Γαμάνε οι Μπλάιντ Γκάρντιαν. Συνεχίστε.
Printable View
Γαμάνε οι Μπλάιντ Γκάρντιαν. Συνεχίστε.
Σίγουρα, αλλά εμένανε μου άνοιξε η όρεξη. Ήταν σα να μας έδωσε σαλαμάκι για μεζεδάκι.
έντιτ: το "σίγουρα" πάει στο ποστ κάρχαρτ
wom να ξεκινήσω λέγοντας οτι σε σέβομαι σαν χρήστη απο τα posts σου που έχω διαβάσει εδώ.
δεν θέλω να το συνεχίσω, ήθελα απλά να πω την άποψη μου και όχι να χαλάσω το θρεντ με στυλάκι αντιπροπαγανδισμού.
αναγνωρίζω οτι με την οικονομική μου στήριξη στην μουσική βιομηχανία έχω πληρώσει ναρκομανείς, νονούς της νύχτας, αλκοολικούς και διαφόρων ειδών προβληματικά και διεστραμένα άτομα.
Δολοφόνους όμως ποτέ.
Και δεν το λέω για να φανώ ο καλός και ο σώστός, ώστε να αντιδράσει ο καρχαρτ και να τρέξει να με βάλει στην θέση μου, αλλά πως μπορώ να δείχνω την παραμικρή οικονομική στήριξη, ιδεολογική ταύτιση σε άτομα που δεν έχουν τον παραμικρό σεβασμό απέναντι στην ανθρώπινη ζωή.
εγω που και που τραγουδαω κανενα του Ακη Πανου... :dfinger:
απο τα σαμπλς εχω την εντυπωση οτι θα μου αρεσει...
αλλα οπως ειπε κ ο καρχαρτ καλυτερα να περιμενουμε το ολοκληρο..
το Sverddans μου βρωμαει uruk-hai..
Krux, δεν λέω ότι η λογική σου δεν μου κάνει ή οτιδήποτε άλλο. Σωστά δεν στηρίζεις ότι δεν σου αρέσει για οποιοδήποτε λόγο αποφάσισες.
Αλλά ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν είναι τόσο απλά πράγματα, από φωτογραφίες, άρθρα, προσωπική επαφή ή ότιδηποτε άλλο δεν τα ξέρεις όλα για κανένα άνθρωπο και τις πράξεις του πριν 20 χρόνια.
Γενικά μιλάω, ακόμα και εάν τα καταλάβαινες άπαντα, τα πάντα ρει ...κράτα και μια πισινή, just that.
Ελειπα κάτι μήνες ρε γμτ και το έχασα το θρεντ.
Καλά ρε υποκριταράδες, τα λέγαμε και στον ξήγα αλλά θα τα ακούσετε και εδώ. Αν αποτελούν κριτήριο αξιολόγησης σε μουσικό επίπεδο (ή ακόμα χειρότερα, κριτήριο ποιότητας-ιιχ) οι πολιτικές πεποιθήσεις και το γενικότερο λαιφσταιλ ενός μουσικού, γυρίστε το καλύτερα σε vegan/crust/anarchopeace punks/hippies για τους οποίους μάλιστα είστε πεπεισμένοι ότι είναι και τα πιο γαμώ και άκακα πλάσματα που έχετε γνωρίσει. Μη ρεαλιστικές καταστάσεις ε. Σαν να λέμε πως είστε τόσο σίγουροι πως οι μπάντες που απασχολούν το στερεοφωνικό σας είναι μονάχα τύποι που τηρούν της προυποθέσεις μιας ''ανθρώπινης & πιο αποδεκτής'' συμπεριφοράς. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα τα χώσετε στις προφανείς περιπτώσεις, ρίξτε και μια ματιά στα βιογραφικά των πιο σιγανοπαπαδιών που σίγουρα θα διακοσμούν την δισκοθήκη σας. Ονόματα δεν λέμε philγκουχ spectorγκουχ sinatra γκουχ και άλλοι βήχες. Νομιζω καλλιτέχνες με μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό από τον varg. Αλλά ξέχασα, φασίστες κουφάλες, έρχονται κρεμάλες!!!!111
Δλδ έστω ότι ανατριχιάζετε με μια μπάντα και μετά σας βγαίνουν παιδεραστές. Τι στο διάολο, ακυρώνετε τα συναισθήματα που εσείς οι ίδιοι νιώσατε; Τότε τι ζουμε ρε σεις, την ψευδαίσθηση μιας politically correct πραγματικότητας; Ακραία περίπτωση και ίσως παρατραβηγμένη αλλά μόνο η σχετική υπόθεση σε κάνει να αναρωτηθείς πως λειτουργούμε τελικά και πόσο αντικειμενικό είναι το γούστο μας.
