δηλαδη εγινε ο ΠΟΑ ομαδα μοντελο τωρα? λολ
το καλοκαιρι τι ελεγες καλε?
να μην γινει καμια στραβη μονο με τους φωτοσοπιδες και στραβωσουν οι παικτες προσεχε
Printable View
Τα τσιμέντα γελάνε με τα μούτρα σας Τζακ που νομίζετε ότι επειδή κερδίσατε τον μισο ΠΑΟΚ, τον ΠΑΟΚ της χειρότερης κατάστασης της τελευταίας πενταετίας, ότι έχετε και ομάδα.
Θα φάτε όμως το τάληρο από τους γκέη και θα έρθετε στα ίσια σας, και αυτό επειδή είστε και ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. Αυτό φυσικά μειώνει ακόμα περισσότερο την δικιά μου ομάδα και την εμφάνιση της σήμερα, αλλά η αλήθεια να λέγετε. Είπαμε, ούτε πουτανάκια, ούτε γυριστρούλες είμαστε εμείς...
00i00 δε θα πεις πάλι οτι δεν εκμεταλλευτήκατε την γκέλα του γαύρου;
Και στο μπασκετάκι καλά τα πήγαμε αμφότεροι
Εμείς πανηγυρίζουμε για το γυναικείο ποδόσφαιρο, θρίαμβος με 4-3.
Άτροπε, κοίτα την ομάδα σου που ετοιμάζεται για φούντο και μετά να μιλάς για "αμφότερους".
Καλά, δεν είπα το αντίθετο, σαφώς χειρότεροι εμείς.
ατροπε πας για βητα για δευτερη φορα με την μασωνια στο τιμονι και φετος θα φταιει το μπεναλντι στο λαουλαου παλι...το ομακοειον ηδη τα ριχνει αλλου, ξυπνα λαχανο
εγω εχασα ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ απο εναν μπαθηναικο που τον περιμενα να ρθει ανεβασμενος, βρηκαν ημερα να κωλοκαθισουν τα σαπακια μας (αυτο το 800ρι να το πουλησουμε για γυρο αμα ειναι...γαμω το ΤΑΨΙ που χει για κεφαλι...)
τριμπαλο, πουτσες αρχιδια τα παντα ολα μεσα και τι να κανουμε θα το χωνεψουμε...εσυ ομως μην ομιλας
ειστε αμφοτεροι καθυστερημενοι. ποτε δεν ειπα αυτα που λετε. απανταω τελευταια φορα και σταματαω να ασχολουμαι:
1)
για το φερειρα δεν εχω πει κατι ασχημο. ουτε για τους νεους παιχτες που σημερα σας ΞΕΠΑΤΩΣΑΝΕ. ομαδα μοντελο δεν εχει γινει.διοικηση δεν εχουμε προφανως.λεφτα δεν εχουμε επισης.ωστοσο αυτο που εχω δει στα ματς πρωταθληματος το λεω ΩΡΑΙΑ μπαλα. και αυτο με ενδιαφερει.νταξ βεβαια εσεις εχετε συνηθισει στο ΤΟΤΑΛ ΦΟΥΤΜΠΟΛ εκει πανω ε?
2)
Reject.αν εμεις ειμαστε μετρια ομαδα τοτε μετα το σημερινο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ πρεπει να σκεφτειτε καποια πραγματα. εκτος αν κρινεις και εσυ με ευρωπαικα στανταρτς οπως ο τσσκς.
επισης οκ σας βιασαμε οποτε εναποθεσε τις ελπιδες σου στο γαυρο.αφου εσυ δεν μπορεσες.
καλη χωνεψη .
Εγώ στο είπα ρε φρούλη ότι το γεγονός ότι έχασα από μία ΜΕΤΡΙΑ ομάδα, πρέπει να προβληματίζει ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ που ήμουν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
Αρχίδια βιάσατε, άστο.
Γαμώ το γάβρο και εσάς μαζί ρε, απλά την καθιερωμένη πούτσα σου από αυτόν θα την φάς και στα πλέη οφ πάλι μαζί θα είμαστε.
ΦΥΣΙΚΆ και ο παο έχει ΜΈΤΡΙΑ ομάδα φέτος.
τον μισο παοκ τον κερδισε το αποδεκατισμενος Παναθηναικο , χωρις σεντερ φορ , με παιχτες που παιζουν κατα τυχη στον ΠΑΟ οπως ο Κλευτον χωρις Νινη και Οικοδομο και με 17 χρονο τερματοφυλακα ... κατσε να δεις πως θα παει το ντερμπι με τον γαυρο!! αμα δεν εχουμε τα περσινα...
αν αυτός ο παο που περιγράφει ο φρηκ δεν είναι ΜΕΤΡΙΟΣ, οκ...
Ο Σπαντάτσιο ειναι τεράστιος παίκτης.
Παιζει να τον σβηνει μόνο ο Ρομπέρ. Ή ο κοντός.
πες στον κελεμπία, η ομάδα είναι όαση