Επίσης το #xm έπεσε.Quote:
Originally Posted by iskra
BLOMBERG
Printable View
Επίσης το #xm έπεσε.Quote:
Originally Posted by iskra
BLOMBERG
σωστα, παρακολουθουσαμε πολυ καιρο το forum, απλα μπηκαμε απο την αγγελια που ειχε βαλει το περιοδικο καποια στιγμη.Quote:
Originally Posted by regularpaul
αχ.το πρωτο καλο πραγμα που ειπωθηκε για μενα ....νομιζω μετα απο ν χρονια.ιφινοι υποννοεις οτι εγω πεταξα την ωραια ιδεα για μιτινγκ???αν οχι λυπαμαι αλλα δεν μπορω να ερθω αυτη την τεταρτη! :shock: :D
επισης. ακομα δεν εχω διαβασει τα κρυφα αλλα νομιζω οτι εχω βγαλει τα επουσιωδη συμπερασματα μου τα οποια δεν εχουν καμια σημασια για σας και τα κραταω για την παρτη μου.αλλα εν προκειμενω να δηλωσω πως καλη φαση το μαγκ, αν κλεισει δεν θα στεναχωρηθω ιδιαιτερα μιας και το χαμερ το παιρνω σταθερα καθε μηνα. αν ανοιξει αλλου θα μου προσφερει κατιτις παραπανω.αν και το ερ μαγκ δεν μπορουσα να το παρω μαζι μου στην τουαλετα πραγμα που το χαμερ εξυπηρετει αποτελεσματικα.
υπαρχει μια διαφορα αντιληψεων προφανως μεταξυ των εμπλεκομενων.δεν μιλαω για παραταξεις. κατανοω την φιλοσοφια του ντραγκον ριβερ και τι εννοει.δεν ειμαι σιγουρος για τον τροπο επιλυσης αλλα οκ αν θελει να το κλεισει ας το κλεισει. υπαρχει οργη και θυμος και εδω ο αγαπητος νεκρο ως ψυχολογος αν θυμαμαι καλα θα μπορουσε να μας βοηθησει να λυσουμε τα θεματα αυτα των ωφελουμενων και να πορευτουμε ολοι μας στο μελλον αφηνοντας πισω το επεισοδιο αυτο. οπως λεει και ο αγαπητος , παροτι χοντικος( εκ του honda οχι hoynta), μπλιτσερ ε καλα στα αρχιδια μας στην τελικη , αν τον ερμηνευσα σωστα.
πλεμπα η οχι , εξακολουθω να αποτελω μελος του φορουμ...οτι και αν σημαινει αυτο....
ρε γμτ, είχα καταφέρει μέχρι την κυριακή να φτάσω στην 26η σελίδα και μπαίνω σήμερα το πρωί και βλέπω 52 και να συνεχίζει. και νόμιζα ότι το τόπικ θα ψιλονεκρώσει στις πρώτες 15-16. τι παίζεται που απαιτεί τόσο ζάλισμα δεν μπορώ να κατανοήσω. τουλάχιστο έμαθα ότι ο ινσάντ τσάρμερ είναι ο ζαχαρόπουλος :P
ΥΓ @ράνια, ειδοποιείστε για πια τετάρτη λέτε, μπας και...
Eilikrina den 8ymamai poios petakse thn idea kai den exei shmasia, an 8eleis thn patentaroume sto onoma sou.Quote:
Originally Posted by atom_smasher
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Loipon yparxei syzhthsh gia avrio Tetarth 11/6.
Tha anoiksw thread sto general gia na synennoh8oume ekei na mhn diakoptoume kai th sovarh syzhthsh.
Εγω ημουν που ειπα για πρωτη Τεταρτη του Ιουνιου Τζάσμιν.
Να την πατενταρετε στο δικο μου ονομα.
εγω ομως πεταξα ιδεα για μιτινγκ κλπ....βεβαια δεν θυμαμαι αν ημουν ο πρωτος....αλλα θα ηθελα μια πατεντα στο ονομα μου...οκ.σταματω. :pingpong: για οποιον αναρωτιεται αν ειμαι ηλιθιος η γαμαω την συζητηση να αναφερω οτι στο προηγουμενο μου ποστ ειπα την γνωμη μου.
