επώνυμη. σε όλο το ποστ με γαργαλούσαν τα δάχτυλά μου, αλλά εδώ έφυγε.
Printable View
καλά, μην τρελαίνεστε κιόλας με τους goflesh, τον "post metal" δίσκο το 2001 τον έβγαλαν, πιο πριν δεν ήταν ιδιαίτερα κάτι που συγκρίνεις άνετα με τους isis ασούμε. δεν έχουν βγάλει μόνο το streetcleaner.
Phantom Duck μην κάνεις σαν Ρουβίτσα. Μπορεί μια μπάντα να σου αρέσει αρκετά και να την ακούς σοβαρά ακόμη κι αν αναγνωρίζεις τις καλλιτεχνικές της αδυναμίες, για όνομα του θεού.
Όσον αφορά τους Godflesh, ο μόνος λόγος που αναφέρονται σε κάθε συζήτηση για τους Isis - από τους ίδιους τους οπαδούς συνήθως, βλ. Ikonoklast (αν και σε άλλη βάση) στην συγκεκριμένη περίπτωση - είναι επειδή οι Isis τους έχουν αναφέρει σε 1-2 συνεντεύξεις σαν επιρροή, κι από τότε έχει γίνει καραμέλα. Το ΜΟΝΟ post metal κομμάτι που έχουν γράψει ποτέ οι Godflesh, με όλα τα μετέπειτα κλισέ και τις σάλτσες του είναι το εξής ένα:
http://www.youtube.com/watch?v=7aS5fI8Tqz4
Όσον αφορά το "δεν έβγαλαν ποτέ κάτι EP", ναι βλάκα. Μόνο που τότε δεν ήταν η ίδια μπάντα, είχαν και τον Randal. Και μετά για δέκα χρόνια αποφάσισαν να γίνουν Mogwai!!!
http://images.encyclopediadramatica....hambulance.gif
Προφανώς η σχέση Godflesh-Isis αφορά την μέχρι το "Streetcleaner" εποχή των πρώτων και την μέχρι το "Sgnl>05" εποχή των δεύτερων. Άμα βάλεις δίπλα-δίπλα πχ το "Us and Them" και το "Panopticon" ναι δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση.
Εκεί λοιπόν οι Isis -πάντα στα δικά μου αυτιά- ακούγονται αρκετά Godflesh-ικοί. Δεν το βρίσκω στο youtube, αλλά βάλε το "Charmicarmicarmicat Shines to Earth" από το "Red Sea", πιο Streetcleaner-worship δε γίνεται. Μέσα σ'όλα αυτά πρόσθεσε αυτό κι αυτό, ε δεν το λες και "1-2 συνεντεύξεις μωρέ", μπαμ κάνει.
Μα το ότι ήταν μια μπάντα που τα tribute της τα πρόβαλε με κάθε ευκαιρία (το ίδιο έκανε και με τους melvins μιας και ανέφερες Charmicarmicat, ας προσθέσω και το boris cover) ισχύει. Αλλά ποτέ μου δεν σκέφτηκα τους Godflesh οποιασδήποτε περιόδου όταν πρωτοάκουγα Isis, εκεί που - όπως πόσταρα και πιο πάνω - σε σημεία στο oceanic άκουγα τον μοντέρνο απόηχο του souls at zero. Ή στο In The Absence Of Truth τεχνάσματα των Tool.
edit: πες μου πως στο Red Sea ακούς Avalanche Master Song ας πούμε...
Έτσι όπως το θέτεις ναι, πέρα από το Charmicarmicarmicat δε μπορώ να θυμηθώ άλλο κομμάτι Isis που να το'βαλα και να'πα με τη μία "Godflesh ρε μαλάκα". Μπορώ να σου αραδιάσω κάμποσα riffs (εκεί εντοπίζω εγώ τη σύνδεση) διάσπαρτα στις πρώιμες δουλειές τους, αλλά οκ είναι μίζερη διαδικασία και είμαστε οφτόπικ εδώ και 500 ποστς. Κλείνω την παρέμβαση με ένα "kala sas gamane oi Isis zoml zorz@!" :P
Εσείς οι δυο που μουτζώσατε, θέλετε να μου εξηγήσετε γιατί? Ειλικρινής απορία δηλαδή. Που διαφωνείτε?
Εδω μουντζωνουνε Wipers,Autechre και Future Sound of London. Κομπλεξια μεταλλαδες
μα ειναι δυνατον να δινετε σημασια στις μουτζες :?: molis kerasa olh th selida!
Σε πινκαρα κατά λάθος -.-
Ο σκοπός των πινκ/μουτζών είναι υποτίθεται να αποφεύγονται ποστς τύπου "ω ναι ρε φίλε γαμάει" "πω, τι μαλακίες λες" "+163127368123" κτλ. Στην προκειμένη περίπτωση με ενδιαφέρει πραγματικά να μάθω γιατί διαφώνησε κάποιος με το συγκεκριμένο άλμπουμ. Το θεωρεί ασούμε χαρούμενο? Δεν του αρέσει απλά? Είναι ο Η.? Είμαι απλώς περίεργη.
Αν αυτό ισούται με "δίνω σημασία στις μούτζες", τότε ναι, guilty as charged.
σε μουτζωσα επιτηδες :!:
giati na apofevgonte? gamane tetoia post. +1000000000000000
μπράβο shrime. Έμενα μόνο 1 στα 5 θέματα που παίζουν οι Isis στο Oceanic που ακούγεται έστω ελάχιστα ενδιαφέρον. Άντε το False Light είναι καλό κομμάτι γενικά... αυτά μόνο.
ελα αρκετα...
http://www.youtube.com/watch?v=_zlK8VU9gEQ