Ένα ποστ περί ανωτερότητας του έθνους μας (λολ) σε οτιδήποτε δεν το χω κάνει, οπότε γι αυτό απόρησα.
τι σημασια εχει, σε παιρνει κ σένα η μπάλλα, ή κνίτης θα σαι ή χρυσαυγίτης, δεν έχεις κ πολλές επιλογές εδω μέσα..
:moutza:
Δεν στο λέω με κακία, αλλά σκάσε επιτέλους.
σαιμπερνοτ (επειδη ο Παυλος σε θεωρει φιλο, για κανενα αλλο λογο), πινκαρεις μαυρους που μιλανε ελληνικα, δεχεσαι χωρις δευτερη σκεψη το χαρακτηρισμό αριστερος για καποιους τυπους που αυτοπροσδιοριζονται ετσι ακομα κι οταν εχουν φατσα εξωφυλλο εβραιους σβαστιγκες κι αλλα τέτοια, εχεις υπερασπιστεί τον πλευρη, την κακή έννοια του ελληνισμού και τοσα αλλα. Μηπως είσαι πολιτικα λιγο bicurious? Ξεκαθάρισε αν είσαι εθνικόφρων ή όχι και μέχρι τότε κάνε ό,τι σου είπε ο αποπανω
τι να προσδιορισει ρε ενιθαρμον
απολαμβανουμε τα αποτελεζματα του Λιακου
βρε τον φουκαρα τον ΒΛΑΧΟ
Ναι ομως το νεοφιλελεύθερο αναρχικό μπλοκ καλά κρατεί εδώ μέσα.
ακομα και αν δινει επιδοματα σε ανάπηρους, ακομα και αν αποτελει μοναδικο τρόπο επιβίωσης κάποιων αδυναμων εμμέσω κοινωνικών προγραμμάτων, ακόμα και αν παρέχει ψυχολογικη υποστήριξη σε τοξικομανείς/ κακοποιημένους πάσης φύσεως, ακόμη και αν το κοινωνικό κράτος είναι η μοναδικη ελπίδα για ένα ρεαλιστικά καλύτερο μέλλον, εμεις παίρνουμε ένα τσεκουράκι και λέμε οτι μας κατέβει, εφοσον συμβαδιζει με τα ουτοπικά μας δογματα
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΕ ΣΥΡΙΖΟΥΛΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
αν έτσι είναι οι ρεαλιστές, χίλιες φορές ουτοπιστές.
δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ φιλε μου, εσυ εισαι εκτος τοπου και χρονου
βάλε κανέναν πιο γέρο (σε ηλικία και απόψεις) την επόμενη φορά, συριζούλη μου.
Βάλε Σλαβόι Ζίζεκ.
Έλα, το μπούλο.