με την ωριμανση μου θα θεωρω νορμαλ τις μηνυσεις επειδη καποιος εγραψε στο νετ γαμω την μανα μου?
Printable View
με την ωριμανση μου θα θεωρω νορμαλ τις μηνυσεις επειδη καποιος εγραψε στο νετ γαμω την μανα μου?
Εκανα εντιτ το σχολιο,μόνο και μονο για να μην μπλεξει σε διαδικασιες το er για τις δικές μου σηκωμάρες.Μια ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ αφιερωση για τον υπέρμαχο του προοδευτικού ατσαλίου.
Θα είμαι πολύ τσάτσος όμως αν πάω στο σπίτι του κολλητού μου,ψάξω ένα-ενα τα χαμμερ από το 1998 και μετά,και βρώ καντήλια προς άλλοθρησκες μπάντες,τους τα στείλω με το απαραίτητο ρουφιάνεμα,και τράβανε τις κωλότριχες τους?Οχι,θα είμαι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ-και δεν θα το ήθελα ποτέ να κρύβομαι πίσω από μία δικαστική εντολή.Και δεν κρύβομαι κιόλας κύριε Βας Ζαχ,ο Αυτοκράτορας Κετιγένης γνωρίζει ποιός,πού,πότε είμαι.
Και η ύστατη κίνηση ανδροπρέπειας σας θα ήταν να πατήσετε μια μηνυσάρα σε εμένα προσωπικά,όχι να απειλήσετε το Φόρουμ.Τώρα τελείωσε όμως το παραμύθι,αργήσατε.
Ξέρετε πάντως οτι συκοφαντική δυσφήμιση δε στέκει ε. καταρχάς προαπαιτείται δόλος από πλευράς του πάνκη και συγκεκριμένα χρησιμοποιείται για γεγονότα τα οποία ο αλλος διαδίδει ενώ είναι αναληθή και ταυτόχρονα επιζητά να ζημιώσει τον θιγόμενο.
σκεφτείτε δηλαδή χοντρά πράγματα και όχι μάνες σε ένα φόρο για μουσική.
να τα λέμε αυτά
συγνώμη κιόλας ρε παιδιά αλλά δεν έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση και τέτοια και μακρυά από μένα οι κατηγορίες ότι υπερασπίζομαι το Ζαχαρόπουλο (φτου κακά) αλλά πόσο πιο κατινίστικο από το "φαίνεται καλό κομμάτι η Ιωάννα Κ" και από κάτω φωτό της;
να βγάλουμε τις κατινιές μας να τις μετρήσουμε!
και για κάποια αποκατάσταση , τις πικ από το facebook παρακάλεσα εγώ τον Κρούξ και τις έβγαλε , και τον ευχαριστώ.
Κάποια παιδιά είναι φίλοι μου , κάποιοι είναι περισσότερο από αδέρφια για μένα, και να βλέπω να τους χλευάζουν με στεναχωρεί.
Το να έχεις πρόβλημα με κάποιον αν είσαι μαγκάκος πας από κοντά , αν είσαι κότα με αρχίδια βάζεις κάποιους άλλους και το κάνουν, αν δεν είσαι τίποτα από τα δύο καλύτερα να σιωπάς.
όπως είπαν και κάποιοι άλλοι, άλλο κριτική σε αυτό που κάνει κάποιος και άλλο προσωπικές επιθέσεις.
τελικά το πρόβλημα είναι ότι σχολιάζουν την πάρτη του έτσι γενικά ή ότι γράφουν για τα προσωπικά του; στην πρώτη περίπτωση, δεν έχω λόγια. στη δεύτερη, δε νομίζω ότι το "γαμώ τη μάνα σου" θεωρείται κουτσομπολιό και κατινιά (εκτός αν όντως ισχύει)- αν είναι να κάνει ο ντράγκονλορντ όλο το φόρουμ εντιτ για τα ποστ τύπου "σου σπάω τα μούτρα" επειδή θεωρούνται απειλή για σωματική βλάβη. και γενικά, αν υπήρχε ένα τέτοιο ποστ στο θρεντ πριν βρεθεί η απάντηση του ενάγοντα, τώρα υπάρχουν δέκα τέτοια για ιωάννες κ και κούγιες (προσυπογράφω το δεύτερο) με τη δημοσιότητα που πήρε.
στην τελική, δε με νοιάζει αν θίγεται κάποιος από τέτοιου είδους σχόλια, δικαίωμά του (ούτε γω θα γούσταρα να κάνω google το όνομά μου και να βγαίνουν λινξ ότι είμαι το νόθο παιδί του AIGEAS). γράψε "ο πάνκης είναι μουνόπανο και αν τα 'λεγε αυτά από κοντά θα έχανε 5 δόντια", οι απειλές για εξώδικο σε τρίτο άτομο για να σβήσει σχόλια είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει και τοποθετεί το γράφοντα αυτόματα στο πάνθεον χρηστών όπως maestrodonmichele και eteriko pisi. Ειδικά όταν τα ποστάρει και άτομο με άβαταρ τους κοιλιακούς του στο facebook, δηλαδή κάτσε καλά ρε καβαλάρη, αν του έβριζα την οικογένεια IRL μάλλον δε θα απάνταγες αντίστοιχα "ετοίμασε δικηγόρους γιατί πλέον δε θα είμαι ψυχόπονος LOL like comment report".
