Πάντως καλή κερκίδα, ηχητικά έστω. Πέσανε πράματα;
Printable View
Πάντως καλή κερκίδα, ηχητικά έστω. Πέσανε πράματα;
καλά δεν έχουν και απίστευτη έδρα, μην το χέσουμε το θέμα.
[galanis mode]8 ισοπαλίες σε 22 εντός έδρας ματς έχουν. και πολλές από τις 14 νίκες ήρθαν πολύ δύσκολα.[/galanis mode]
εξάλλου εμείς πάμε για το Χ με εκτός έδρας γκολ, όχι για να τους κερδίσουμε. τεσπα, λίγες οι πιθανότητες, αλλά μιλάμε για την Τσέλσι, όχι για την Χετάφε.
απ οσο ειδα τιποτα. Κανα καπνογονο αναψε.
Ναι κι εγώ δεν είδα κάτι, απλά άκουσα ανακοίνωση γι'αυτό ρώτηξα.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Γενικά είναι μεγάλη υπόθεση για την εντός έδρα ομάδα να μη φάει γκολ, σκέψου να σου κάτσει μία στημένη φάση στην αρχή και να γίνει κανένα 0-1? Δε νομίζω ότι μπορούσε έτσι και αλλιώς να πάρει και τίποτα καλύτερο. Όπως το είπε ο μιτς, αγόρασε ελπίδες για ένα 15-ήμερο. Λίγες αλλά από το ολότελα
Ο μπελούσι δεν το τρώει το φαγητό του?
Λεπον, το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο απο τη στιγμη που δε φαγαμε γκολ, τελος.- Φορ Φαξ Σεικ, ειναι αγγλικη ομαδα. Το οτι δε βαλαμε γκολ στην εδρα μας ειναι απο τη μια λιγο μαλακια, απο την αλλη, στην Αγγλια θα εχουμε Λουα Λουα ΚΑΥΛΩΜΕΝΟ. Και επισης οποιος δεν ειδε σημερα οτι ο Λουα Λουα ειναι το α και το ω μιας επικινδυνης και φαρμακερης (!) επιθεσης, μπορει να αρχισει να ψαχνει στατιστικα με το ποσα γκολ εχει βαλει...
Ισως καλυτερα που δε βαλαμε γκολ γιατι ηταν λιγο κοιμισμενοι αυτοι και κατι μου λεει οτι πολυ δυσκολα θα εμενε το 1-0 αν ειχαμε σκοραρει. Στο γηπεδο της αν αντεξουμε τα πρωτα 20 λεπτα που θα ειναι πααααααααρα πολυ δυσκολα, κατι μπορει να γινει. Εχω προβλεψει κατι σελιδες πισω παραταση, αν ηταν 1-0 σημερα θα το ειχα σιγουρακι, αλλα και τωρα ειναι αρκετα πιθανο, οπως ειναι πιθανο να φαμε και 3 και να ησυχασουμε ε. Παντως καλο αποτελεσμα ειναι γενικα, μη λεμε κι οτι θελουμε.
Τι σχεση εχει τι αποτελεσματα εχει η Τσελσι στην εδρα της με αγγλικες αγωνες φετος στο πρωταθλημα, δεν μπορω να καταλαβω. Ειναι σα να ελεγε κανεις οτι σημερα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γλιτωνε η Τσελσι γιατι ο Ολυμπιακος στο Καραισκακη εχει 10 νικες σε 11 αγωνες.
