομοίρη.
Κι αφού έφυγε η λατρεία, στρεφόμαστε στη λίβερπουλ και στηρίζουμε ράφα μέχρι τέλους.
Nai re gamw thn kwlochelsea.Pantws eixe thn kavla ths poutsas stis vasilissoules.Me kalutero paixth ths Real me trelh diafora ton Casillas etsi(poso me trelainei aftos o termas).Stenaxwrh8hka gia th Sporting pou ths exw sumpa8ia logw polu palias cm empeirias.Kai o vazelos htan polu sovaros,apla o ten kate einai wres wres anwmalos katevhke ligo perierga.Meta thn isofarish de to xeiristhke kala
το 'χασε ο τεν τεν... ελπίζω να φύγει. αυτά για φέτος
τα χουμε ξαναπει.. οταν εχεις να δεις σωστο δεξι μπακ απο τον μινχ... και τοσα χρονια μου εχεις τον αοσμο νιλσον... και επισης οταν ο ζιλμπε δεν μπορει να αλλαξει μια πασα στα 15 εκατοστα και δεν μπορει να κανει κοντρολ!!!!!! δεν κυνηγαει μπαλα.. και εχεις τον σιμαο να παιζει για ολο το κεντρο... ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ματος που μπορει να ανοιξει το παιχνιδι και να βγαλει και την ομαδα μπροστα και να κανει και κανενα βρωμοσουτο.. ΓΑΜΗΣΕ τα.
Ο Μινχ αριστερά δεν έπαιζε;
Κι εγώ μαζί σας, Λίβερπουλ αρρώστεια κλπ, αλλά πολλή παράγκα στο Άνφιλντ ρε παιδιά.
Άμα δεν ήταν ο Κασίγιας πόσο θα έληγε? :shock:
Ψυχρολουσία το σημερινό.. Δεν έχω παίδες ξαναδεί ομάδα να "κάθεται" τοοοοοόσο
πολύ μετά το γκόλ εναντίον της.. Όπως ο Παο εφέτος είναι μια πάνω μια κάτω μια καύλα μια κουράδας, έτσι και ο Τεν Τεν .. Τη μια χαίερεσαι και λες μπορώ να βασιστώ στον Παιτέρη,
έχει ποδοσφαιρική παιδεία το μουνί και μπορεί να φτιάξει αυτό το μπουρδέλο πολυτελείας με το τριφύλλι στο βυζί (sic) απ΄την άλλη έρχονται κάτι τέτοια παιχνίδια που λες αααααντε και γαμήσου ΠΑΠΑΡΑ!!
Λοιπόν η Βιγιαρεάλ καθαρά ανώτερη και στα δυο παιχνίδια έτσι , μην το συζητάμε..
Αλλά τρως το δεύτερο ρε μαλάκα (φυσικά όλο το γκολ ξεκινάει από μαλακία στο κέντρο και συνεχίζεται μέχρι το τέλος η μαλακία γιατί κανένα μαλακισμένο δε σκέφτηκε να κάνει φάουλ στον Ισπανό δαίμονα) Τεν Τεν στο 70 αν θυμάμαι καλά.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ?? Αν το Ch. L. ήταν όντως η μόνη διοργάνωση που κυνηγας και το πίστευες ότι την κυνηγας που στον καταμπούτσο είναι η αντίδραση σου όταν τρως το δεύτερο? Όχι βέβαια ότι θα μπορούσε να βάλει 2 γκολ και να τσιμπήσει την προκριση, αλλά ΔΕΙΞΕ ότι τα δίνεις ολα ΜΑΛΑΚΑ! Άλλαξε τον γαμημένο πρώην κιθαρίστα των Ιn Flames και ΚΑΝΕ 2 ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ αλλαγές και παίξτα όλα για όλα! Βάλε οικοδόμο βάλε Ρουκ Ζουκ ΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΣ, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΜΩΟΜΑΔΑ ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ γαμώ το μπελά σου μέσα..
Παιδια εγώ ξενέρωσα απίστευτα σήμερα όχι για την αποτυχία, όχι για την εμφάνιση όχι γιατί δεν είμαι στους 8, γιατί οι Ισπανοί ήταν ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ομάδα.. Ξενέρωσα γιατί ξενέρωσε ο Παιτερης στον πάγκο.. Πάμε τώρα για ένα δίμηνο νύστας και κωλοβάρας μέχρι τα play off.. (ή μήπως να αρχισουμε να φοβόμαστε και το ΑΕΚ πλέον?)
Σειταριδη ηθελα να πω αλλα και αριστερα σοβαρο παιχτη απο μινχ εχουμε να δουμε.. τα ακρα ειναι γαμησε τα..