Marillion, εξήγησα και εδώ και στον Dragonlord (και στον χελμ) ποιό είναι το σκεπτικό που συνέβησαν όλα αυτά κα8ώς και ζήτησα συγγνώμη για πράγματα που εμφανίστηκαν και δεν αφορούν το φόρουμ. Κάτι το οποίο το κάνω και τώρα αν εξακολου8εί να πιστεύει κάποιος ότι 8ίχτηκε για προσωπικούς λόγους και όχι για πράγματα που αφορούν το ER. Νομίζω ότι υπάρχει ρασιοναλισμός (ή χιουμοριστικός σουρεαλισμός) σε ό,τι λέω και κάνω, απο κει και πέρα αν κάποιος το 8έλει μου εξηγεί γιατί πρέπει να γίνω ban. Η βασική μου 8έση είναι ότι η ανοιχτότητα είναι ουσιαστικός λόγος να υπάρχει το παρόν thread. Αλλέως δεν υπάρχει λόγος, το "ER που 8έλουμε" αφορά κλειστές πρωτοβουλίες και συζητήσεις.
Συμπέρασμα: Lock και ban (και κάλτσες).
edit: το να λέει κάποιος ότι είμαστε κολλητοί με dragonlord ή οτιδήποτε και μου δίνει προσβάσεις στα κρυφά είναι απο τα πιο αστεία πράγματα που έχουν παίξει και το λέει μόνο άν8ρωπος που έχει μπει στο er αύριο.
Oudepote eipa pws eiste kolhtoi me dragonlord h kati tetoio, ayto den me afora diolou. Shmasia exei pws mphkes sta kryfa kai kata kapoion tropo ypeklepses syzhthseis. Sevastes oi sygnwmes an kai outws h allws egw den 8ixthka. H praxh omws paramenei katakritea, toulaxiston ws pros ton tropo pou egine mias kai gnwrizes oti ayto den epitrepete. Allwste aytos einai kai o logos pou den exei access o opoiosdhpote. (edit : edw mhn parexhgh8w pali gia elite kai loipes mpourdes, katalavenete pistevw wrimoi an8rwpoi eimaste)
Sto thema ban, einai profanes pws tpt aposa anefera gia to forum den metrane. Allwste den eisai oute o prwtos, oute o televteos pou grafei me ayton ton tropo. O logos einai i eisodos sou sta hidden forums (asxetws to ti legane gia sena h gia opoiondhpote, o skopos den agiazei ta mesa) kai h dimosiopoihsh (kai) kapoiwn evais8htwn plhroforiwn. Opws kai na xei pistevw eisai logikos an8rwpos kai katalavaineis pws o Dragonlord ekane ta kryfa matia sto sygkekrimeno zhthma, pi8anotata (ti pi8anotata kai o idios to eipe) wste na mhn ginei mouni to forum me ta 1002 fake accounts kai to anelehto trolling pu tha akolou8ouse se tetoia periptwsh.
Synexizw na pistevw pws ayto pou ekanes den htan swsto kai exw 3eka8arisei thn 8esh mou. To kanw kai twra se open public thread gia apofygh parexhghsewn.
Ένα πράγμα 8έλω να μου εξηγήσεις μαρίλλιον, το τελευταίο σου ποστ γιατί το έκανες στα κρυφά και δεν το έκανες εδώ;
Htan 8emata/ erwthmata pou e8esa ston Dragonlord ws idiokthth, diaxeiristh tou forum.
Den mou aresei kai toso poly ayto to topic mporw na su pw. An thewreis pws eprepe na ta grapsw wste na ta doun oloi kalws. mporei na exeis kai dikio kai sygnwmh apo plevras mou.
Δεν έχω πρόβλημα, απλά ακούω όντως ραπς.
Synexizeis na kaneis to idio pantws. An theleis postarw ola ta epimaxa logs edw. Pi8anologw pws den yparxei xrhsimothta gia 3ous, 4ous, 16ous alla pali.
Πλιζ κάντο. Υπάρχει.
Και ό,τι άλλο έχετε παιδιά, χώρος και χρόνος υπάρχει, όπως και διάθεση για σχολιασμό και κουσκους :!:
Τι εννοείς;Quote:
Originally Posted by Marillion
eh θα πω και γω τα (λίγα;) δικά μου πάνω στα όσα προηγήθηκαν και τα ανακάλυψα μόλις χτες. αν και γενικά τα όσα είπε ο necropethamenos με βρίσκουν 100% σύμφωνο αλλά ας τα δούμε κ από 2η οπτική. απλά για την ιστορία.
Αρχικά για το mag.
Περί μουσικού τύπου κτλ με βρίσκουν αρκετά σύμφωνο αυτά που είπε ο ikonoklats στην αρχή κ ο Παύλος στη συνέχεια.
