ναι αλλά θέλουν δάσος λέει για να παίξουνε =P
Printable View
ναι αλλά θέλουν δάσος λέει για να παίξουνε =P
Me sigekrimeni pikilia fitwn?? :lol:
vasika gia EW polys kosmos paizei na min thymatai oti irthan ... o mesos oros katanalwsis alkool itan stin katigoria "mpekris" kai katelige se
'kyrwsi ipatos" me kapoies voithies apo " nekros-idi-apo-to-alkool-kai-den-to-kserw"
den milaw gia tous oikologous kan e..
gia to live...kata poso isxuei oti pisw apo detox vrisketai kyriakidis (hard times ) ?
ρε 3Β generator tour λέμε :PQuote:
Originally Posted by VirusXI
εδω κανεις δεν θυμαται οτι εχουν ερθει οι Συστεμ οφ α νταουν :wink:
E oxi, system eixe ntoutouka, fonaze kai ta spage opote de xehniete.Pantws nai slayer/sod einai ontopic.Eixan ginei kati psilobaxala me ti lixi tou 8imame... :)
απο τα καλυτερα live που εχω δει το slayer/soad στο περιστερι '98
ουδείς έπινε αλκόλ σε εκείνο το λάιβ.Quote:
Originally Posted by NihilistikOrder
ta parales:) to αλκοολ παει με ολα. εγω θυμαμαι οτι ειχε ρεκορ καταναλωσης μπυρας, πηρανε απο διπλα απο το ρεμπεταδικο ακομα 6 βαρελια κ τελειωσαν κ αυτα μεσα σε κανα μισαωρο)
αλλα κ ρεκορ καταναλωσης μπαφιδιων σιγουρα εγινε, απλα δεν εχω στοιχεια !
σλειερ/σοαντ κορυφαιο λαιβ οπως επισης κ το ρατμ στο θεατρο πετρας, πολυ μπαχαλο κ εκει. και διαλυθηκαν μετα απο κανα μηνα.
οσο για ντετοξ δεν εχω ιδεα ποιος/τι ειναι απο πισω ομως απο ιοτι φαινεται τα ατομα πραγματικα δεν κανουν για τετοια
Μιλησα με τον τυπο εντελως τυχαια τη Δευτερα. Βασικα δεν ειχα ιδεα οτι ηταν ο διοργανωτης. Μου το σφυριξαν αφου εφυγε (αν δε μου ειπαν μαλακιες). Γυρω στα 30 τον εκοψα. Ωρυοταν και ελεγε διαφορες πιπες του στυλ "πηγε να γινει κατι πρωτοποριακο για Ελλαδα, αλλα καλα να παθουνε αφου ειναι τετοιοι, να βλεπουν Scorpions καθε χρονο". Οταν δε τον ρωτησα αν ηταν φουμαρα τα περι τραυματισμου μελους των Underworld αγριεψε(!) και δωστου παλι παροξυσμο "βαλανε και φωτογραφια του στο site τους και γιναμε ρεζιλι παγκοσμιως".Quote:
Originally Posted by cybernaut 667
Εντωμεταξυ ο ιδιοκτητης του μαγαζιου μεσα στο οποιο ελαβε χωρα η συζητηση, πριν σκασει ο τυπος μας ελεγε "με 60 ευρω που χε βαλει το εισητηριο καλα κανανε και χωθηκανε με ντου", μολις ομως εσκασε μυτη ο μεγαλοσχημων παραγοντας το τροπαρι του αλλαξε αρδην.
παιζει κ ο τυπος να εχει δικιο σ αυτα που λεει, ενταξει τωρα
"πηγε να γινει κατι πρωτοποριακο για Ελλαδα", κ αλλα εχουν γινει κ θα γινουν κ καλυτερα, απλα τπ θεμα διοτγανωση περιλαμβανει τα παντα - σε ολους τους τομεις - γιατι πχ διαβαζα συνεχεια για σεκιουριταδες που ηταν εντελως ελλεινοι, για ποιο λογο να συμβαινει κατι τετοιο.Ή οι τραμπουκοι στους τοολ που την πεφτανε στα κοριτσακια για την καμερα κ ο τυπος που ανεβηκε πανω κ επεσε το γιουχου. Τι μαλακιες ειναι αυτες.
ειμαστε κ μεις (το κοινο) λιγο καφροι βεβαια, μερικοι καλκιδες (!) επικροτουν τετοια σκηνικο κ καταλαβαινω πως το βλεπουν, αλλα ετσι παει, ειναι θεμα επιλογων !
Και σκορμπιονς καθε χρονο ας ερχονται αφου υπαρχει κοινο που στηριζει ολο αυτα αλλα να ερχονται κ αλλες μπαντες,
65δαυσοφστατικ λεμε ρε !
κ η αληθεια ειναι πως εχουν γινει κατα καιρους καποιες ΠΟΛΥ καλες προσπαθειες απο διαφορους , κ τρομερες μπαντες, μεγαλες ή κ μικροτερες κ στην ωρα τους κ ολα.γιαυτο ας κοψουμε τις μιζεριες του στυλ 'για την ελλαδιτσα μας' κ 'για ελληνικη μπαντα καλοι ειναι' κλπ
τσικουδέ overdose.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
βασικά "κάτι πρωτοποριακό για την ελλαδίτσα" και "€60" δε πάνε μαζί.
piks απ το festival:
http://www.flickr.com/photos/8817549@N0 ... 380174755/
*bump*
γελαω, γιατι 5 χρονια μετα:
ejektfest (@ejektfest) is now following you on Twitter!
τι ειναι η ζωη; τι ειναι ο ανθρωπος;
άδειασε να σε στείλω ένα pm εσένα