κάτι φάνηκε :PQuote:
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
Printable View
κάτι φάνηκε :PQuote:
Originally Posted by Sotos_The_Tequiler
:oops:
Λεω να επανορθωσω απο βδομαδα λαιβ κλεβοντας το file με ονομα Hypertechnicalpussygoddess του σωτου
[quote=Lost_In_Cooperland]κάτι φάνηκε :P[/quote:2osr5fxa]Quote:
Originally Posted by "Sotos_The_Tequiler":2osr5fxa
Quote:
Originally Posted by Bullet
ε δεν ακουγοταν για αλκοολ εδω που τα λεμε
Το κάψατε καλά βλέπω. Τα καλύτερα έχασα. :twisted:
Και ρε συ Lost χρόνια πολλά για χθες βρε, σε ξέχασα τελείως. :oops:
Λοιπόν αλλη φορά μπύρες..... Δε συμφέρει η Ursus... Το πολύ πολύ καμια βότκα γκορμπατσώφ.....
Και διευκρίνηση: Μόνο ξύδια είχαμε. :!:
Νταξ κοιμήθηκα λίγες ώρες, δεν ήπια καφέ.... ειδα και Alien 2&3...
Κομπλέ.. Σε επόμενη εκπομπή θα πλακώσουμε τα ντέμα... :)
α δεν εισουν εσυ στο τηλεφωνο?
μπερδευτικα :?
άλλος πίνει άλλος μεθάει...
thx 11th
κάτσε ρε,εγώ νόμιζα ότι ο άλλος τύπος (όχι ο σώτος) δεν έχει σχέση με er και πως ο distortion είχε πάει σαν guest(sic) στην προ-προηγουμενη εκπομπή
ξεκαθαρίστε για
aftos pou mas phre thlefwno einai o Mhtsos 'h alliws "dix-e6" kai einai o drummer apo tous D.O.P kai vriskotan sth 8essalonikh...Quote:
O Mpilias=Distortion exei er8ei se polles ekpompes apo thn arxh pou ksekinhsan oi RadioKanivalismoi (panw apo xrono dhladhs) htan proxtes sto studio opws kai sthn prohgoumenh ekpomph :)
ksemplexthkan ta pramata?
ηταν στο στουντιο το σαββατο?
naiQuote:
λοιπον,ο συμπαραγωγος ποιος ειναι(μαζι σου στο μικ. σε καθε εκπομπη)?
και ο τυπος που ελεγε για το σκυλαδικο στη ξανθη ποιος?
γιατι δε θυμαμαι αλλον στα μικροφωνα
ο distortion είναι ο "συμπαραγωγός".
distortion και μήτσο τους θυμάμαι σχεδόν σε κάθε εκπομπή ρε συ μπούλετ
αυτός με το σκυλάδικο πρέπει να είναι "καινούργιος" για το "καινούργιο" ακροατήριο της εκπομπής
ε τότε είναι σε κάθε εκπομπή (από όσες παίχτηκαν και online),τι πολλές φορες με λες ρε σότο ,λες και ζούμε ξανθη και ακούμε τα εφεμς σας; :P
τωρα οκ :)
Nai re Bullet, den akouses ta grullismata pou ekane se kapoia fasi prox8es?
:lol: ότι νάναι συζήτηση
:D
den htan panta se oles o Distortion alla se arketes. Sigoura htan stis 2 teleftaies pou eginan. Pio prin eixame kanei allh mia 8wrh ekpomph me ton Xarh o opoios den katafere na ksanaer8ei....
Genika sta8eros symparagwgos den yparxei... tous allazoume san ta poukamisa etsi gia poikilia, allwste opoios goustarei erxetai sto studio opote 8elei. To palikari pou elege gia skyladika, LEPA, Xristodoulopoulo klp klp ka8ws kai gia Rizospasth se perasmenh ekpomph einai o Lewnidas kai htan ki aftos to Savvato.
kala milame gia MPAXALO!!! (MPAXALO=skuladiko ths Xanthis :P )
καταλαβα,σατανας φαση
:rofl: :rofl: :rofl:
Τι απίστευτη συζήτηση! Γεια σας ειμαι ο Μπίλιας και έπινα Ursus και ο φίλος ο Μήτσος ειναι ο dix-e6 χρήστης κι αυτός του φόρουμ με άβαταρ την Πέγκυ Ζήνα! Ο Λεωνίδας δεν είναι χρήστης αλλά πονάει η ψυχή του με σκυλάδικα! :P Ο Σωτήρης είναι ο .... τον ξέρετε τελοσπάντων και προτείνω άλλη φορά να λέμε και κανα όνομα την επόμενη φορά!
Ντάξ λογικό ειναι να μπερδευτουν τα παιδια!
Στην τελική γουστάρετε μ'αυτό που ακούτε???? Αυτό ειναι το point...
Και κάτι τελευταίο αλλά πολυ σημαντικο.... Το topic δεν είναι "Ραδιοκαννιβαλισμοι"
είναι Radio Underground και πάραυτα δεν ειδα κάποιο σχόλιο για καμιά αλλη εκπομπή. Αν ακούτε κάτι άλλο γράφτε γι'αυτο και μεις τους το μεταφέρουμε!
Μάκια σε όλους και ας γελάτε που είδα 2 κολλημένους σκύλους κώλο με κώλο και δεν ήξερα οτι ήταν απο γαμήσι....... :P :D :D :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
λοιπόν παίδες, σχολή κλειστή μέχρη την άλλη βδομάδα οπότε τα νέα είναι καλά
σαβ/κο Ξάνθη.. μέσα απ'όσο ξέρω είναι Μαστόδοντας και Λοστ
είπαμε βάζω αυτοκίνητο από Αθήνα κ ξεκινάμε Σαββάτο πουρνό πουρνό.. ακούω προτάσεις :P (μπούλετ?, σταμ? κανείς άλλος?)
βασικά άλλο ένα άτομο μπορώ να πάρω, άντε δύο να είμαστε πέντε απο Σέρρες και μετά
Εγω ψηνομαι να ρθω, αλλα με προβληματιζει τι ωρα θα γυρισουμε την Κυριακη. Για αναλυσε λιγο το πλανο της επιστροφης.
Βασικά παίζει ο παράγοντας γονείς, αλλά θα προσπαθήσουμε και θα τονε γράψουμε στο πέος μας. Αύριο θα ξέρω.
χμμμ
τι να σε πω... γενικά η εμπειρία μου μου λέει ότι θα αργήσουμε
κ αυτό γιατί θα είμαστε κομμάτια απο το Σάββατο το βράδυ, θα φάμε λογικά κάτι οοοοοοοοοοοοοοοοοοταν ξυπνήσουμε, γκαϊφέ κ φύγαμε αλλά βάλε ότι πρέπει να κάνουμε στάση Σέρρες για Λοστ κ μετά Θεσ/νίκη για Μαστόδοντα, οπότε καταλαβαίνεις
αυτό λέω εγώ βέβαια μπορεί να γίνουν κ αλλιώς τα πράματα..
απότι κατάλαβες είναι λίγο φλου η κατάσταση
τα συζητάμε κ αύριο βέβαια να δούμε τι θα πουν κ οι άλλοι σίγουροι κ ντιστορτιον/σότος
εντιτ:άντε σταμ προσπάθα... θα τα πούμε κ αύτιο αντεργκραουντ μεις?
Τι χαζή ερώτηση.
Tί να πούμε εμείς ρε???? Τρελοί είστε??? Εννοείται ότι σας περιμένουμε! Εμείς είμαστε εδώ! Ακούνητα και αμίλητα στρατιωτάκια!
Θα περιμένω.... χειμώνα να να να να
Αιντε ΣΣΣωωωτο !!! ΈΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ!!!!!!!!
