Nai den anteksa. Alla thn ekana poly poly mikrh :P
Btw einai frikaleo na mh mporeis na katseis anaskela h plagia h se karekla. Esokleistos gia 1-2 meres loipon. Tha postaro syxna :P
Printable View
Nai den anteksa. Alla thn ekana poly poly mikrh :P
Btw einai frikaleo na mh mporeis na katseis anaskela h plagia h se karekla. Esokleistos gia 1-2 meres loipon. Tha postaro syxna :P
Μεγειά ρε τσίμπλερ. Ωραίο ταττού.
πότε έκανες πλάτες;
Miso na ksefylliso to hmerologio mou.
WBRB :pink:
το τατουάζ έκανε ρε :!:
α :!:
με υγειά τσίμπλερ
Tyty. Sas agapao olous.
telika to diko mou 8a paei apo septemvri logo zesths :( :behead:
ke epidi ime iperano an8rwpos me geia to tattoo .
ekleisa rantevou gia na me dermatostiksoun stis 2 iouniou. 220 me xrwma, 180 me xwris xrwma!!!!!!!!!!!!!!!
:disco:
180 plhrosa ki ego. Me xoris. Gia deikse sxedio.
de mporw na to deiksw giati einai apo mpouklet. mporw omws na pw oti tha kanw thrausi fetos stis paralies
vasika einai konsept tatouaz k einai i sinexeia tou prwtou mou tatouaz!
esena mplitser ti diastaseis exei?
vasika mplitser to tatou sou einai arketa megalitero ap to diko mou opote mallon me klevei. de gameis
vasika to tattoo oute me to mege8os paei, oute me to xroma.
alloste ta melania ine f8ina.
to 8ema ine i leptomeria.
Se peirazo :P Mou to ekane filaraki. Sigoura tha mou epairnan arketa parapano kanonika.Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
EDIT: Tora eida oti rothses diastaseis. Einai peripou 32 pontous apo pano os kato kai 23 apo aristera mexri deksia.
EDIT: To tattoo mporei na mhn phgainei me to megethos h me to xroma, alla h timh tou phgainei me ayta akrivos.
ne de nai k treli i leptomeria gi auto lew me klepse. mallon omws tha nai parker to melani i monte blanc gi auto tha pige toso