sorry, budget και δυνατότητες μόνο γι'αυτά.
Printable View
sorry, budget και δυνατότητες μόνο γι'αυτά.
Ε το κατάλαβα αλλά δε βλέπω το λόγο να πάρεις κάτι που είναι ήδη παλαιωμένο και δεν αξίζει ούτε τα μισά χρήματα από αυτά που ζητάει. Δεν ξέρω τι πάροχο έχεις αλλά τουλάχιστον δες αυτό http://www.cosmote.gr/cosmoportal/co...u=20294366&s=0 που είναι πάνω κάτω στην τιμή των 2 androids που βαλες.
Egw nomizw oti enas kalos epeksergastis kai arketh RAM metrane arketa asxeta me thn ekdosh tou android, to opoio apo ta liga pou kserw exei poly dromo gia na ginei ais8hta pio grhgoro. Den mporw na pw oti exw dei megales diafores apo kinhta pou trexoun 4.3 kai 4.4. Episis, giati na mhn anava8mistoun ?
Γιατί είναι κινέζικα. Μπορεί να, μπορεί να μην, κανείς δε ξέρει. Από μόνο του το γεγονός ότι πωλούνται με 4.2 το 2014 είναι απαράδεκτο. 4.3 το trim κάνει διαφορά που φαίνεται με τον χρόνο και όσο γεμίζει το κινητό, ρίξε μια ματιά στο wikipedia για το τι κάνει και θα καταλάβεις. 4.4 έριξε τις απαιτήσεις του λειτουργικού και πλέον ακόμα και 512mb ram είναι αρκετά πιο smooth. Αισθητά πιο γρήγορο δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει, στις νέες εκδόσεις είναι άψογο και τα όποια σπασίματα εμφανίζονται σε μεμονωμένες εφαρμογές (chrome βασικά αλλά και πάλι μόνο σε πολύ βαριές ιστοσελίδες). Επίσης μιλάω για όσο γίνεται vanilla android, αν δοκιμάζεις κινητά με Sense, Touchwiz κλπ λογικό να μην προσέξεις διαφορές νομίζω.
ο αδερφός θέλει να πάρει σμαρτφον, το μπάτζετ είναι γύρω στα 200 κι έχει ξεχωρίσει τα Nokia Lumia 820, Sony Xperia SP κι ένα MLS για κάποιο λόγο.
να πω ότι δεν έχει φοβερές απαιτήσεις από το τηλέφωνο, στα μεγάλα κέφια άντε να παίξει κανα παιχνίδι, κυρίως φβ και ιντερνε και τέτοια. εμένα μου αρέσει πιο πολύ το sony αλλά η μπαταρία του δεν μπορεί να βγει κι αυτό κάπως με ενοχλεί, χωρίς να ξέρω ακριβώς γιατί.
γνώμες;
Να πάρει το moto g σε αυτά τα χρήματα είναι μονόδρομος, κι αν μπορεί να διαθέσει το κάτι παραπάνω, το νέο moto g με 4g και SD κάρτα. Το Nokia θα είναι καλό αν θέλει Windows για κάποιο λόγο, όμως η μπαταρία του όπως λέει εκεί είναι χάλια. Το moto g σου βγάζει τη μέρα με ψιλοβαριά χρήση. Το sony προσωπικά ούτε καν το κοιτάω, ούτε αυτό έχει καλή μπαταρία, τρέχει το bloatware της sony, δεν έχει kitkat, είναι αντιαισθητικό με αυτά τα κουμπιά.
έχει μια μικρή προτίμηση για τα windows γιατί πέρυσι είχε πάρει τέτοια εποχή ένα νοκια κι είχε ενθουσιαστεί και του το κλέψανε μέσα σε ένα μήνα, δεν έχει δει android. ωραίο το moto g, θα το μεταφέρω, μερσί!
Αγόρασα με 50 ευρώ ένα Sony Xperia E Dual Sim και είμαι πολύ ικανοποιημένος, τόσο από τη γενικότερη λειτουργία (Android 4.1 φοράει), την πολύ ομαλή λειτουργία των 2 SIM και την μπαταρία. Επίσης, μετά από Galaxy S και S 3 νομίζω ότι δε θέλω να ξαναδώ το bloatware της Samsung στο κοντινό μέλλον. Αν είχα περισσότερα λεφτά και μία κάρτα SIM, θα αγόραζα αβλεπί το Nexus 5. Προς το παρόν όμως έχω ένα τηλέφωνο που με εξυπηρετεί σε όσα χρειάζομαι από αυτό και ίσως προχωρήσω κάποια στιγμή στην αγορά ενός αξιοπρεπές tablet για να κλείσει το κεφάλαιο.
Στα πολλά συν η ενσωματωμένη εφαρμογή της Sony που επιτρέπει την επισύναψη επαφών με όποια από τις δύο SIM επιθυμεί ο χρήστης, ώστε κάθε φορά που καλείς ή στέλνεις μήνυμα, ενεργοποιεί την εκάστοτε προκαθορισμένη κάρτα, ασχέτως με το ποια είναι ενεργή προς χρήση εκείνη τη στιγμή.
Είχε ένα θέμα με τη σύνδεση WiFi, αλλά ήταν γνωστό issue, ειδικά για τα linksys routers που έχω, το οποίο λύνεται με ένα απλό software update, με ένα από τα δύο εργαλεία:
Sony PC Companion
ή
Sony Update Service
Ψάχνω iPhone 5s space grey ή iPhone 5 black, σώστε με!
ψάχνω smartphone 130ε μαξ, προς το παρόν έχω καταλήξει στο SAMSUNG I8262 DUAL SIM, καμιά γνώμη?
Το ίδιο έχω. Γαμεί και σφάζει. Για τις απλές εφαρμογές (Navigator και κανένα στοίχημα live...) που το χρησιμοποιώ είναι σούπερ. Δεν ξέρω τι παραπάνω κάνουν τα υπόλοιπα σμαρτφον και είναι ακριβότερα....
Τίμιο για τα λεφτά του, δεν είναι για πολλά πολλά προφανώς όμως.
Το "πολλά πολλά" πως μεταφράζεται σε ένα κινητό? ειλικρινά ρωτάω, έχω απορία,
τι κάνει ενα καλό ακριβό κινητο να διαφέρει απο ένα average-με νορμάλ λεφτά? Δικαιολογείται η διαφορά χρημάτων? (βασικός μισθός για ενα κινητό, wtf)
Κατ'αρχήν θενκς και τους δύο για τις απαντήσεις. Οταν λες ότι δεν είναι για πολλά πολλά, τι εννοείς ? γιατί εγώ γενικά δεν έχω και τρελές απαιτήσεις(κάνα βαιμπερ, λίγο ιντερνε όταν είμαι πρακτική και δεν έχω τι να κάνω και η μπαταρία να μην τα φτύνει αμέσως), βασικά δεν ξέρω αν το χρειάζομαι, αλλά μετά από χρόνια με αυτό
http://s29.postimg.org/n2rbf9jnb/image.jpg
και βλέποντας όλους τους αλλους να κυκλοφορούν με σμαρτ είπα να πάρω και εγώ ένα :razz: