Α, έχεις κάψει, έτσι;! Εννοείται πως αν δεν παραδέχεσαι το Halford ως τραγουδιστή δεν έχεις καμιά επαφή με το metal (και οι Blind Guardian ανήκουν στο Δωδεκάθεο του True Metal). Και για Guardian δε δέχομαι να μου μιλάει κανείς!!!
Printable View
:touched: :touched: :touched:
Γιατί δακρύζεις, Ra Pariah;
Όταν ο Amne μιλάει για ανθρώπινα συναισθήματα και πάθη, βουρκώνω...
Και Tool να μου έβαζε τώρα, πάλι θα συγκιμούμουν.
Ακουσε να δεις τσολι. οχι Τσολια. Γιατι αυτοι εχουν τα πραγματικα Αρχιδια. οι Ευζωνοι.
Σκετο Τσολι.
Εισαι μικρος και σε κοιταω και με ενα ειδος οικτου αν θελεις να ξερεις. Δεν γιγνωσκεις, δεν εχεις κατανοησει, ποιο αιμα κυλαει στις φλεβες σου, παρα μου λετε για αιμα που ειναι ατσαλι και αλλες παπαριες που λεει η αλλη η αδερφη ο Darkling.
Οταν δεις τη Σημαια να υψωνεται ψηλα και το χερι σου να δινει τον Ορκο, θα δακρυσεις. και ξερεις γιατι? Γιατι θα θυμηθεις αυτη τη μερα που βλασφημησες το Ειναι σου. Θα θυμηθεις και ξαφνικα σαν παζλ της Ραβενσμπουργκερ, η Υβρις θα γινει εικονα μπροστα σου.
Οσο για το οτι δεν υπαρχει Νεμεσις, ο ΣΧ αξιωματικος της βραδυνης βαρδιας, αποφασισε να μην γινει σημα στο GPF του Αρχηγειου και εν τελει να μην υπαρξει κινηση για DOS 6.2, κι αυτο γιατι εισαι πραγματικα Μικρος, (σε ηλικια, στο ματι, ισως και καπου αλλου, επιασες το υποννοουμενο?)
Οσο για τη μουσικουλα που αναφερεσαι, οταν ο Χαλφορντ κανει γεωτρησεις με λαθος επικεντρο, τοτε δεν εχεις δικαιωμα να αναφερεσαι καν σε αυτον. Και οταν τσιριζει you re possessing me. Α ναι? ποιος? ο Λακης ο μπετατζης?
Για τη σειρηνα ασκησεων που εχουμε στο στιβο μαχης, τον Μιντναητ δε μιλαω καν.
υ.γ. Οταν θα μιλας για τη Βουλη, θα πλενεις το στομα σου με ροδονερο.
χεχε
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:dfinger::twisted::moutza::moutza::moutza
ΤΙ ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΜΑΛΑΚΑ!!! ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!! ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ!!! ΡΕ ΤΙ ΠΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ, ΣΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΡΑΝΗ!!! ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ Ε; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
(το έπιασα το υπονοούμενο:twisted:)
Μπέρνης dethroned.
Γι'αυτό έχουμε τα :-?
Υποθέτω πως με αυτό υπέγραψες πως αστειεύεσαι και δε σε βρίζω...αφού όμως αρέσκεσαι σε ατάκες Φουσέκη, θα σου απαντήσω με μια τέτοια: στα 16 μου μπορεί και να γέλαγα με τις παρατηρήσεις σου για τη φωνή του Midnight, τον κώλο του Rob και την ελληνική δόξα, όμως ''όταν μεγαλώνω κάποιοι άνθρωποι μου τη δίνουν στα νεύρα'', γι' αυτό άκου και το άλλο ''πούστη, θα ρθω από κει να την πάρετε όλοι μαζί!''
:twisted:
Παρεπιπτόντος, στην Όδύσσεια ο Οδυσσέας συναντά τους Κιμμέριους (δες Conan) και ο Όμηρος ήταν καθαρά Manowar ραψωδός!!!