Έχουν μείνει αναπάντητα σημαντικά ερωτήματα. Κάντε το καθήκον σας παρακαλώ:!:
Printable View
Έχουν μείνει αναπάντητα σημαντικά ερωτήματα. Κάντε το καθήκον σας παρακαλώ:!:
Δοκίμασε με το gparted.
Αν ρωτάς για το πώς θα φτιάξεις partition, έχω αφαιρέσει το Linux τελείως πλέον, οπότε δε μπορώ να κοιτάξω αν έχει ήδη εγκατεστημένο κάποιον partition manager.Quote:
Originally Posted by .
Αν δεν έχει, μπορείς να εγκαταστήσεις το GParted.
Είμαι 99% σίγουρος ότι έχει. Αν δεν έχει (κλασσικά) το βάζεις μέσω synaptic ή μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις boot με το ubuntu cd το οποίο σίγουρα φορτώνει gparted.
λοιπόν το βρήκα και τον έκανα fat32. δε γκζέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά τα windows δε τον "βλέπουν". υποθέτω ότι πρέπει να γίνει ntfs, κρίνοντας από τους άλλους σκληρούς μου. το gparted όμως έχει disabled αυτή την επιλογή. πώς το κάνω;
επίσης, ενώ το ubuntu τον έβρισκε κανονικά, έκανα restart και δε τον είχε μαζί με τους υπόλοιπους, μέχρι που ξανάνοιξα το gparted και ξαναεμφανίστηκε.
τι παίζει;
Τα windows το βλέπουν το partition σίγουρα ως FAT32, δες στο computer management αν το partition έχει πάρει γράμμα. Τότε θα τον δεις στο my computer.
NTFS θα τον κάνεις μόνο μέσω windows
convert x: /fs:ntfs
όπου x: το γράμμα που έχεις αποδώσει στο partition.
Για να δεις το partition πρέπει να το κάνεις mount (όταν ξεκινάς το gparted κάνει mount όλα τα partitions). Ψάξε στο νετ πως γίνεται να κάνεις αυτή τη διαδικασία να γίνεται αυτόματα όταν ξεκινάς το κάθε session.
Τα κατάφερα :dfinger:
Και το τελευταίο ερώτημα (τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα) : Μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω το πάνελ στο gnome να μοιάζει με αυτό του kubuntu; Είναι πολύ πιο όμορφο και πρακτικό.
Επίσης παρακαλώ να απαντηθούν τα ερωτήματα β και γ προηγούμενου ποστ μου.
Ευχαριστώ.
ikonoklast και locust μη κάνετε τις κότες.
Το gaim πλέον έγινε pidgin btw. Πάντα έδειχνε avatars, ίσως σου σκασε κανα bug.Quote:
Originally Posted by .
Μπορείς να ανεβάσεις το wallpaper σου plz? :)
Quote:
Originally Posted by .
Ποσταρω μονο και μονο για να δεις ρηπλαη και να τρεξεις ολο χαρα και ανυπομονησια που κανει τα ιδρωμενα δαχτυλα σου να τρεμουν να δεις την Απαντηση που θα κανει τον κοσμο καλυτερο και το Ουμπουντου να τρεχει σαν καλοκουρδισμενα W 3.11. Bεβαια τα μιλισεκοντ που θα διαρκεσει το λοαντιν της γουεμπ πεητζ απ τον μπραουζερ που εχεις κανει ινσταλλ, θα σου ρθει σαν ηλιαχτιδα του Φλεβαρη και σαν δισολια σε κοματι Τουλ η σκεψη "εη, αυτος δεν εχει απαντησει ποτε στο τοπικ"
Και θα χεις δικιο.
ποστ οφ δε μονθ!!!!Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Χα! Απέτυχες! Το είχα καταλάβει από πιο πριν!
ικονοκλαστ και λοκαστ τοχετε παρακάνει.
γιατι δε φτιαχνουν ενα ακκαουντ Ικονολοκαστ για να απαντανε σ αυτο το τοπικ, αναλογα με το ποιος ειναι διαθεσιμος?
δεν νομιζω να μπορεις να κανεις και πολλα πραματα με τις μπαρες του γγνομ , τουλαχιστον οσα μπορεις να κανεις με το κδε. Για το γγνομ ειδικος ειναι ο ικονοκλαστ που το χρησιμοποιει κιολας