Το ER mag σαν ιδέα ( συγκεκριμένα από εμένα, τον . και τον kveld αν θυμάμαι σωστά) ήταν αυτό που περιέγραψαν οι Dragonlord, necro και πολύ πιο όμορφα ο Παύλος. Θα ήταν μέρος του forum, οι reviews/reports/news θα ταν οι αρχές των συζητήσεων απλά θα ήταν ένα κλικ παραπάνω επίσημο στην όψη, πρώτα απ'όλα όμως για να ναι πιο εύχρηστο για τις συζητήσεις (clicky: viewtopic.php?f=3&t=5909).
Κατέληξε σε μια μορφή (τεχνικά) παρόμοια με τη σημερινή που περιείχε links στο forum. Το βρήκα λάθος στη πορεία αλλά δεν έχει σημασία.
Βλέπαμε ότι έχει κίνηση και είπαμε να το ψάξουμε και για καμιά πρόσκληση. Hold a sec όμως, θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν ήταν να μιλήσουμε εγώ και ο Dragon με didi διάλογο: "- κι αν μας πούνε για το forum που τρώνε κράξιμο; - eh στο μπούτσο μας να πρόσεχαν". Όπως είπε και ο necro (ή ο .) ο κύριος στόχος ήταν αν υπήρχε κάποια προώθηση να ήταν απλά κιε ειλικρινά σε πράγματα που μας αρέσουν και θέλαμε να μαθαίνονται χωρίς κάποιο όφελος (δες Noiselust συνέντευξη κιε μη-αρνητικές reviews).
Στη συνέχεια άρχισε να παραγίνεται 'σοβαρό' το mag και έτσι με κάποιες αφορμές που δεν έχουν σημασία εγκατέλειψα, όπως στην συνέχεια και άλλοι. Και ήρθαν νέοι συντάκτες (απ'το forum πάντα) και συνέχισε να πηγαίνει καλά - κιας μην συμφωνούσα με την λίγο-πιο-πολλή-σοβαρότητα-παύλα-τυπικότητα.
Στη συνέχεια χρειάστηκε και νέους συντάκτες, μη forumικούς. Καθόλου κακή ιδέα, ήρθε ο Θάνος & co που έκαναν *ωραία* δουλειά (κυρίως όμως σε ένα χώρο που δεν έχουν πσάκσει αρκετοί και δικαιολογεί την μικρή συμμετοχή στα reviews replies, αλλά δε θα πρεπε να πτοηθείτε)
Τέλος, σε πολύ γενικές γραμμές, αφού έγινε τόσο σοβαρό πλέον το mag δε βρίσκω το λόγο που κωλλύεται η μεταφορά του, ή ακόμα καλύτερα για εσάς του crew και η μετονομασία του. Κιεγώ συμφωνώ να χρησιμοποιηθούν τα κείμενα μου (ίσα ίσα που δε θέλω να χαθούν). Η τέλος πάντων και να φτιάξετε κάτι νέο, μπορείτε να αναπαράγετε τα κείμενα σας.
Θα επανέλθω στο τέλος για τα παραλλειπόμενα.
Πάμε στα του forum/moderating/etc.:
Νταξ πάντα ήταν ελεύθερα τα πράγματα κιε ιδεολογικά έτσι μας αρέσει. Ban φάγανε μόνο όσοι έκαναν ακραίες προσωπικές επιθέσεις (rockavlos, tzohs, solos κτλ) που ξεπερνούσαν τα -αρκετά χαλαρά- internet fun όρια. Έτσι το θέλουμε και γιαυτό δημιουργήθηκε άλλωστε. Η διαφορά είναι ότι τότε γίνονταν και συζητήσεις ωραίες στα μουσικά threads. Τώρα, όπως και ο necro προείπε, λίγο η κούραση λίγο και ο λιγότερος χρόνος με αποτρέπουν απ'το posting. Παρόλαυτα συνεχίζω να απολαμβάνω ποστς συγκεκριμένων users που δε πτοούνταν (αλλά απ'ότι φαίνεται δεν άντεξαν για πάντα). Marillion εντάσσεσαι σε αυτούς, όπως και ο Helm. Ok, τα δικά σου γραπτά μου φαίνονται ενδιαφέροντα αλλά δεν έχω κάτι να απαντήσω διαφορετικό απ'το "θα τσεκάρω ίσως κάποια στιγμή", ενώ του Helm μερικά με έβρισκαν σύμφωνο απλά ή κάθετα αντίθετο (πχ Witch) και γινόταν *συζήτηση*. Επίσης για ποστς "[img ] κσώφυλλο [/img ] δηλώνω ένοχος πολλάκις αλλά δε μπορούμε να έχουμε πάντα κάτι να πούμε (ή να χουμε την πολυτέλεια του χρόνου ενίοτε).
