Originally Posted by
Death MD
ενιγουει, να πω και 2 λογια για αγγελοπουλους... μονο με λεφτα δεν φτιαχνεις ομαδα, αν εχεις επιλεξει να κανεις ειρηνικη επανασταση χωρις μαλακιες δημητρακη τουλαχιστον μη το παιζεις ΜΟΥΓΚΑ οταν ο αλλος καθεται και φωναζει ειστε ντοπαρισμενοι, κρεμας την ομαδα πριν απο τα πιο αποφασιστικα παιχνιδια. Ουσιαστικη στηριξη της ομαδας δεν ειδα ΠΟΥΘΕΝΑ απο τους αγγελοπουλους στη σειρα των τελικων. Η αλητικη ανακοινωση μετα το 2ο παιχνιδι ως απαντηση στην αλητεια γιαννακοπουλου ηταν μια μαλακια και μιση και οπως γραφτηκε σε αθλητικο σαιτ ο δημητρακης του χορεψε κανονικα γιατι απλα οι αγγελοπουλοι δεν εχουν ιδεα απο αυτα ειναι ξεκαθαρο πλεον και οχι μονο αυτο αλλα εχω την εντυπωση οτι εχουν φτασει σε τετοια σημεια ηλιθιοτητας που προτιμουν να το παιζουν μουγκοι και να κρεμανε την ομαδα την ωρα που βλεπουν οτι εχει ξεμεινει εντελως απο μπαταρια. Θεωρω πως για οτι εγινε στους τελικους εχουν ΠΟΛΥ μεγαλη ευθυνη οι προεδροι σας λογω της παντελους αδρανειας τους σε ολους τους τομεις. Μαλλον ομως αυτοι ηταν οι πρωτοι που ειχανε μεινει στο λονδινο και ακολουθησε και η ομαδα. Και τελος 100, 300 ή τελος παντων οσοι ηλιθιοι μεινανε στο σεφ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ οι αγγελοπουλοι τους πεταγανε εξω σε DT. ολα τ αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας ε... Σκεφτηκατε ποτε αν τους βολευε και αυτους να χαθει ετσι το πρωταθλημα/ εστω κι αν κοστισει -2 βαθμους και αρκετα εσοδα του χρονου? Λεω ρε παιδι μου εγω... μια πιθανοτητα. Ποιος ασχολειται τωρα με την ανυπαρξια των αγγελοπουλων στους τελικους? ολοι για το ποσο γαματοι ειναι και δεν αξιζαν τετοιο πραγμα... Σορυ αλλα για μενα που ειμαι βαζελος ειλικρινα μιλαω ...αν ακουγα παυλοθαναση να εχει μπει στο τερεν και να φωναζει ολοι εξω γιατι φευγω απο τον παναθηναικο ΤΩΡΑ , θα ετρεχα και οποιος εμενε πισω θα τον μαζευα να τον επερνα μαζι μου.