Δε διακρίνονται οι μασχάλες, που το κατάλαβες;
Printable View
Δε διακρίνονται οι μασχάλες, που το κατάλαβες;
Και για πες για αυτή μεταξύ Ο και Υ...
:touched: touché
σεκζζζζζ.... ισττττττ... ικκκκκκο
βρρρρρ... αχυκυκλ.....ωμμμμμμα.
η Υ και Σ ειναι σαν να βλεπουν για πρωτη φορα χαρα στα σκελια τους
http://www.youtube.com/watch?v=Wn5by...&feature=share
ΤΡΙΛΕΠΤΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Μουσιαμαλλιάς καρώπουκάμισο φοιτητάμπουρας με υφάκι πιο ξύλινος πέθανες, αυτό το βίντεο το στέλνω στη θεία που φοβάται να ξεμυτίσει στην κυψέλη και ρίχνει ΚΕΡΑΥΝΟ τη ΧΑ, δαγκωμένη και ασάλιωτη.
να ρωτησω κατι , παροτι θα ψηφισω ανταρσυα , αμα εμεις ανοιξουμε τα συνορα για να φευγουν αι μετανασται στας ευρωπας και απλα τα κλεισουν οι ευρωπας (που ειναι το πιθανοτερον) τι παιζει μετα?
υγ- δεν εχουμε στρατο στι ιρακ αλλα στο αφγανισταν :p
Εγώ απλώς σημειώνω ότι είναι ένα βίντεο εσωτερικής κατανάλωσης με κακή απεύθυνση στον κόσμο που υπο κανονικές συνθήκες θέτει το συγκεκριμένο ζήτημα, οπότε τι ΚΕΡΑΥΝΟΣ και μαλακίες τούμπανα. Με την ίδια λογική αν δεν απευθύνεται στη θεία απο την Κυψέλη, δεν απευθύνεται σε κανένα, γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι ήδη πεισμένοι. Γιατί να είμαι «για το μπούτσο», διαφωνούμε. Το «πως θα το 'κανες εσύ» είναι φαιδρό, επίσης.
ποστ πιξ οφ θειας
Αυτή τη στιγμή υπάρχει συνθήκη η οποία εμποδίζει την μετάβαση μεταναστών από την Ελλάδα σε άλλες χώρες της ΕΕ. Πολλοί είναι οι μετανάστες που θέλουν να φύγουν από Ελλάδα και δεν τους δίνεται η δυνατότητα.
Άρα αυτό που ζητάς είναι εν ολίγοις την νομιμοποίηση τους με χαρτιά, κλπ, για να τους δώσεις και τη δυνατότητα να πάνε όπου θέλουν. Όσοι αποφασίσουν να μείνουν (γνώμη μου είναι ότι δεν το θέλουν και πολλοί), προφανώς με ίσα κοινωνικά - πολιτικά δικαιώματα, κλπ.
Σε μένα το λες; Προφανώς συζητάμε στη βάση άρσης Δουβλίνο 2 (και είναι και εργαλείο για την επιχειρηματολογία αποδέσμευση απο ΕΕ), δεν διαφωνώ πολιτικά με τον Κώστα, ξαναδιάβασε τι είπα.