του 'χουν βάλει και point & click controls.
Printable View
του 'χουν βάλει και point & click controls.
πιο adventure απ' το grim fandango δεν έχει
πάμε ρε Manny γαμώτηντρέλασου
μόνο σε μένα φαίνεται λάθος κίνηση η αγορά single-player παιχνιδιού 17 χρόνων, απ'τη στιγμή που δεν είναι η retail έκδοση? :vasilakis:
κατεβάστε το ξέρωγω
Είναι η remastered που βγήκε φέτος. Όπως είπε κι ο antimusic, πλέον είναι και point n click. H κανονική τιμή του είναι 15€ θεωρητικά.
Όπως είπε κι ο rat poison, πιο adventure δύσκολα γίνεται (Fate of Atlantis, Day of the Tentacle, Monkey Island).
Σε λίγους μήνες που θα το δίνει το gog.com για 2-3 δολάρια ή σε κανένα Bundle, το σκέφτομαι...
Speaking of which, στο gog.com μπορείτε με 3 δολάρια να τσιμπήσετε ένα random indie παιχνίδι (που θα έκανε τουλάχιστον $10 σε φουλ τιμή), οι επιλογές είναι καλές ειδικά αν κάποιος δεν ασχολείται πολύ και άρα έχει λιγότερες πιθανότητες να του κάτσει κάτι που έχει ήδη στο steam (αυτά που έχετε στο gog.com δεν μπαίνουν στην "κλήρωση")
Steam sale is on :fear:
Είναι πολύ buggy, δυστυχώς. Για όποιον το έχει παίξει και θυμάται, έχω κολλήσει και δεν προχωράει το παιχνίδι, επειδή δεν ανοίγει η πύλη μετά τους κάστορες δαίμονες. Πρέπει ενδεχομένως να το παίξω από την αρχή, γιατί διάβασα ότι ακόμα κι ο τρόπος που κάνεις save game επηρρεάζει κάτι τέτοια κολλήματα...
Star Wars: Knights of the Old Republic στα 2,99
Λέει τίποτα; αξίζει τον κόπο;
Πολύ καλό, όταν το'χα παίξει τουλάχιστον. Εγώ αγόρασα το 2, το οποίο δεν είχα τελειώσει ποτέ.
υπερσυντέλικε
το kotor είναι ένα από τα καλύτερα crpg που έχω παίξει ποτέ. (σε περίπτωση που δεν τρολάρεις)
χωρίς υπερβολή έχει την αγαπημένη μου σκηνή αποκάλυψης σε βιβλίο, ταινία, γουατέβερ.
μπλίτζερ: το κακό με το κοτορ 2 δεν είναι ότι δεν το τέλειωσες εσύ, αλλά ότι δεν το τέλειωσαν αυτοί.
Εντάξει, δεν είναι και Fallout :p Αλλά, πραγματικά, είναι εξαιρετικό παιχνίδι.
Για το 2, έχω διαβάσει ότι υπερτερεί στα πάντα έναντι του πρώτου (γραφικά, gameplay), αλλά δεν το φτάνει στο σενάριο.
Δεν τρολάρω όντως, παρ' ότι φαν, τα games δεν τα έπαιξα ποτέ
Βγήκε για linux στο steam, το 2, οπότε λέω να κάνω την καλή.
Αν είναι όντως τόσο καλό όσο λέτε, για 3 ευρώ θα μπει στο ubuntάκι μου
εδιτ: αν δείτε και κανένα άλλο για linux που να είναι όντως τόσο καλό, πείτε
πρέπει να'ναι rpg?
εγώ έχω civV, stanley parable, metro 2033 & last light, shadow of mordor, και terraria
σκέφτομαι να αγοράσω και το kerbal
όλα συστήνονται ανεπιφύλακτα
από linux rpgs, υπάρχει το pillars of eternity (αν ΕΝΑ παιχνίδι κατάφερε να αναστήσει το feeling του bg και τη δυσκολία του, μάλλον είναι αυτό)
πρόσφατα βγήκε και το beyond divinity αν δεν απατώμαι
εννοείται ότι ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις το wasteland 2
κι από κει και πέρα υπάρχει περίπου ένα κιλό shadowrun campaigns