το ελεγα οτι δεν τα εβλεπα καλα τα πραγματα...και σημερα και αυριο θα ειμαι ξενερωμενος γιατι θα μπορουσαμε να ειχαμε περασει αν ημασταν πιο προσεκτκοι...η βιγιαρεαλ προφανως και ειναι καλυτερη ομαδα δεν το συζηταμε αλλα σε ολο το πρωτο ημιχρονο το παιξαμε πολυ σωστα και φαινοταν οτι μπορουσαμε...μετα μπηκε το απιαστο στην αρχη του δευτερου και γαμηθηκε η δουλεια...ο νιλσον τρομπαρε αβερτα βεβαια και ο σιμαο ηταν λιγο πεσμενος σε σχεση με τα αλλα ματς.νταξ τι να κανουμε...
ευχαριστημενος σαφως απο τη φετινη πορεια...
τεν κατε μπορει να εκανε λαθη και να μπινελικωνεται με παιχτες στα ασχημα αποτελεσματα(αυτο ειναι το σημαντικοτερο μειονεκτημα του ιμο) αλλα θελω να μεινει καθως με τους ιδιους παικτες ουσιαστικα με περυσι εχουμε σαφως καλυτερη ομαδα και πολυ καλυτερη φυσικη κατασταση.
Κριμα, κοιμηθηκα στις 10 και τωρα που ξυπνησα ειδα ολες τις φασεις απο ολους τους αγωνες. Και λεω κριμα, γιατι βαζεις τη γκολαρα με τον Ιακιντα, λιωνει ολο το γηπεδο, και ερχεται η κωλοφαρδη η ομαδα και βαζει τη μαλακια με τον Εσιεν, ελεος. Και μετα ακομα και με 10 παικτες βγαινει λιγο ο ηλιος αναμεσα απο τα συννεφα και κανει αυτη τη μαλακια ο αμυντικος της Τσελσκι και κερδιζεις το πεναλτυ, γινετι το 2-1 και βεβαια μεχρι εκει, γιατι η Τσελσκι ειναι σιχαμενη και ξερει να αμυνεται (δεν ειναι σιχαμενη γι αυτο βεβαια).
Κατα τα αλλα η Σπορτινγκ ρουφαει ακομα γκολ, και δεν επαιζε κι ο ΛουκαΤονικοπιτας, δηλαδη ποσα θα ετρωγε αν επαιζε κι αυτος. Με τετοιες μαλακιες απο αμυντικους βεβαια δε θελεις και τιποτα αλλο. Η Ρεαλ αδικηθηκε απο τη διαιτησια, αλλα και παλι δε νομιζω οτι αξιζε να περασει, γτπ πρεπει να ηταν, αλλα κι ο μαλακας ο διαιτητης στο 2-0 το πεναλτυ που εδωσε ουτε οι βαζελοι δε το ζητανε. Στο 1-0 δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν επιθετικο φαουλ του Τορρες, ο μαλακας ο Πεπε εχει αρχισει να πεφτει πριν σκεφτει ο Τορες να τον ακουμπησει.
Οσο για τον ΠΑΟ, γκολαρες τα γκολ της Βιγιαρεαλ, για να λετε οτι το γκολ δεν επρεπε να ακυρωθει μαλλον ηταν νομιμο, λογικο αποτελεσμα παντως, ξερουν μπαλα οι Ισπανοι. Ειχα προβλεψει το 1-2 και δεν το επαιξα στο στοιχημα. Μαλακια.
το 2ο γκολ μετα που το ειδα στην τιβι μου φαινεται οτι το πνιξε ο σουπερ μαριο ...
malakes. sto 2o goal mporousan na kanoun faoul poly prin plisiasoun thn perioxh,alla me to mati pou na pesei o allos katw.
Ναι ρε, ποιους αντιπάλους θέλω να έχει η Τσέλσι γράφωQuote:
Τσέλσι δεν θες να φτάσει στους 8 ?
:wink: :wink: :wink: :!: :wink: :!:
Δεν μπόρεσα να δω ούτε αγώνα ούτε φάσεις + γκολ χτες, οπότε λίγα σχόλια στα γρήγορα:
Τον ΠΑΟ τον είχα να περνάει με 0-0 στο ημίχρονο, αλλά τελικά δεν έκατσε :-|
4 στη Ρεάλ, έστω κ με βοήθεια, είναι πολλά...περίμενα να περάσει αλλά όχι τόσο εύκολα...
Τσέλσυ - Γιούβε..τι να κάνουμε, ψιλοαχώνευτοι κ οι 2, οπότε αδιάφορο μου ήταν
Ε κ στο Μόναχο ακόμα βάζουν γκολ...:grin:
Αυτός ο Vidic.
Είναι καλός.
welcome to the world of football
Παράκσενο προαίσθημα για το Ματς της Μπαρτσελόνα μάγκες, να δείτε που θα περάσουνε οι Ζουνίνιοι.