Anyway, το trolling δε με πτόησε απ'το να διαβάζω (όσο έχω και χρόνο eh) τα μουσικά posts και ενίοτε να συμμετάσχω (όσο έχω χρόνο και πάλι). Τώρα. ως moderator στο music δεν θεώρησα ότι έπρεπε να επέμβω ως τώρα μη-διακριτικά, παρα μόνο στο θέμα των mp3s που το χουμε υπεραναλύσει και είναι νομικό-related. Αν πιστεύετε ότι χρειάζονται λιγότερο χαλαρά όρια, μπορείτε πάντα να το προτείνετε εδώ στο forum SUGGESTIONS και να οριστεί κάποιος άλλος. Εγώ έτσι κιαλλιώς είμαι global mod οπότε και πάλι μπορώ να επέμβω αν θεωρώ ότι χρειάζεται και δεν το χει κάνει ήδη κάποιος moderatorας.
Τα fouls, τα offside κ οι πρωταγωνιστές του thread:
Dragonlord: κύριως υπαίτιος είσαι συ man. Και όχι κάτι που έκανες συγκεκριμένα αλλά αυτά που δεν έκανες αφού έλειψες ΤΕΛΕΙΩΣ αρκετό καιρό. Και για το forum αλλά και για το mag, που λογικό μου φαίνεται αφού ορίζονται άλλοι υπεύθυνοι να ξεφύγει (όχι αρνητικά αλλά προς άλλη πορεία). Αυτά γενικά, τα λέμε και μεταξύ μας αν θες να το αναπτύξουμε.
ikonoklats: Είσαι σιχαμένο troll αλλά όταν καταφέρνεις να μιλάς σοβαρά σου ακσίζει αρκούδι.
Atheist/Veinsaw/Kalki: Εκτός των αντιφάσεων ειδικά του kalkiου σαυτό το thread, η μέγιστη αντίφαση είναι η συμμετοχή σας τόσο καιρό στο forum με την αργότερα στάση σας προς το forum ως συντάκτες.
carheart: η απώλεια αυτού του επεισοδίου ER 90210.
Marillion, Pitsadoros: μη πτοείστε αγόραροι.
Χ, ., sympo, mits, τιποτάνθρωπος κιε ανάλογες συμμετοχές: Καταλυτικές εμφανίσεις όπως πάντα (καμία ειρωνία εδώ).
necro: δε πρωταγωνιστεί αλλά τα λέει 100% σωστά. να τονίσουμε και την απάντηση στην eni περί παρέιστικης συνεργασίας.
σίγουρα είχα κιάλλα στο μυαλό μου κατά την ανάγνωση των 234234 σελίδων αλλά χάνεται η ποιότητα με τόση ποσότητα. αυτά.
:shock: Όχι ρε μαλάκα.
Καλά τα λέει το πουστάκι από πάνω, αλλά είναι καιρός να μιλήσει κάποιος ΣΟΦΟΣ και να ανακεφαλαιώσει για να μη το ξαναχάσουμε. Ο σοφός αυτός είμαι εγώ φυσικά.
Το Ηαρ Μαγκ ξεκίνησε σαν μαγκ του ηαρ φόρουμ. Δεν ήταν το φόρουμ, φόρουμ του μαγκ. Βέβαια το domain άλλο έδειχνε εδώ που τα λέμε. Έπρεπε να είναι www.electricrequiem.com/mag και όχι www.electricrequiem.com/forum. Απ'ότι θυμάμαι από τις τότε συζητήσεις, αυτό έγινε για να γίνει περισσότερο γνωστό στους ενδοφορουμικούς και μη κύκλους, αφού το κουμπάκι Magazine δίπλα στο search και το faq you περνούσε ψιλοαπαρατήρητο.
Οπότε είναι λογικό τα καινούρια μέλη του μαγκ να σχηματίσουν μια άλλη εικόνα, αν και οι παλιότεροι θα μπορούσαν/ μπορούσαμε να τους είχαν/είχαμε εξηγήσει. Εξ ου και οι συζητήσεις περί κακού φόρουμ που χαλάει το μαγκ.
