δηλώνω ευθαρσώς οτι ο Παρασαητ δε με εκφράζει και αναρωτιέμαι από πότε έχουν ημερομηνία λήξης τα θρεντς και ποιός ορίζει πότε εξαντλούνται ;
πόσο μάλλον σε θρεντ Θανάση...
Printable View
δηλώνω ευθαρσώς οτι ο Παρασαητ δε με εκφράζει και αναρωτιέμαι από πότε έχουν ημερομηνία λήξης τα θρεντς και ποιός ορίζει πότε εξαντλούνται ;
πόσο μάλλον σε θρεντ Θανάση...
@diva
Μη διαβάζουμε ό,τι θέλουμε, δεν είπα ότι εξαντλήθηκε το thread, αλλά το συγκεκριμένο ερώτημα. Έχει συζητηθεί διεξοδικά ο Ελάχιστος Εαυτός εδώ, αν θέλει ο φίλτατος νέος χρήστης να πει τη γνώμη του μπορεί ξέρω γω να quotάρει κάποιο παλιότερο σχόλιο και να το κάνει πάνω σ'αυτό. Το να ρωτάει "δε μου λέτε, σας άρεσε;" λες και ο δίσκος βγήκε χτες, ε γραμμένα είναι όλα ρε φίλε, πήγαινε 2-3 σελίδες πίσω και δες το. Αυτονόητο πιστεύω.
wtf μιλάμε για το 2008. Και ο Μαχαιρίτσας ξέρω γω είχε πει διάφορα χωρίς ο Θανάσης να ασχοληθεί ποτέ, χεστήκαμε κι η βάρκα έγειρε.
Ή βέβαια από την άλλη μπορεί να έχω άδικο και να είναι τρομερά σημαντικό σήμερα ένα γαμημένο blog post πριν 3 χρόνια, ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.
Parasite ποσταρα κυριως για το σκηνικο με τους Ωχρα Σπειροχαιτη
ΓΙα το αλλο που λες δικιο
+ ανεφερα οτι εμενα δεν μαρεσε καθολου, δεν αντεξα καν να το ακουσω ολοκληρο
Επισης απο ποτε το τι μουσικα ειδη ακουτε ειναι τοπικ δημοτικου ??
Η συχνοτητα των ποστ δεν εχει σημασια, το περιεχομενο ειναι που εχει κ σε πολλα εχω γραψει ολοκληρα μακρυναρια, εινια καπως τραγικο να μου μιλας για περιοχομενο τη στιγμη που σε αυτο το φορουμ το τρολλινγκ πιανει απιστευτα επιπεδο - και μαλιστα κακοπροαιρετο τρολλινγκ - προτεινα ενα hcpunk συγκροτημα και εφαγα γαμησε τα τρολλινκ και μολις ζητησα τα ρεστα επεσε και βρισιδι. Στο ροκιν δεν παω, ηρθα για να μεινω
Απο ποτε εχει ημερομηνια ληξης μιας συζητησης. Η κριτικη που του κανουν ειναι επικαιρη
Το τι πιστεύω εγώ προσωπικά αλλά και αρκετοί άλλοι για την τότε συνεργασία του Θανάση με τον Σαββόπουλο είναι κι αυτό μέσα στο topic, θα τα είχες δει όλα αυτά αν είχες ξοδέψει έστω δυο λεπτά να δεις τι είναι ήδη γραμμένο, αλλά προτιμάς μόνο να ποστάρεις. Συνέχισε έτσι, πάω για ύπνο.
Χθες ανακάλυψες το ιντερνετ και θες να αναπληρώσεις το χαμένο έδαφος;
Πεστα ρε ομπαμα τα λεω τοσο καιρο δε μακουει κανεις. Τι πραματα ειναυτα;
@Parasight
Δεν ξερω τι σκατα σ επιασε, αλλα αν το δεις λιγο πιο ψυχραιμα ίσως θα καταλάβεις οτι:
ήταν ένα απλό ποστ είπε γνώμη για το δίσκο έβαλε κ ένα λινκ θέματος που θεώρησε επίκαιρο ακόμα κ σήμερα...οκ...who gives a shit. Ως παλιος εδω μέσα ξέρεις πολύ καλά πως πάει το πράμα άμα αρχίζεις τα flame με βρίσιμο κ μαλακίες τύπου 'εκφράζω όλο το ΕΡ' (σιγά μην εκφράζεις και όλο το ηλιακό σύστημα). απαντάει ο ένας ο αλλός (κ εγώ μέσα) χώνεται κ κανας Φαηρστορμ που βλέπει φως κ μπαίνει κ η κατάληξη είναι, αντί να έχεις ένα κακό ποστ όπως θεωρείς, να έχουμε όλοι μια σελίδα οφφτόπικ σε θέμα που μας αρέσει επειδή γουστάρουμε Θανάση.
Οπότε μπορεί να θεωρηθεί ακόμα κ υποκριτικό να τη λες στον άλλο για κάτι μικρό, όταν ουσιαστικά προκαλείς ο ίδιος στη συνέχεια σε υπερθετικό βαθμό αυτό το οποίο κατηγορείς.
επειδή είμαι καλοπροαίρετος όμως θα συνεχίζω να πιστεύω ότι απλά ξεσπασες που κάνει ο άλλος 50 ποστς τη μέρα ;)
VidnaObmana συνέχισε έτσι, μια χαρά τα πας. Με αυτό το ρυθμό μπορεί και να καταλήξεις... Mod στο Pc - games :!:
Ω μα τι καυστικο χιουμορακι :!:
Κατατροπωθηκα απο τον Τελλυ_Σαβαλας....