εδώ άνοιξε η σχολή, κι απ' ό,τι θυμάμαι, γράφω κανα δυο μαθήματα, αλλά κλάιν μάιν. είτε με διάβασμα είτε χωρίς θα κοπώ, οπότε είμαι ακόμη μέσα. πούστη μπουλετ, τι θα κάνσεσύ;
δε μπορω ωρε παιδια,το ανεφερα και πριν κατι ποστ
ε ας μεινει και καποιος εκτος να σας ακουει και κανεις ντε :P
Ξανθη γουι κομ λοιπον :D :D :D :D Ετοιμαστε τα κασονια οι αποπανω εε??ε?=))
ainte elate re edw 8a eimaste....Quote:
Originally Posted by distortionofperception
xwxwxw 8a ginei tsi karapoutanaras...
rixte shma se olo to ER na mpei savvato mesanuxta na akousei!
edit: ki epeidh to exoume ksanapei alla isws na to exoume amelhsei teleftaia, to evdomadiaio programma ekpompwn tou sta8mou anakoinwnetai ka8e kyriakh vrady sto xwro mas sto myspace.
Gia afthn thn evdomada einai to parakatw:
http://img227.imageshack.us/img227/4...iounderli7.jpg
λοιπόν παίδες
Κυριακή πουρνό πουρνό 7:30 αναχώριση από Αθήνα
έχουμε χώρο για ένα ακόμα άτομο..(α ρε μπουλετ:(
ο σταμ δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θά'ρθει οποτε ψηθείτε
κ να'ρθει δλδ χωράμε αλλά ψηθείτε (νά'χω και παρέα μέχρι θεσ/νίκη)
λοιπόν αφού πάρουμε καφεδιές κτλ. ξεκινάμε για θεσ/νίκη κ συναντιόμαστε με Μαστόδοντα
πάμε Σέρρες για Λοστ, τσιμπάμε κάτι κ αναχωρούμε για Ξάνθη
οι υπόλοιπες 24 περίπου ώρες είναι προφανώς απρόβλεπτες
γυρισμός τώρα
εγώ τελικά μπορώ να γυρίσω Δευτέρα για να ήμαστε πιο χαλαρά
πείτε κ σεις κ το βασικότερο να πουν Σοτος κ Ντιστορσιον αν μπορούν
αυτά... κ άντε, ένας από Αθήνα δεν γουστάρει νά'ρθει? ΑΝΤΕΕΕΕ
Κυριακή???????? Μήπως εννοείς Σάββατο?????????? Δε θα είστε εδώ στην εκπομπή το Σάββατο βράδυ?????????Quote:
Originally Posted by Swollen
φυσικά και μπορουμε και παίζει και χώρος για ύπνο και καφέ έχουμε και τα ρέστα και 285 giga τσόντες έχουμε....
Και που ειστε φέρτε κανα φορητό σκληρό γιατι θα το μετανιώσετε!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 :D :D :D :D :D
ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ ΚΥΡΙΑΚΗ??????? ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑΚΗ?????????????
ρε φιλαράκι, θα έρθουμε ξάνθη και θα πάμε να κλειστούμε σ' ένα στούντιο μ' αγνώστους; κι άντε πες ότι το κάνουμε, αν μας βάλουνε ν' ακούμε τίποτα σατανικές μουσικές, τι κάνουμε; γιατί να θέλουμε να πάθουμε κάτι τέτοια; ε; Ε; :D
Μααα μααα μα θα τη χάσει ο Swollen kai Stam την εκπομπή! :x :?Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
Τέσπα...... !!! Μη μας έρθετε ψόφιοι!!!
Εγω ειμαι μεσα, μονο αν το ενδεχομενο να φτανουμε 6-7 το απογευμα της Κυριακης Αθηνα ειναι εφικτο.Quote:
Originally Posted by Swollen
ντιστορτσιον τυπογραφικό λάθος
Σαββατο Σαββατο
μπουμ δε νομιζω να τα καταφερουμε για τόσο νωρίς
για νά'μαστε 6-7 Αθήνα πρέπει να φύγουμε 10 η ώρα από πάνω, μη σου πω και πιο νωρίς, οπότε χλωμό το βλέπω
αντε ρε ένας ας ψηθεί, μην ανεβαίνω μόνος μου μέχρι θεσ/νίκη
άντε λέμε
Ρε, αφου δεν ψηνεται κανεις για να ανεβει αυτο το σαβ/κο γιατι δε το αναβαλεις για καναδυο βδομαδες που θα μπορουμε και αλλοι;
Ξανθη λοιπον