Το καλύτερο που μπορεί να γίνει από δω και πέρα είναι να φτιάξουν τα παιδιά το δικό τους μαγκ όπως ακριβώς το θέλουν ή και όπως ακριβώς αξίζει, γιατί όντως είναι καλά και άγια παιδιά όλοι τους (ακόμα και το πουστάκι, ο Γιάννης - Ορέστης) και τα αποτελέσματα πιστεύω ικανοποιητικότατα για όσους διαβάζουν ηλεκτρονικά περιοδικά. Και φυσικά να μη το δουν εγωιστικά και μαλακίες και να εκμεταλλευτούν και την όποια προώθηση μπορούν να έχουν μέσω του φόρουμ.
Το φόρουμ λογικά θα επιστρέψει στην αρχική μορφή του, με κριτικές από όλους αλλά λίγο πιο συμμαζεμένες (βλ. κανόνες).
Οπότε όλα καλά, τα ξεκατινιάσματα θα μπορούσαν να λείπουν αλλά εδώ που τα λέμε δε θα μπορούσαν να λείπουν γιατί έτσι πρέπει να γίνεται και έτσι γίνεται στο πολυαγαπημένο μας φόρουμ.
Σαφώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κάρχαρτ είναι ελεεινό πουστάκι και κεφτές του ελέους και της πούτσας και του αξίζει ένα μεγάλο ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΥΛΙ.
πάντως έχω την αίσθηση ότι το να ζήτείται ο εξωστρακισμός του τάδε ή του δείνα από τον άντμιν στα μουλοχτά είναι ακριβώς ο λόγος που ο ικόνοκλαστ έκανε ό,τι έκανε (με την στήριξη των υπόλοιπων "ουρακοτάγκων").
πχ, ο μαρίλιον να ζητάει το κεφάλι του σπυρέτου επί πίνακι στα κρυφά και εδώ να λέει απλώς πως διαφωνεί, ο χαρβεστμαν να σιγοντάρει και να ωρύεται για το πόσο απαράδεκτος είναι ο ικονοκλαστ ενώ εδώ κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο η ξιπασμένη, ο χελμ το ίδιο. τα ίδια ισχύουν και για τον φίλο Κώστα που όπως φάνηκε σε αυτό το θρεντ παλιότερα είχε ζητήσει έμμεσα την αποπομπή/φίμωση του ίδιου χρήστη επειδή δε μπορεί να φέρνουμε μπάντες απέξω και στο φόρουμ να λένε για τα εαακ.
δηλαδή γίνεται μια κουβέντα στα κρυφά και μόνο, όπου προσπαθείται να μεταπειστεί το αφεντικό ώστε να ξαποστείλει τον τάδε που δε μας κάθεται καλά στο λαιμό, ενώ δεν γίνεται καμία ανοιχτή κουβέντα στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος ο τάδε και μπορούν να βγουν συνολικότερα συμπεράσματα από όλους.
ε ακριβώς αυτή τη διγλωσσία και τον κοτισμό κατήγγειλε ο ικόνοκλατς.
O ικονοκλαστ που απλα καποια στιγμη(δεν ξερω γιατι φυσικα :? ), σταματησε να ποσταρει με τον μαλακισμενο και τρολλιαρικο τροπο που ποσταρε, και ξεκινησε το πιο σοβαρο του?
εμένα ποτέ δε μου φάνηκε ότι άλλαξε ύφος, τέτοια μεγάλα σοβαρά ποστς έκανε πάντα, όπως πάντα έκανε και αποκλειστικά σαρκαστικά ποστς, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο χιουμορ. επίσης να μην είσαι τελείως μαλάκας.
H diafwnia pou parapempeis, egine xronika prwtou syneidhtopoihsw thn eisodo tou sta kryfa forum (ayto an 8elete to pistevete, an oxi kalws). Otan ekana tis parathrhseis htan ka8ara kai mono gia to forum (eixa pei malista pws den diavasa oles tis selides & la8os mou opws apodeix8hke, pistevontas pws i 8iela antidrasewn htan sto post peri anagkaiothtas mag kai oxi kati allou- sthn synexeia vevaia katalava oti alla synevhsan).
To ban proekypse argotera. Prepei na katalavete pws to gegonos pou apey8yn8hka ev8ews ston dragonlord, htan pws eixa 8oryvh8ei me tin adiaforia tou, kati pou egine ekdhlo kai apo allous users/ syntaktes, sto thema ''eisvolhs'' twn kryfwn forums. Den egine tpt kryfo (edit : h8elhmena-apo plevras mou) kai sthn telikh, poios mou leei emena oti o ikonoklast den tha xanaempene gia na dei ti leme. Kati pou en telei egine kai (asxetws an synexizw na to vriskw mega la8os), elampse h alh8eia kai o kotismos opws les.