Ακυρος συλλογισμος.Η τσελσι εχει καπου 5 χρονια να ηττηθει εντος σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ διοργανωση οσο για τον οσφπ ποσες απο αυτες τις 10 νικες δεν θα υπηρχαν χωρις το διαιτητικο σμπρωξιμο κανεις δεν ξερει.Με αυτα θελω να πω πως αν περασει θα το κανει με ισοπαλια με σκορ ειτε πεναλτυ.Μοιαζει παρα πολυ δυσκολο αλλα ειναι μπαλα και με λιγη ψυχη,την οποια οι παικτες του στην ευρωπη εχουν δειξει φετος,ολα ειναι πιθανα
Ακυρος συλλογισμος ειναι να βασιζεις την πιθανοτητα της νικης της Τσελσι σε ενα στατιστικο στοιχειο και στο γεγονος οτι στην εδρα της ειναι αηττητη εδω και 5 χρονια κι οχι στο οτι ειναι ουτως η αλλως 2-3 κλασεις πανω απο τον Ολυμπιακο κατα τη γνωμη μου. Αν το βλεπαμε ετσι καθε βδομαδα, τοτε η Τσελσι δε θα χασει ποτε στην εδρα της, και αυτο ειναι γελοιο. Καποια στιγμη θα χασει. Οχι απο τον Ολυμπιακο βεβαια. Ο Ολυμπιακος οπως ειπες αν περασει θα περασει με ισοπαλια ή στα πεναλτυ κι οχι με διπλο μεσα στο Σταμφορντ Μπριτζ. Οχι ομως λογω στατιστικης, ελεος.
Ε δεν είναι μόνο ότι είναι καλύτερη ρε φιξ, όποια ομάδα και να πετύχαινε σε αυτό το επίπεδο θα ήταν καλύτερη. Το αήττητο σε 5 χρόνια στο αγγλικό πρωτάθλημα (που έχει κάμποσες ομάδες που θα έπαιρναν το ελληνικό περίπατο) δείχνει και μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα. Δύσκολα της κλέβεις το ματς εκεί μέσα. Υπάρχουν καλύτερες ομάδες από την Τσέλσι με χειρότερη έδρα.
Και ναι φυσικά σε κάποιο βαθμό λέει πολλά το τι κάνει ο γαύρος στο καραισκάκη. Όπως λέει και για μας πολλά ότι πιο πολλά γκολ βάζουμε εκτός παρά εντός. Γενικά αυτά έχουν σημασία.
Κι εγώ είμαι γενικά κατά της στατιστικής όταν τη χρησιμοποιούμε κάπως όπωσνάναι αλλά εδώ με πιθανότητες παίζουμε και η σταθερότητα στην έδρα της Τσέλσι είναι ένα ακόμα μείον για σας. Γι' αυτό και είπα ότι έπρεπε στο βήτα ο γαύρος να ψάξει το γκολ.
Παράλληλο σχόλιο: Αυτό είναι που λέμε ότι η στατιστική είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πεις ψέματα. Ο καθένας μπορεί να διαβάσει έτσι τη στατιστική και να λέει ότιναναι. Το μόνο που μας λένε τα νούμερα είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να χάσει εντός η Τσέλσι. Το ότι θα συμβεί αυτό κάποια στιγμή είναι μαθηματικά βέβαιο. Το να συμβεί από το γαύρο όμως; Μικρές οι πιθανότητες. :PQuote:
Originally Posted by FANTASMA
Quote:
Originally Posted by Odonian
Eλα μωρε τωρα, με τη Μπλακμπερν, ελα μωρε, που την απεκλεισε ο Κλεητον που τον θελαμε για παγκο. Ελα. Μωρε. [/νικολας μοουντ]
Pantws kai mono pou tha afisoume 2 evdomades ton pitsfrok kai kathe tetio typo aypno einai kavla!
και οι δύο κατέβηκαν για το 0, οπότε το τελικό αποτέλεσμα λογικό και αναμμενόμενο ούτως ή άλλως.
μια τελευταία ερώτηση:
Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΧΤΕΣ?
poly kalh emfanish,realistikh kai opws eprepe apenanti se mia omada san tin Chelsea.den nomizw oti eimaste xamenoi apo xeri pantws sto London.
poly kalh empfanish apo olous,ksexwrisa cesar,atza,galletti.
metrios o torosidhs epithetika kai o bellucci gtp kai paraligo na fame goal apo tis malakies tou.
me ta sxolia filwn panathinaikwn den asxoloumai giati einai off topic.
ps. e re na ginei kanena asteio se 2 vdomades kai na perasoume...
Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ο Lampard και ο Anelka δεν ξεκίνησαν από την αρχή;
Επίσης γιατί ΠΟΤΕ δεν έβγαινε η Chelsea σε αντεπίθεση, αλλά τη γυρνούσε σε οργανωμένη;
Με δυό λόγια, γιατί δεν έτρεχε το παιχνίδι καθόλου;;;
Και γιατί εκεί στο 90', αντί να το καρφώσουν, ο μαυρούκος έδωσε πάσα στον Νικοπολίδη;
Με είχαν πιάσει τα γέλια σε όλο το παιχνίδι.
παντως , για να κατεβαίνει η τσελσι στο πειραια και να θελει απλά να μην φαει γκολ και να μην την χαλάει το 0-0 οπως λες κατι λεει αυτο ε. :wink:Quote:
Originally Posted by Raven Lord
γιατί γίνεσαι τοσο κακος? :roll:Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ο Lampard και ο Anelka δεν ξεκίνησαν από την αρχή;
Επίσης γιατί ΠΟΤΕ δεν έβγαινε η Chelsea σε αντεπίθεση, αλλά τη γυρνούσε σε οργανωμένη;
Με δυό λόγια, γιατί δεν έτρεχε το παιχνίδι καθόλου;;;
Και γιατί εκεί στο 90', αντί να το καρφώσουν, ο μαυρούκος έδωσε πάσα στον Νικοπολίδη;
Με είχαν πιάσει τα γέλια σε όλο το παιχνίδι.
τοσα πολλά ερωτήματα , ουτε το λοστ.
αν περάσει ο ολυμπιακος, παλι θα λετε πως ειναι στημενο?
nta3' twra mhn to rixnoume se sunomwsies kai praktorikes sumfwnies, 0-0 voleuontousan kai oi duo kai auto htan, mhn skotw8oume kiolas. Allwste den uparxei pio realistikh omada apo thn chelsea, h milan toulaxiston exei kai enan kaka pou mporei na kanei kati kai na peis euxaristw pou eixa thn tuxh na 8aumasw enan tetoio xarma ides8ai podosfairisth.
Quote:
Originally Posted by carheart
αχαχαχαχαχαχαχ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΡΟΜΑΝ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ
Δεν μίλησα εγώ για στήσιμο.
Πιστεύω πως όσα παρατήρησα, τα παρατηρήσαμε όλοι!
γιατί είδα εξώφυλλο πρωταθλητήQuote:
Originally Posted by Stormrider
1) Giati distixos gia sena paizei me 11 kai oxi me 13 h tselsiQuote:
2) Giati den dioxane ton grant na paroun esena coach akomh
3) Giati se ponaei kai to vlepeis me kathisterish
4) Gia ton idio logo pou den to karfwse o torosidis, sto podosfairo kamia fora xanontai kai eykairies
Αλήθεια είναι, δεν περίμενα και κάτι καλύτερο.
0-1 με γκολ παντου στο 20' και μετα 11 παιχτες μεσα στην περιοχη
πουτανα arsenal,ολο το παιχνιδι μονοτερμα κ ουτε μια φαση της προκοπης! milan ανυπαρκτη ρε.εχω ξενερωσει..
Me taposesQuote:
σιγά ρε Τόμιτς!