Εμένα προσωπικά μου φαίνεται μέγιστη γελοιότητα το ότι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε βρεθεί 2-3 φορές από κοντά και που έχουμε συνεργαστεί στα πλαίσια του er mag προτιμά να με στείλει στα δικαστήρια από το να σηκώσει το γαμημένο τηλέφωνο, να με πάρει και να μου πει ξέρεις, το και το, δεν μπορώ πια να ζω με αυτό το βάρος, μπορούμε να το λύσουμε; Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω από το ότι το βρίσκω απλά θλιβερό και απίστευτα μίζερο. Δε θέλουμε θλιμμένους στο πισί μας, γιο.
nothingman υπαρχει ολοκληρο θρεντ οπου ποσταροντε φωτος απο τα προφαιλ νεαρων κορασιδων και απο κατω τα σχολια ειναι κατι παραπανω απο εξευτελιστικα για τον πνευματικο τους κοζμο
αλλα προφανως εχουν την ατυχια να μην ειναι συζηγες καποιου ΚΟΥΓΙΑ
Μήπως αυτό έπρεπε να κάνουν και οι Ζαχαρόπουλοι και όχι να απειλούν με μηνύσεις?Quote:
Το να έχεις πρόβλημα με κάποιον αν είσαι μαγκάκος πας από κοντά
νομίζω πως είναι πολύ κοινής λογικής σκέψη αυτό: 1) δεν εκφράστηκε δημόσια αλλά στο facebook σε προφίλ που είναι προσωπικό και το βλέπουν οι φίλοι του - αν κρίνουμε απ'το screenshot, δεν είναι και τόσο φίλοι μάλλον - και όχι σε forum or smthng και 2) δεν βλέπω να λέει κάτι για κάποιον ή αν είναι καλό κομμάτι η γυναίκα κάποιου. δεν θέλει πολύ μυαλό.
και επειδή αυτό με το κούγια με συγκλόνισε και δε θα μπορώ να κοιμηθώ ίσαμε 2 βδομάδες, πρέπει να εξηγηθώ άλλη μια φορά και ποστάρω αυτό που έγραψα σε πμ στον comissar:
απλά αναλύω με ποια λογική οδηγείται, αν οδηγηθεί, η καταστάση εκεί που πάει. δεν είναι απαραίτητα η δική μου λογική, αλλά λέω με τι λογική πράττει ο τάδε που δεν είναι στο forum, είναι εκτός κλίματος για να δεχτεί κάτι ως καλαμπούρι του internets, και με πιο ακραίες αντιδράσεις απ'ότι θα χα εγώ ή εσύ ή ο καθένας.
Dragon, έστειλε σε εμένα λέμε.
αυτά, πάω για τρου μεταλς, σαλούδος.
δηλαδή σε όλο αυτό το θέμα, η κατινιά είναι τα σχόλια του leech και του fixxxer και το δικό μου ποστ για μια τυχαία άσχετη φαν του Ζαχαρόπουλου στο facebook?
και μην πείτε ότι είναι γυναίκα/θεία/κόρη/επίσημη γκρούπι, εσείς το ξέρετε, εγώ προσωπικά όχι, είμαι σίγουρος ότι ούτε οι leech/fixxxer το ήξεραν όταν έκαναν ένα σχόλιο 100% κοινότοπο και αναμενόμενο. ΚΑΙ αστείο, σιγά που σας έπιασαν τώρα οι σοβαροφάνειες.
Καλά δεν είναι και ακριβώς έτσι τα πράγματα. Αν για χρόνια γράφεις σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά περιοδικά της χώρας και γενικά είσαι γνωστός γραφιάς (χωρίς να έχει σχέση το αν γράφεις μαλακίες ή όχι) μάλλον πρέπει να περιμένεις ότι οι αναφορές στο πρόσωπο σου δεν είναι ακριβώς επι του προσωπικού γιατί είσαι πιο κοντά στη σφαίρα του «διάσημου» (του ινστρούκτορα ίσως θα ήθελε ο ίδιος). Θα μπορούσε για παράδειγμα ο πανκης και ο κάθε πάνκης να είχε γράψει «γαμώ του μουνί της μάνας του roky erickson πατόκορφα, είσαι ένας ξεφτίλας γέρο, ξέρω ότι μας διαβάζεις». Αξιώνει δηλαδή κάποιος να πέφτουν ban σε κάθε τέτοια αναφορά; Χαζό νομίζω.
Από κει και πέρα οι θέσεις όλων είναι γνωστές και από παλιότερα threads παρόμοιου τύπου και ύφους και γενικά. Απλά να επισημάνουμε πόσο κλασικά ΣΚΑΤΙΦΛΩΡΟΣ είναι ο χρήστης Χάρης Κρουξ που όντας και φιλαράκι με τους εν λόγω κυρίους έτρεξε να τραβήξει screenshots για να τα ποστάρεις στη νέα του παρέα στο ΕΡ και μόλις είδε ότι η κατάσταση έχει ψωμί και τσιτώνει εντιταρε τα ποστ του. Σενάριο από τα Κλασσικά Εικονογραφημένα.
Blow it out your ass, Terry Dolan
Blow it out your ass, Phyllis Schlafly
Ram it up your cunt, Anita
Cos God must be dead
If you're alive
God must be dead
If you're alive
στιχοι ντεντ κεννεντυς λολ.
ο χαρακτηρισμος ''Κουγιας'' που εγραψα εγω πηγαινε στον ζαχαροπουλο παντως...αυτος ειναι ο ηρωας με τα εξωδικα
Μάικ, ειναι συζυγος καποιου φιλου ή και φιλη η ίδια, δεν ειναι συζυγος καποιου Κουγια
βεβαια αυτο που λες ειναι σωστο, τι σχεση εχει αν ειναι γνωστο ενα ατομο ή όχι
με την αντιμετωπιση που τυχαινει να χει καπου στο ιντερνετ
δεν ξερω την απαντηση, δεν ξερω αν υπαρχει καποιο οριο που πρεπει να ξεπερνιεται ή όχι