Yposthrixa tis 8eseis mou edw mesa otan mou zhth8hke dixws polla ma kai mou kai pws ta vrhke kai ti eide ktl. Apeixa allwste apo polles koutsompolistikes kai mh kouventes sta plaisia tou mag gia praktikous kai an8rwpinous logous. An zhth8ei kati akomh 8a to kanw alla apla kai mono gia na min nomisete oti eimai backstabber kai paliopoustas h otidhpote. Kai to topic exei ginei ontws apex8es kai psyxof8oro exou kai i anagkaiothta enos pio proswpikou tet a tet. Gia tous ypoloipous den prokeite na parw 8esh o ka8enas energei opws thelei.
Για το πρώτο, τα κείμενα κανενός από τους παλιότερους συντάκτες δεν θα χαθούν. Τα λινκ στο φόρουμ υπάρχουν, και από εκεί θα μπορεί ο καθένας να βρει το αντίστοιχο κείμενο. Απλά το μαγκ θα πάψει να ανανεώνεται και να είναι στην κεντρική.Quote:
Originally Posted by VirusXI
Ναι, το θέμα είναι ότι δεν είπα ποτέ ότι έγινε παράλογα ό,τι έγινε, ότι φταίει κάποιος που πήρε άλλη πορεία η φάση κλπ, γενικά το λάθος που έκαναν οι περισσότεροι συντάκτες ήταν ότι η αλλαγή url που είπα ότι πρέπει τελικώς να γίνει ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΜΩΡΙΑ. Απλώς δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα, έβρισκα αδύνατη τη συνεργασία με κάποιους, οπότε αντί να αρχίσω να στέλνω κόσμο είπα εφόσον τα βρίσκουν μεταξύ τους απλώς να αλλάξουν url. Δεν θεωρούσα ότι πρέπει να λέγεται πλέον electric requiem ρε παιδί μου, μόνο αυτό.
Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
Eίναι λοιπόν, θέμα οπτικής γωνίας,γιατί τις περισσότερες φορές που τον έβλεπα να ποστάρει εκτός του πολιτικς(ή ακόμα και κει) ήταν ενας σπασαρχιδας τρολλακιας. Ναι, πολλες φορες έκανε ωραίο χιουμορ, ναι έκανε και πολλα ωραια σοβαρα ποστ, αλλα τα περισσοτερα ήταν σπασαρχιδικο τρολλινγκ. Για την ακριβεια, εδω μέσα είναι απο τις λιγες φορες που εχει μιλησει εξ ολοκληρου σοβαρα(τουλαχιστον απ οσο εχω δει εγω, δεν παρακολουθουσα κιολας το τι ποσταρει ο ικονοκλαστ).
Επισης μου κανει τρελη εντύπωση, που ενω μπηκε σε σεξιον που δεν επρεπε να μπει, συνεχιζει να μιλαει σαν να μην εχει γινει τπτ και δεν εχει αναφερθει σε αυτο το γεγονος.Ουτε να πει οτι καποιος του εδωσε παςς να μπει,ουτε τους λογους που το κανε.
Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται πιο ώριμη σκέψη από το ban εντός πενταλέπτου. Θα φτάσουμε κι εκεί όμως.Quote:
Originally Posted by animae
Δεν το πα για αυτον το λόγο. Αλλα γιατι ολοι οι υπολοιποι τρωγεστε σαν μαλακες για διαφωνιες που οντως υπαρχουν, αλλα ο ικονοκλαστ που το "γιγαντωσε" με την κινηση του, παιζει την παναγιτσα και τον ηθικολογο,χωρις να απανταει σε τιποτα τελικα.
ανίμαε, δεν ξέρω αν έγινε αντιληπτό απ' το προπροηγούμενο ποστ μου. αλλά μπαίνω και εγώ στο κρυφό σέξιον, όπως και άλλοι. το γιατί απαντιέται επίσης στο ίδιο ποστ, διότι εκεί γίνονται κλειστές συζητήσεις οι οποίες θα έπρεπε να είναι ανοιχτές. τώρα το ότι αυτό "δεν είναι σωστό" και "παράνομο" αφενός δε με νοιάζει, αφετέρου με κάνει να απορώ αν το να συζητιέται στα μουλοχτά η τύχη του φόρουμ η το να ζητείται επίσης στα μουλοχτά το μπαν κάποιου είναι "σωστά".
δεύτερο, πάλι όσον αφορά τα ποστς του ικονοχλατς, θεωρώ ότι -> αυτό <- είναι το σοβαρότερο ποστ που έχει κάνει ποτέ, και επίσης το καλύτερο ποστ που έχει γίνει στα 5 χρόνια ύπαρξης του ερ. όμως, ούτε μία φράση σ' αυτό δεν είναι "σοβαρή" σύμφωνα με το δικό σου ορισμό.
ε, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
περιμένεις να σου στείλουμε π.μ. για να μας πεις πως μπαίνεις στα κρυφά, ή είναι δικαιο να μην ξερει και ο υπολοιπος κόσμος?
Ανιμαε δε με νοιαζει αν η αποψη μου ειναι σωστη, λαθος η πολιτικλη ανκορρεκτ, αλλα και να μην "επρεπε" να γινει αυτο που εκανε ο Ικονοκλαστ, καλως το εκανε.
Φτιαχτηκε ενα τοπικ περι φορουμ (τουλαχιστον αυτο λεει το τοπικ) και συναρτησει βεβαια με το περιοδικο, κατατεθηκαν αποψεις. Μαντεψε λοιπον, οταν ανακαλυπτεις οτι καποιος/καποιοι/καπου/καποτε αλλα λενε εδω και αλλα λενε εκει, και επισης εχουν κανει τοπικ με θεμα εσενα και λεγονται παλι αλλα εδω και αλλα εκει.
ε. δε καταλαβα για ποιο λογο να μη το κανει. Καλο ειναι να φανερωνονται μερικα πραγματα. Τα οποια ειχαν αρχισει να φαινονται απ τα ποστ στο τοπικ ηδη (δηλαδη οτι ο Αθεηστ ελεγε αλλα εδω και αλλα πιστευε εκανε κρα απο ποστ στο ιδιο το τοπικ, μη τρελαθουμε)
εν τελει δηλαδη ο Σολος τα λεει καλλιστα.
Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
Θα πρεπε να ειναι ανοιχτες γιατι? Δεν μιλαω ουτε για παρανομο ουτε για τιποτα. Δηλαδη θα προσπαθουσες να δεις τα πμς καποιου?
Για το οτι θα πρεπε να ειναι ανοιχτες, παλι διαφωνω, απο την στιγμή που ειναι διαφωνίες μεταξυ ορισμένων προσωπων για πολυ συγκεκριμενα πραγματα, στα οποια αν δεν εισαι συντακτης, τοτε τι σκατα να πεις? Να πεταχτεις σαν πορδη και να πεις και συ την γνωμη σου? Να μην πω το γνωστο με τις κωλοτρυπιδες.
Το τι θεωρεις εσυ σοβαρο και το τι θεωρω εγώ, μαλλον δεν απασχολει κανέναν απο τους 2. Το να εχεις διαφορετικα γουστα, δεν σημαινει ουτε οτι εισαι καλυτερος, ουτε οτι εισαι χειροτερος. Οποτε απλα μπορω να πω οτι ειχες προβλημα, και συ να με πεις μαλακα καθωσπρεπιστη και να λήξει η κουβεντα μας και να χουμε και οι 2 την ικανοποιηση του "εχω δίκιο".
Τελος, αλλο το ποστ του ικονοκλαστ που εβαλες πιο πανω και αλλο το ακατασχετο τρολλινγκ που εκανε.
distortion, η μέθοδος αυτή καθ' αυτή μου φαίνεται ασήμαντη. αν θέλει ας τα πει ο ίδιος ο ικόνοκλαστς που είναι και ο χάξορας της φάσης.
ανίμαε, δε μιλάω για εκείνα που αφορούσαν ειδικά το μαγκ, αυτα δεν έκατσα καν να τα διαβάσω γιατί με αφήνουν αδιάφορο. μιλάω για εκείνα που αφορούν το φόρουμ. τα οποία θα έπρεπε να είναι ανοιχτά γιατί ακριβώς αφορούν όλο το φόρουμ, όχι μόνο τους συντάκτες του περιοδικού.
κατά τα άλλα, αν το ποστ που έδειξα δεν το θεωρείς τρόλλιγκ τότε θα θελα να ξέρω τι θεωρείς.
είσαι συντακτης?
καθόλου.
Ουτε μενα με ενδιαφερει αν ειναι σωστη η λαθος στην ουσια. Και σιγουρα καμια σχεση με πολιτικλη κορρεκτ και μαλακιες.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Το οτι μπορει να φτιαχτηκε αυτο το τοπικ για αλλους λογους, δεν μπορω να το ξερω, αλλα επισης, ο καθενας μπορει πλεον μετα απο 5543253 σελιδες να βγαλει το συμπερασμα του.
