ε οπως βλεπεις ειναι ψιλοαχανης η δισκογραφια + βγαζουν ασταματητα δισκους και προτζεκτς
οποτε πιασε ενα pink lady lemonade σε οποιαδηποτε εκτελεση το βρεις
και μετα δεν υπαρχει γυρισμος!
Printable View
ε οπως βλεπεις ειναι ψιλοαχανης η δισκογραφια + βγαζουν ασταματητα δισκους και προτζεκτς
οποτε πιασε ενα pink lady lemonade σε οποιαδηποτε εκτελεση το βρεις
και μετα δεν υπαρχει γυρισμος!
ας ξεκινησει με το χιτακι La Novia (λολ 40 λεφτα ασμας) και μετα αμα εθιστει εδω ειμαστε
Ισχύει για La Novia.
μηνμην γιατί δεν έχεις alan parsons project?
δες το filepath...τα εχω αλλου
εντιτ μη δεις το fιlepath ειμαι βλακας
edith piaf parakalo
ENDLESS BOOGIE!
με τους προτεινανε, δυσκολευτηκα να βρω παραπανω πραματα για την υπαρξη τους, εκτος απο το αλμπουμ Focus Level (το οποιο δεν μπορω κιολας να βρω να κατεβασω)
εδω εχει και κανα 2 γιουτιουμπ, καυλεροι ειναι, για πειτε...
http://cowsarejustfood.wordpress.com...el-no-quarter/
λίγο basic ερώτηση αλλα θέλω να ακούσω calexico και συγκεκριμένα κάτι κοντά στο muletta αλλα βλέπω οτι το hot rail δεν έχει πάρει και τις καλύτερες κριτικές. τι προτείνετε;
The Black Light einai kalo gia arxi
Από τα τόσα άλμπουμ που έχει βγάλει ο Buckethead με ποιό λέτε να ξεκινήσω? Άργησα να τον ανακαλύψω γαμώτο.
το enter the chicken άκου.
βέβαια αν και πιο συμπαθής απ'τους υπόλοιπους γκιταρ-σρέντερς εκεί έξω τα περισσότερα που χω ακούσει παραμένουν γυαλισμένα μέχρι αηδίας και φυσικά ασφαλή... τέλοσπάντων, αυτό έχει κάτι συνεργασίες με serj tankians και διάφορους άλλους, είναι και κάπως μέταλ, μάλλον θα σ'αρέσει.
με Peppers Ghost, θα ελεγα, χωρις να εχω ακουσει και τα 18. και γενικα κινησου απ' το Colma και πανω.
Νά'στε καλά. Θεεενκς.
Να πω κάτι κουφό; FNM. Έχω ακούσει ξέΜΠΑΡΚΑ αλλά όχι πολύ - και από αυτά που έχω ακούσει δεν τρελάθηκα. Έχετε κάτι "βατό" να προτείνετε γι' αρχή για την απαράδεκτη συν-ER-ίτισσά σας;
άκου πρώτα the real thing
μετά angel dust και king for a day (χωρίς σειρά)
nb4 posts του μισού φόρουμ. :razz:
Spoiler
Τι είναι nb4 για εμάς τους γέρους; The Real Thing it is then, στην επόμενη εξόρμηση. Για να δούμε τι χάναμε.
inb4 είναι, κεκτημένη ταχύτητα. :P
King for a day.
Πιο βατό είπε.
εδιτ: Ναι.
προσπαθουσα να θυμηθω από πού τους ξερω
και μολις τους γκουγκλαρα κι ειδα φατσα, θυμηθηκα
http://www.noquarter.net/image.php?h...es/eb.jpg&bw=1
ειχα παρει εναν δισκο για εναν φιλο μεσω ebay
κι ετυχε ο πωλητης να ειναι o Παυλακης των endless boogie που ειναι κ μεγαλοκολλεκτορας
επειδη ο δισκος που ειχα παρει ηταν σε αυτο το στυλ, πιασαμε κουβεντα
και μου μιλησε και για την μπαντα του
pinkatero, σου ανεβαζω το focus level ( 2008 ) που ειναι αρρωστιαρικα ψυχο-μπλουζ
και τα vol. 1 & vol. 2 EPs ( 2005 ) που ειναι πιο καμμενα, με πρωτογονη παραγωγη κλπ
οταν ξυπνησω, στελνω πμ, οποιος αλλος θελει, εδω ειμαστε
και δω και δω!
Κι εδώ!
pinkz ρε παυλαρα pinkz λεμε!
Amorphous Androgynous
για πειτε, μελη των Future Sound of London, ψεχεδελειες, κατεβαζω το "Peppermint Tree" τωρα, ποσα εχουν βγαλει? προτασεις...
as milisoume gia primal scream
Screamadelica
emmm, sori, primal fear i8ela na pw.
ας ομιλησουν τα ατσαλια
The Boredoms
Για go, τι κατεβάζουμε, λένε τα Super Roots EP's και τέτοια.
Έντιτ: το πιο γελοίο typo στην ιστορία: robots---roots
Vision Creation Newsun
16, 35007 kai 5ive
Για 5ive : The Telestic Disfracture (2001)
16 το zoloft smile, 5ive θα λεγα το ομώνυμο και το haemophiliac dream (διασκευαρα 20λεπτη σε σετ δε κοντρολς φορ δε χαρτ οφ δε σαν) και των 35007 νομίζω όλα ψιλοίδια είναι.
Ε όχι, το ομώνυμο 35007 είναι πιο 'στονεράδικο' και με πολλά κομμάτια, όσο προχωρούσαν μετά βουτούσαν περισσότερο στο διάστημα και την πσυχεδέλεια.
ας τους 16 και άκου 13.
5ive ομώνυμο και hesperus λεω γω.
35007 το liquid που χω ακούσει ωραίο είναι, αλλά ας απαντήσει κάποιος πιο ειδικός.