γραφει
Printable View
γραφει
:rofl:Quote:
Αν αυτή τη φορά δεν κάνει πλάκα, θα του βιάσω τον γιο.
Τάδε έφα Atheist
:rofl:
Quote:
Originally Posted by bassakos
Quote:
Originally Posted by Chopped In Half
aneta omws,mazi me to post gia primus kai cash
Αυτο το είδα μετά γμτ. :dsorry:Quote:
Originally Posted by Bullet
Ti to periergo egrapsa????
:?:
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
ΕΔΙΤ
Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
In Soviet Russia, wraithmare quotes YOU!
Quote:
Originally Posted by Candiru
jpg στο rapidshare.
:!:
gmst,post of the day xwris kan post
Γιατι θα γουσταρες να διαβαζεις directly σκαναρισμενο κειμενο 6 σελιδων η να περιμενεις το imageshack ξερω γω να ανοιξει κειμενοεικονες 96dpi για να γουσταρς.Και στο ΕΡ που παει σφαιρατο.Quote:
Originally Posted by cloud
Εισαι γκοθας?
Απίστευτο.
Έκανε post of the day μέσα στο post of the day thread. Δεν χρειάζεται καν να το κάνει κάποιος copy..
Fuck Yeah.
Πολλαπλα επιπεδα αναγνωσης. :shock:
:!:Quote:
Originally Posted by HAVOC
Δεν ξέρω καν τι έχουν μέσα, αλλά δεν έχει σημασία αφού μπορείς να βάλεις σκέτα τα links ή thumbnails. Ούτε το ΕΡ έχει σημασία, γιατί οι εικόνες ανοίγουν απευθείας απο το imageshack.
Αλλά να περιμένεις 60 δευτερόλεπτα για να κατεβάσεις μια φωτογραφία, ε είναι χαζό.
Σορρυ για την παρενθεση μεσα στο post of the day, αλλα το imageshack, οταν προκειται για βαριες εικονες κανει και μεγαλυτερους χρονους μεχρι να σου δειξει αυτο που θελεις να δεις.
Οποτε και λινκ να εβαζα εδω, η διαδικασια, αν και πιο straightforward, ειναι εξισου χρονοβορα.
Όχι, αλλά άστο καλύτερα.
Portable Document Format (PDF) is an open standard file format, proprietary to Adobe Systems, for representing two-dimensional documents in a device independent and resolution independent format.
Optical character recognition, usually abbreviated to OCR, involves computer software designed to translate images of typewritten text (usually captured by a scanner) into machine-editable text, or to translate pictures of characters into a standard encoding scheme representing them in (ASCII or Unicode).
Αχαχαχ, ΕΡ και ίματζσακ, αδέλφια για πάντα.Quote:
Originally Posted by HAVOC
Επίσης, φωτομπάκετ ρε μούλοι.
έπος.Quote:
Originally Posted by Rush
:lol: :rofl: pragmatika pistevw oti mono esy tha mporouses na to deis esti... epos
Quote:
Originally Posted by Chopped In Half
eimai sto patwma.
γάμησε.
Quote:
Originally Posted by Shadowking
Quote:
Originally Posted by Steel Assassin
Αγαπητοί μου-σι-κό-φι-λοι
Sry, εγώ ακούω τι παίζουν και δε με νοιάζει αν το παίζουν σε studio με υπερσύγχρονο εξολισμό ή σε μια αποθήκη μέσα. :(
Ξέρω, σα δε ντρέπομαι να τα παραδέχομαι αυτά. Πάω μετά να ακούσω και άλλα μιάσματα της μουσικής σκηνής κατά ER λόγω σκατοπαραγωγής.
- Ο κουφός.
Σοβαρα τωρα, αν η παραγωγη ειναι σκατα, πως στο διαολο ακους τι παιζουνε;
Ε ναι, το Metal From Hell ή το Will of the Gods is Great Power είναι για τον πούτσο αφού έχουν χάλια παραγωγή.
Πα ν' ακούσω Τουλ, που λένε κι οι ακροατές του Κωστάρα.
edit: Boom! δεν πάει για σένα, γενικά το λέω.
:thumbsup:
Xaxaaxa. Για 2η μετά τη Havoc φορά post of the day μέσα στο post of the day.Quote:
Originally Posted by Boom!
Ετσι! Αφηνω τη σφραγιδα μου.
νιώθω απερίγραπτα καταβεβλημένος σωματικά τε και πνευματικά στη σκέψη και μόνο να στρέψω το βλέμα μου σε ένα απ' τα ποστς σας. τα έχετε πει ανεξάντλητες φορές, και ακόμα πιο αποκαρδιωτικώς, υπάρχουν ακόμα cavities και φ8όγγοι που διατηρούν την πεπατημένη μέθοδο αντίδρασης - περιφρονητική ενασχόληση, οπλίζοντάς σας με την επιλογή της χαριτωμένης ανταπάντησης, καθ' όλα εμετικής. είναι deja vu, jamais vu και presque vu διαδοχικά και τούμπαλιν. ψηθείτε να σκάτε, βουρδούλακες.
2ο ποστ οφ δε νταει στην ίδια μέρα στο ίδιο θρεντ γίνεται?? :pink:
Natos kai o afstralosQuote:
Originally Posted by phthoggon
Quote:
Originally Posted by Fixxxer
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Quote:
Originally Posted by Boom!
Το περιμενα.
κρεσέντο.Quote:
Originally Posted by ikonoklast