@zeroq_218
και οποιος αλλος.
Code:http://rapidshare.com/files/97751033/Doctor_Flake.rar
Printable View
@zeroq_218
και οποιος αλλος.
Code:http://rapidshare.com/files/97751033/Doctor_Flake.rar
θενκς μαν!ακουω κ σου λεω γνωμη σε λιγο!..
Kainourgio kommati Origin
Sodomismos drumkit
o jhristos kai h panajiaQuote:
Originally Posted by MastodontoideaPliokenous
veltiomenos hxos pio statheros
kai kalitera arpeggia
alla gia to longstrenth ti napw
Λογικα εχει ξαναμπει αλλα αυτο ειναι το τραγουδι της Φιλανδιας στην eurovision...
http://youtube.com/watch?v=dgOxYaNMIeU
:headbang2:
A8lio omws.
Πολύ ωραίος.. κατεβαίνει.. για να δούμε.. :)
osoi takousate peite 2 logia e
με μια πρώτη ακρόαση machine gun, small, threads. το τελευταίο παίζει ναναι το καλύτερο κομμάτι που έχουν γράψει. έβερ.
ρε,έχω αρκετούς δίσκους σε ένα τράκ μόνο...για πείτε γνωρίζουμε κανά πρόγραμμα που να σου χωρίζει αυτό το τράκ κανονικά στα κομμάτια που είναι ο δίσκος?
με το audacity ή το goldwave μπορείς, αρκεί να ξέρεις διάρκεια κομματιών.
και άν δεν ξέρω δεν παίζει κανένα που να κάνει τη μόντα από μόνο του?αναγνωρίζοντας εντάσεις,συχνότητες,ξέρω'γω τι άλλο...
1400 (όπως λέει η εταιρία, άλλοι μιλάνε για πολύ λιγότερα) εισιτήρια ο Nyman, άντε την επόμενη στο gagarin
Twraaaaa phhhhhhhhhaaaaaraaaaaaaaaa xampariiiiiii...
Leakare to album ths 100etiaaasssss.. :D
Gnwmh se ligooo.. :D :D
διέρρευσε το third, το τέλος του κόσμου είναι πολύ κοντά.
θα το βάλω αμέσως τώρα για ακρόαση και έχω ανατριχιάσει ολόκληρη.
άντε να δούμε.
edit: επίσης προφανώς δεν είδα την προηγούμενη σελίδα =)
πείτε πόσο ωραίο κομμάτι είναι το Shot Gun Blues από Campbell/Lanegan
και το the raven και το the raven!
Entaksei as kapsoume diskografies, oi portishead katestrepsan to galaksia, h beth einai oti pio pink exei uparxei se laruggi ston planhth kai kai kai ...
Ontws to threads pou eipe o loki einai ap'ta kalutera ever portishead trackz an kai ntaksei o oros kalutero track portishead den polu paizei!!:D
Prwth akroash apla en8ousiasmos ..
Pame gia alles 23978253987253987253..
P.s. AAAA kai to Machine Gun DIDASKEI!!! :D :D :D :D :D
http://img291.imageshack.us/img291/9...ntcoveryg1.jpg
ενδιαφέρον,o τυπάς μιξάρει μουσική Hendrix κ ραπάρισμα Biggie Smalls,Deniz έχεις τσεκάρει?
Όχι μαν.. φοβάμαι να το κάνω.. :fear:
εδώ που τα λέμε, λήκαρε το καινούριο Πόρτισχεντ και σε ένα παράλληλο σύμπαν εσείς ακόμη μιλάτε για ανούσιες μαλακίες.
Στο ίδιο σύμπαν φαίνεται να είναι αριστούργημα.Quote:
Originally Posted by nothingman
the rip the rip the rip the rip
σε κάποιον που δεν έχει τίποτα από Pelican, θα προτείνατε το Australasia ή το city of echoes;
to australasia
Australasia και ομώνυμο EP.
και μετα αν ψηθεις the fire in our throat και march into the sea. το city τελευταίο και αν.Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
ok, thanx :)
Το City βασικώς το γουστάρω άπειρα, και μάλλον παραπάνω από το fire in our throats (αν και δεν το 'χω πολυακούσει εκείνο). Όταν άνοιξαν τη συναυλία στο An με το dead between the walls είχα μουσκέψει το σύμπαν. Απλά δεν είναι τόσο "wtf, τι υπέρβαρες ριφάρες" όσο τα πρώτα.Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
μπα, δεν με έχει χαλάσει τόσο η απουσία ριφφς στο σιτυ, όσο το ότι είναι βαρετό ποστ ροκ (και η εμφαση είναι στο βαρετο και όχι στο ποστ ροκ). Το the fire μου φαίνεται εξαιρετικός δίσκος (αν και όχι στα υψη των προηγουμενων)
"March into the Sea" EP λέω εγώ. Για μένα η κορύφωση των Pelican η ομώνυμη σύνθεση.
Εαν μιλας για ενα απ τα δυο ΠΟΛΥ μακραν Australasia. Δε τιθεται συγκριση. Εαν γουσταρεις, προχωρας κατα το ομωνυμο EPQuote:
Originally Posted by fandango
Εαν παλι θες κατι πιο ''ποστ'' ρε αδερφε, τσεκαρε μετα το Australasia το EP March Into The Sea και το "The Fire In Our Throats...". Το "City" παντως και οπωσδηποτε τελευταιο, οχι μονο επειδη δεν ειναι τοσο σουπερ* αλλα καλο ειναι να παρακολουθεις μια μπαντα στην πορεια της εξελιξης της.. ειδικα αφου ισχυει το (*)
Μπα, δεν υπονόησα ότι δεν έχει ριφς, ίσα ίσα που έχει αρκετά πανέμορφα. Αυτό περί ποστ ροκ το λένε πολλοί γενικά και δεν το καταλαβαίνω, τα μισά κομμάτια χώνουν αρκετά και γενικά το θεωρώ λίγοτερο "ποστ" από το fire, αλλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί αρκετά με το τελευταίο, επιφυλάσσομαι.Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Τέλος πάντων, δεν έπαιξαν drought και mammoth, να πεθάνουν.
mi milate gia pelikan den einai trenti pia
Australasia eukola h estw "The fire in our throats..."
Alla kalytera to 3rd twn Portishead :D :D
ayto edw paei gia album ths xronias kai exoume marth akoma. mhn to afhsete na perasei etsi, eidika oi khalkjides, pavloi kai akoma kai sy helm, gia na anevei o malkmus sthn ypolhpsh sou :DQuote:
Originally Posted by Marillion
Δεν το ξέρω καθόλου, θα ψάξω.
einai o tragoudisths twn pavement (pou toso agapas) :P
οι pavement έχουν και τραγουδιστή?