Η γενικη ελευθερια που υπαρχει σε τουτο το φορουμ, είναι και αυτο που το κανει πιο εκλυστικο (για μενα τουλαχιστον) και σιγουρα δεν ειναι μερος για να μπαινεις σε καλουπια του τυπου "αυτο δεν επρεπε να το κανεις".
Απο την αλλη τωρα, μαλακια μεν να γραφονται αλλα φανερα και αλλα κρυφα για καποιον χρηστη. Ομως απο την αλλη γιατι να δωσει δικαιωματα να γινεται αυτο το πραγμα. Οι αλλοι μπορει να ειναι μαλακες. Οι χειροτεροι κιολας. Για να υπαρξει κατι τετοιο λοιπον, πρεπει να εχεις κανει και συ την μαλακια σου.(και απ οτι εχω καταλαβει δεν ηταν το θεμα μονο η μπαντα η οποια ειχε παραπονεθει)
ουμπιρου.
Ναι αυτο για το φορουμ συμφωνω, καθως αλλο προφιλ φαινεται μεσα στο φορουμ απο τους "διαχειριστες" και άλλα πράγματα δειχνουν οι inside συζητησεις.
Το τρολλινγκ ειναι το κλασσικο τρολλινγκ που υπαρχει σε ολο το ιντερνετς. ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ. Που απλα ο αλλος πεταγεται συνεχεια, λεγοντας μικρες μαλακιες και σου σπαει τα αρχιδια, νομιζοντας κιολας οτι εχει πει εξυπναδες.
ωραια. εισαι όμως υπερασπιστής του δικαίου.
μπα τρίχες ουτε απ'αυτό είσαι.καθώς διαχωρίζεις τη θέση σου με τα "προνόμια" των κρυφών φόρουμς. αν πιστεύεις ότι πρεπει τετοιες συζητήσεις πρεπει να γίνονται δημόσια, ή απαίτησε το απο τους αντμινς ή δωσε την προσβαση σε όλους. αλλιώς εισαι πασόκος
ε σε αυτή την κατεύθυνση ανέβηκαν τα θρεντς του κρυφού που αφορούσαν το φορουμ σε άλλο σέρβερ.
κατά τα άλλα, σύμφωνοι, ας μεταφερθούν σε αυτό εδό το φόρουμ (παμπλικ δηλαδή) τα παραπάνω θρεντς. ούτως ή αλλως δεν αφορούν διαδικαστικά του μαγκ, σκοπό τον οποίο εξυηπειρετεί το κρυφό σεξιον.
μίλτον, αχαχαχαχ
απο δαύτους αγαπητη ειναι γεματες 50κάτι σελίδες τωρα. Ο καθένας με το δικό του όνειρο.Quote:
Originally Posted by Milton
Και τεσπα, αυτο που θελω να πω, ειναι οτι ολοι ειναι σαν να εχουν κατσει στην καρεκλα απεναντι απο την Λαμπιρη και ο ικονοκλαστ δεν το χει κανει. Αν θελει καποιος να βγαλει σωστα συμπερασματα, (ειδικα αν δεν εχει δει τα κρυφα σεξιον και τις ιστοριες) πρεπει να δει και αυτα, ενω μεχρι στιγμης ο ικονοκλαστ αυτο που εχει κανει, ειναι να κριτικαρει τους αλλους, χωρις να ξερουμε τι πως και γιατι για αυτον.
Ubu.
Tο ότι περνάει στο ντούκου η μέθοδος προς το παρών δε σημαίνει κάτι. κιε δεν είναι καθόλου ασήμαντη. Απλά το ότι εξυπηρέτησε ώστε να βγουν συμπεράσματα για μια συζήτηση που έγινε δημόσια (ενώ δε χρειαζόταν, εκτός αν είμαστε κατίνες) το φέρνει σε 2η μοίρα.
Επίσης το θέμα αυτό καθεαυτό δεν αφορά όλο το φόρουμ. αν εκσαιρέσεις τις αναφορές στον ικονοκλατς το θέμα φόρουμ αφορά τον Dragon κιε τους mods. Όπως επίσης το θέμα σχέσης φορουμ-μαγκ αφορά τους συντάκτες και τον Dragon.
Εκτός αν σε αφορά ως κατίνα της υπόθεσης κσερωγώ.
Ή σαν Ρομπέν του Δικαίου.
με αφορά ως κομουνισταρά, τίποτα το ανθρώπινο δε μας είναι ξένο.