-
αυτα ακριβως που λεει και η αζζα απο πανω. ακριβως
μετριοτατη σαιζον.
αιντες να το ληξουνε του χρονου.
και τα ξαναβρισκουνε προς το τελος της σαιζον, μουντυ ή και οι δυο πεθαινουν, στην κηδεια ολες οι ερωτιαρες του μουντυ, με την κορη να βγαζει βιβλιο μπεστ σελλερ. καπως ετσι λεω θα γινει
-
δυσκολεύτηκα πολύ να την τελειώσω τη σεζόν.
-
απαράδεκτος κύκλος ο 6ος.
ελπίζω να βρεί μπαίνοντας σπίτι, την Κάρεν κρεμασμένη.
-
Λοιπόν, χθες βράδυ είχα αϋπνίες και το έπιασα από την αρχή βλέποντας τα δυο πρώτα επεισόδια. Πόσο γαμούσε :touched:
-
Σε ένα μήνα λοιπόν τελείωσα το revisit στη σειρά. Και τελικά δεν είναι καθόλου η ιδέα μας, στους πρώτους κύκλους η σειρά ήταν υπεργαμάτη ενώ στους τελευταίους δύο δυστυχώς οι χαρακτήρες έχουν υποστεί μια έντονη καρικατουροποίηση η οποία είναι απλά ανεξήγητη, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει αλλάξει συγγραφέας. Βάζοντας λοιπόν τις seasons σε μια κλίμακα, η αξιολόγηση έχει ως εξής:
2>1>4>3>5>6
Αναμένουμε την 7η (της οποίας τα γυρίσματα έχουν τελειώσει btw) με την κρυφή ελπίδα να αποφύγουμε κατάντιες.
-
http://i.imgur.com/lyh82S2.png
Μετά την κατακόρυφη πτώση στους τελευταίους δύο κύκλους, ελπίζουμε τουλάχιστον σε αξιοπρεπές φινάλε. Ευτυχισμένο ή όχι, σαφώς μας ενδιαφέρει ο τρόπος.
-
Κοιμηθήκαμε εδώ;;; Final season premiere λέμε, και τα πράγματα δείχνουν τουλάχιστον ενδιαφέροντα!
-
θα έλεγε κανείς πως πιο κάτω δεν μπορεί να πάει, οπότε είμαστε τυχεροί, αλλά άλλες σειρές έχουν αποδείξει πως δεν υπάρχει πάτος.
δεν το έχω δει, αλλά με φόβο το κατέβασα.
-
Διαφωνώ tbh, για εμένα η προηγούμενη δεν ήταν και τόσο χάλια. Ναι ήταν λίγο σουρρεάλ και πιο καρικατούρα η όλη φάση αλλά ουσιαστικά έδειχνε ένα κάρο σκηνικά άλλων ατόμων εξ'ισου καμμένων με τον Χανκ και πως στο τέλος ακόμα κι αυτοί κατάφεραν και βρήκαν τον δρόμο τους. Κάπου εκεί κατάλαβε ο Χανκ πως απλά ήταν απλά δορυφόρος σε όλο αυτό κι ότι ο δικός του δρόμος ήταν πίσω στη Κάρεν. Δεν ήταν κακό, σαν να ωρίμασε λίγο βλέποντας τις βλακείες των υπολοίπων. :santa:
-
Κακό αστείο δυστυχώς και αυτή η τελευταία σεζόν. Άντε να τελειώσει να τελειώνουμε.
-
Το αρχισα φετος, μεχρι 4η- 5η σεζον ειδα μετα το κοψα τα ιδια και τα ιδια
-
είναι λίγο μπούρδα η σεζόν είναι η αλήθεια
-
ΠΟΣΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΑΜΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ;;!
Δλδ μέχρι εκεί φτάνει η εφευρετικότητα των κωλοσυγγραφέων; Μια αρχικά αστεία και έξυπνη σειρά η οποία μας έδωσε αγαπημένους χαρακτήρες καταστρέφεται ολοσχερώς στον τελευταίο της κύκλο. Όχι ότι είχε ανοδική πορεία ως τον προηγούμενο, αλλά εδώ δεν έχουν απομείνει ούτε καν προσχήματα, όσο και να ψάχνεις δεν υπάρχουν παραδοχές τις οποίες μπορείς να κάνεις για να συνεχίσεις. Μόνο ο ψυχαναγκασμός μου με κρατάει να το δω ως το τέλος. Ούτε η τελευταία σεζόν Dexter τόσος εμετός.
-
Μου είπαν να δω αυτό γιατί μου είπαν ότι λειτουργώ όπως ο Hank Moody (W-T-F). Οκ, όχι ο casual τύπος που μιλάει για σεξισμό στην ποπ κουλτούρα ή οτιδήποτε σχετικό αλλά είδα δύο επεισόδια και δεν έχω λόγια. Αν αυτό ήταν μια καλή σειρά, τι στον πούτσο ακριβώς γίνεται όταν άρχισε να γίνεται χάλια;
-
Λολ, το Καλιφορνεηκεσον δεν ηταν ποτε καλη σειρα, και η οποια ευρηματικοτητα ξεκιναει και τελειωνει με τους τιτλους των βιβλιων του καραγκιοζη, που ειναι τιτλοι δισκων Slayer. Εχει το "γουστο του" ας πουμε μεχρι ενος σημειου, αλλα ηδη απο τη δευτερη σεζον δεν υπαρχει καμια απολυτως καινοτομια, και αν καποιον καλυπτει το "βυζια, καφριλες με σεξ, χιπισμος, Καλιφορνια λαηφσταηλ" καλα κανει και το βλεπει. Εγω μεχρι τριτη σεζον αντεξα, κι αυτο επειδη δεν ειχα τιποτα καλυτερο να δω.