Εντάξει ο τύπος δηλώνει ακροδεξιός (αν και με κουβέντες που έχω κάνει με carheart, μάλλον θεότρελος ή ιδιοφυής επιχειρηματίας είναι, δεν έχω καταλάβει ακόμα) Αυτα τα πράγματα γίνονται στον ευρύτερο χώρο της τέχνης ε. Απλά τυγχάνει ο μπουρζουμ να είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση αφού έχει όλα τα φόντα για ένα καλό πρωτοσέλιδο. Σε τελική ανάλυση όμως, είναι το κλασικό ερώτημα του πίνακα και του ζωγράφου. Το έχουν αναλύσει άλλοι και σε κοινωνικό επίπεδο έχει απαντηθεί εδώ και μπόλικες γεννιές. Απλά μας αρέσει καμμιά φορά να γεμίζουμε λιγάκι το ''εγώ'' μας και ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα μη παραλειποντας τα ''ναι αλλά εδώ είναι διαφορετικά γιατί ο τύπος είναι -χαρακτηρισμός-''.
Το αν ο δίσκος λέγεται white god λίγα μου λέει και πάλι για το περιεχόμενο της μουσικής. Καλό promotional trick αλλά μέχρι εκεί. Ελα μωρέ που σας πείραξε, ο καθένας δουλεύει με αυτά που έχει. Εδώ άλλοι ονομάζουν τους δίσκους τους ''the dominatress'' (καλά μη μου πείτε που συγκρίνω αυγά με καλάθια, στην ίδια κατηγορία χαζομάρας τα βάζω, για τις προφανείς ερμηνείες τους τουλάχιστον). Νόμιζα είχαμε ξεπεράσει παρόμοιες τακτικές εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον.
Αν σας πειράζει πάλι η πιθανότητα πως όλο και κάποιος πνευματικά ανάπηρος τα πάρει στα σοβαρά όλα αυτά και βγει και τα κάνει πράξη, έχω να πω πως μπορείτε ελεύθερα να θεοποιήσετε την pmrc + να το γυρίσετε στον μοναχισμό, γιατί το μέταλ σας γάμησε σε στιχουργικό περιεχόμενο, δεν έχει αφήσει φαινόμενο για φαινόμενο.
Στο θέμα προσωπικής τοποθέτησης, δεν πολυακούω burzum και γενικά δεν ακούω φασιστοπανκ και τέτοια που μουσικά θα έπρεπε να με ενδιαφέρουν. Τα περισσότερα είναι μουσικά για τον πούτσο, τι να κάνουμε (πασάρετε κανένα φασιστοσουγκεηζ αν έχετε υπόψη, μπορεί να λέει). Και εντάξει, γουστάρω να ψάχνω τα ποιόν του τυπά που έχω μπροστά μου να γραντζουνάει. Τα θέματα διανομής κτλ που έχω συζητήσει στο παρελθόν, δεν είναι μέθοδοι αποκοπής της καλής μουσικής απ'το γενικότερο mainstream (το αναφέρω για να μην προτρέξει κάποιος να μου ρίξει κανένα παρερμηνευμένο quote), αλλά αντιθέτως, πρακτικοί και ουσιαστικοί τρόποι καταπολέμησης της εισχώρησης των επιχειρηματικών συμφερόντων στην τέχνη. Μονάχα αν εφεύγε η σκατίλα θα καταλαβαίναμε το ποιος κάνει τι και για ποιον λόγο το κάνει. Τώρα αερολογούμε, οπότε καλύτερα να εμπιστευόμαστε το μουσικό αισθητήριο μας. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, ελάτε να πιάσουμε αυτό το θέμα που είναι πιο ρεαλιστικό και λύνει τα μεγαλύτερα προβλήματα στον χώρο της πραγματικής τέχνης και μετά λύνουμε και αυτά των δεξιών βάρδων, τι λέτε;
mpes kana msn esi thelw na sou deiksw mia mpanta
χαχαχα