Ελα ρε Καρχαρτ που η Τσελσι εκατσε κιολας. Δεν ειναι η τρελη ομαδαρα και γι αυτο εγω διαφωνησα και με τα στατιστικα. Η λογικη ελεγε απο πριν οτι η Τσελσι θα αποκλεισει τον Ολυμπιακο με 1-2 γκολ διαφορα στο συνολο, αν τον αποκλεισει τελικα βεβαια, το πιο πιθανο λεμε. Οχι οτι αποκλειεται να φαμε και 4, αλλα σιγα την ομαδαρα που επρεπε να ερθει Αθηνα και να μας σκισει. Μοιρασμενο ηταν το ματς και απο κατοχη και απο ευκαιριες και οι δυο ομαδες ειχαν την ιδια αντιμετωπιση, προσπαθουσαν να μη φανε γκολ. Αν ερχοταν η Μπαρτσελονα θα σου ελεγα εγω πως θα ηταν το ματς οβερ στο 20.
Χεχ καλά ναι ο πανικός στην επίθεση της μπάρτσα φέτος είναι ωραίο θέαμα. Δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.
Quote:
Originally Posted by zeroq_218
ανύπαρκτη ξανύπαρκτη θα πάει κανένα τελικό πάλι ξέρω γω
Λοιπόν, εγώ το 'ξερα ότι θα πάει Χ.
Φίλος βάζελος έξω από το μαιευτήριο το καλοκαίρι που γεννήθηκε ο γιος του, στην ερώτηση "τι λέει ρε πατέρα;", μου απάντησε "καλή φάση, πήραμε τον Σαριέγκι!".
Ιν ρετροσπεκτ, καταλήξαμε ότι αν δικαιούμαι και εγώ μια αντίστοιχη καλή φάση, επειδή η ήττα δεν μπορεί να θεωρηθεί καλή, πάμε για Χ. Αφού δεν μπορούσα να δω το ματς κιόλας, μην έχανα και τίποτα.
Αυτή είναι η αιτία.
Ο επαναληπτικός είναι άλλη ιστορία. Θα έχει Νταρκογκόλ μετά από αλεπουδιά Λούα Λούα και σέντρα συστημένη, γκολ Γκαλέτι και Στολτίδα, και άδειασμα της άμυνας από Πάντο και σουτ στο δοκάρι σε άδειο τέρμα που θα μας ανακόψει από το να διασύρουμε εντελώς την Τσέλσι. Φήμες θα λένε ότι έπεσε τηλεφώνημα Ρομάν εκεί στο 3-0.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΜΙΛΑΝ
:disco: :disco: :disco:
Εντωμεταξυ το ματς της Σεβιλλης πηγε παραταση...και στα 2 ματς σκορ 3-2 :shock:
Skata sthn Arsenal...
As to parei twra pou apeklhse toys aiwnious championz.
perase i Fener telika....3 penalty exase i Sevilli :?
Μαντσεστερ, Μπαρτσελονα και Αρσεναλ με εντυπωσιαζουν, πιστευω ειναι τα 4 φαβορι. Ερχονται κι απο κοντα βεβαια Λιβερπουλ, Ρεαλ και Τσελσι, αλλα για μενα ειναι μια κλαση πιο κατω, ισως η Ρεαλ λιγο καλυτερη απο τις δυο αγγλικες. Η Σεβιλλη μαλακιστηκε και ξενερωσα, πολυ καλη ομως η Φενερμπαχτσε, το αξιζε μαλλον. Ο Βολκαν γελοιος τερματοφυλακας, και τα πεναλτυ που επιασε πολυ τυχερα, πανω του τα στειλαν, δεν ψαρωσε κανεναν. Απο Σαλκε και Πορτο οποια και να περασει ψιλομετρια.
:!:Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Προς στιγμην με εκαψες, αλλα συμφωνω. Καβλα, αποκλειστηκε η Μιλαν.
Ωραιο φαινεται. Διπλανα κουμπια, τι να κανεις.
Ειναι απο τους αριθμους του Λοστ το 4. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.
:!: :!: :!:
h arsenal epaixe megalh mpala x8es.den 8ymamai allh omada na paizei etsi sto san siro.asxeta an to pnixe to prwto goal.
axize na perasei.
:shock: :shock: :shock: