Ρε την ιστορία με τα NOTHING την έχουμε αναφέρει; Λογικά ναι, δεν γίνεται να μην έχει ειπωθεί κάτι. Βγαλμένο από Monty Python
Printable View
Ρε την ιστορία με τα NOTHING την έχουμε αναφέρει; Λογικά ναι, δεν γίνεται να μην έχει ειπωθεί κάτι. Βγαλμένο από Monty Python
αυτα μπηκαν με εντολη ιβκοβιτς για να πεισμωσει
και καλα τους παιχτες....οπως ειδαμε χτες ειχε αποτελεσμα!
ο λουκας ο μαυροκεφαλιδης ο χορηγος της wind και η μεταγραφικη βομβα
του απριλιου πριντεζης εσταζαν αιμα:moutza:
στον τριτο τελικο να τελειωσει το πρωταθλημα οπως πρεπει
αγγελοπουλοι αφηστε τα πικενρολ και δωστε φραγκα στον ερασιτεχνη,
σας τα τρωνε οι παπαλουκαδες ρε μαλακες,λιγο νιονιο δεν εχετε?
Σπανουλης :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
με ρισκο,αλλα νομιζω οτι τελειωσε το πρωταθλημα απο αποψε.
Spoiler
σφαγή όμως ρε παιδιά :touched:
ΣΠΑΝΟΥΛΗ.. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. Φ Υ Γ Ε.
με αυτά που είπαν φραγκοφονούλης και ίβκοβιτς στη συνέντευξη τύπου θα με αναγκάσουν να ξαναγίνω γραφικός.
αποχώρηση μπουρούση από την εθνική...
τους βαρέθηκε η ψυχή μου ρε
αν αυτή θεωρείται γενικά "κακή διαιτησία", στο ποδόσφαιρο θα έπρεπε να έχουν απαγορέψει στον Ολυμπιακό να πλησιάζει γήπεδο στα δύο χιλιόμετρα
http://www.redplanet.gr/basket/a1_ba...w700/billf.jpg
Πάρε δω φάτσα :touched:
http://www.gazzetta.gr/article/item/...is-court-seats
Quote:
Ο Σέρβος γκαρντ των «ερυθρολεύκων» καθόταν εκνευρισμένος στον πάγκο και στα τελευταία λεπτά πέταξε ένα μπουκάλι προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που κάθονταν στις πολυθρόνες δίπλα στο παρκέ.
Μιλώντας και λίγο για μπάσκετ πάντως, οι δικοί μας μπήκανε αρκετά μουδιασμένοι και αυτό το "τρακάρισμα" δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί τόσο συχνά τα τελευταία χρόνια. Στο συγκεκριμένο μάτς το μούδιασμα αυτό, ήταν εμφανέστατο μέχρι και τα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου. Την ίδια στιγμή ο γαύρος έπαιζε πολύ σκληρή άμυνα (ένας από τους λόγους των πολλών φαινομενικά φάουλ) και οι δικοί μας δεν είχαν εύκολο το καλάθι μέσα από τη ρακέτα. Απο κει και πέρα στο β' ημίχρονο, λίγο το οτι βρέθηκε κάποια λύση από το περιφερειακό σουτ, λίγο οτι συμμαζέψαμε τα τραγικά πολλά λάθη, δεν ήθελε πολύ να γυρίσει το ματς. Ειδικά όταν ο γαύρος πατάει ρακέτα μετά από αίτηση, και τα τρίποντά του είναι για τα πανηγύρια. Την Τετάρτη δεν βλέπω να γίνεται καθαρό 3-0 ωστόσο. Αφενώς λόγω της δυσκολίας να κάνεις 2 εκτος έδρας νίκες σε play off, αφετέρου (και πιο πιθανού) το παιχνίδι δεν παίζει να λήξει ποτέ σαν και πέρυσι έτσι και δουν οι "επιστήμονες" οτι πάει η φάση για τρίτο μπουρκουμέ.
Σε άλλα νεα να σημειώσουμε οτι με βάση (και) αυτό το βίντεο ο τεόντοσιτς ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ:
Quote:
Έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του από τους ανθρώπους του μπάσκετ επικαλέστηκε ο Γιάννης Μπουρούσης, ανακοινώνοντας ότι σταματάει από την Εθνική ομάδα!
Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα εξαιτίας της διαιτησίας του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Μετά και το σημερινό παιχνίδι θέτω τον εαυτό μου εκτός Εθνικής! Δεν είναι προειδοποίηση, αλλά απόφαση».
Έπειτα, εξήγησε για την απόφασή του πως «οι άνθρωποι που διοικούν το ελληνικό μπάσκετ, δεν σέβονται το άθλημα και εμένα ως αθλητή. Είμαι όμως πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό και δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Εγώ τιμώ την ομάδα μου και αυτοί δεν με σέβονται. Έχω παίξει με σπασμένο χέρι και τραυματίας στην Εθνική ομάδα και πέρυσι έτρεχα στα νοσοκομεία. Κάνω κακό στον εαυτό μου με αυτή μου την απόφαση, αλλά δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω».
Μπορείς να πέσεις στα γόνατα (ή μάλλον να ξαπλώσεις), να βρέξεις λίγο το λαρύγγι σου, να πάρεις μια πίπα του Πάυλου μπας και σκεφτεί να σε υπογράψει κάποια στιγμή.. Κατά τ' άλλα παλιογίδι μην τολμήσεις και πάρεις την απόφαση πίσω, μου βρήκανε όλες οι θιγμένες αδερφές πρόφαση να σταματήσουν από την εθνική.. Ρε ούστ μπετόβλακα.