για τον τελικό στόχο μιλάμε. ας τα πει και κανένας που τα ξέρει καλύτερα από μένα..
Printable View
για τον τελικό στόχο μιλάμε. ας τα πει και κανένας που τα ξέρει καλύτερα από μένα..
Και μετά αναρωτιέστε γιατί η νεολαία στρέφεται στην ΚΝΕ, με τέτοιους καθυστερημένους σε σας θα 'ρθει;;;
να γίνει σπλιτ, το θρεντ τούτο είναι γηπεδικό. άσχετα αν τα φρικιά του φόρουμ θεωρούν την αντιπαράθεση κάτι μεταξύ "ε αυτοί είναι γαύροι" και "ο στάλιν σκότωνε παιδάκια κομούνια έρχονται κρεμάλες".
Hey!
Τι θα πει "να τα ξέρει καλύτερα;"
Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από σένα αυτό που σκέφτεσαι, αδερφέ! Σε αυτή τη γαμημένοι παγίδα έχουμε πέσει και περιμένουμε τους φωστήρες που έγρεφαν βιβλία πριν από 200 χρόνια να μας πούνε τι να κάνουμε και πως να πράξουμε!
Όμως η ζωή είναι δική μας, όχι δικοί τους, αυτοί πέθαναν!
Ας τη ζήσουμε όπως επιθυμούμε και ας πράξουμε όπως νομίζουμε...και ότι μας βγει...
Δεν αναρωτιέμαι τίποτε, μαγκάκο...ο καθένας μπορεί να επιλέξει όποιο δρόμο γουστάρει. Προφανώς οι περισσότεροι επιλέγουν τον ακίνδυνο...κουνάνε κόκκινες σημαιούλες στα 19 τους και κάθονται σε γραφείο στα 25 τους ( όχι πως αυτό δε συμβαίνει και με αρκετούς "αναρχικούς", όμως οι "αναρχικοί" δε με απασχολούν καθόλου, οι δικοί μου αληθινοί σύντροφοι δε φορούν εισαγωγικά!). Ας κάνουν ότι θέλουν οι νεολαίοι, ας κάνουν ότι θέλουν και οι γέροι.
Και πάνε στην ΚΝΕ γιατί εκεί τους υπόσχονται πως θα παλέψουν γι' αυτούς, ενώ εμείς δεν υποσχόμαστε τίποτε. Παλεύουμε ο καθένας για τον εαυτό του και όλοι μαζί για το κοινό μας καλό, αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις προσωπικές του μαλακίες!
Και, για να δανιστώ και μια φράση του αγαπημένου μου κομίστα, "η Αναρχία δε δίνει υποσχέσεις και γι' αυτό δεν είναι υποχρεωμένη να τηρεί καμία". Όποιος την ακολουθεί το κάνει εκουσίως και με δική του ευθύνη...
phantom duck μην ξεχνάς ότι στην Κίνα έτρωγαν παιδιά.
midnight αυτό κατάλαβες; είπα εγώ να μας πουν τι να κάνουμε;
Ναι, φχαριστώ πολύ...
Πεινάνε, πεινάνε, πεινάνε...και τι μου το λες; Στον εαυτό σου πες το, φιλαράκο! Το γνωρίζω μια χαρά εγώ! Και στην Κούβα πεινάει ο κόσμος, που χουν σοσιαλισμό, και στην Αμερική, που 'ναι η μεγαλύτερη νεοφιλελευθερη χώρα!
Κράτος!!!
Όπου υπάρχει, υπάρχει πρόβλημα...
Τι ακριβώς ήθελες να μας πεις με αυτό το σχόλιο;
Και για να κλείσουμε και με αυτή τη μαλακία που την έχουμε ακούσει χίλιες φορές: ΟΧΙ, οι μπάτσοι ΔΕΝ είναι οι εχθροί μας!!! Τουλάχιστον δεν είναι δικοί μου εχθροί!
Όμως, είναι εμπόδια στο δρόμο μου για τη θανάτωση των εξουσιαστών και την πτώση του Κράτους...και πολύ ισχυρά εμπόδια μάλιστα!
Και τα εμπόδια τα παρακάμπτω...και αν δεν παρακάμπτονται τα σπάω!
Αυτή είναι κοινή λογική και όχι ακρότητα!
Και δεν έχω κανένα φετίχ με τους μπάτσους...
Καταρχας ο Midnight δεν ειναι fake.Επιπλεον γιατι ολοι σας αγνοειτε την εννοια του αντιεξουσιαστικου σοσιαλισμου?Ολοκληρη θεωρια εγραψε ο Μπακουνιν,εκτος και αν ειστε ολοι κομμαντο Νετσαγιεφσκι.Και ναι προφανως υπαρχει η εννοια της αταξικης κοινωνιας και της ατομικης ελευθεριας.Απο εκει και περα τι ομως?Πρεπει να υπαρξει οργανωση.Εξαλλου,λουμπεναρια υπαρχουν και στις 2 πλευρες.Μην το βλεπουμε ελιτιστικα σε φαση οτι εμεις γαμαμε,ενω εσεις ειστε ετσι και ειστε αλλιως.Δυστυχως για τους αριστεριστες θα συμφωνησω με τον Rage for order,οτι σε μεγαλο βαθμο το μυαλο τους και η ιδεολογια τους κολλαει στο χρημα.Αυτο βεβαια δε συμβαινει για ολους καθως υπαρχουν και αριστεροι με πολυ πιο ριζοσπαστικες προθεσεις απο καποιους "αναρχικους" οπως εγραψε και ο Midnight.Τσιπουραδικη κουβεντα και πολυ γενικη,γι'αυτο οποιος θελει να πει κατι πανω σ'αυτο,ας το κανει.
τώρα που είπες αργεντινή δες και στα κατειλημμένα εργοστάσια πως σας γαμάνε χωρίς αφεντικά παλιοκουμούνια! εσείς για 100 εργάτες θα κάνατε ΔΣ 5 ατόμων και ο ένας θα είχε ως προσόν ότι "συμμετείχε στο Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων του φοιτητικού κινήματος" ή αν ήταν γυναίκα ότι πήγε να δώσει σφαλιάρα σε μπάτσο και την έπιασε ο φακός..
Γαμώτο, νόμιζα ότι το εν λόγω ποστ θα ήταν το από πάνω.
εντάξει χάνω κάθε επαφή πλέον, πετάμε ένα σεκίτικο σύνθημα για τρόλλινγκ και οι άλλοι σου αναλύουν το εργατικό κίνημα της Αργεντινής. άσε την αναρχία ρε φίλε άμα είσαι στόκος.
α ναι, και ο υλισμός σημαίνει χρήμα, burnin πες την ιστορία να πα στο διάλο η κουβέντα.