Vasika apo kati pou eixa diavasei to phre to cbs alla tha synexisei na provaletai kai sto allo kanali.
Opote elpizoume kata pasa pithanotita na min xalasei tpt apo ton kalo dexter oso einai sto diko tou kanali twra to cbs na pa na gamithei.
Printable View
Vasika apo kati pou eixa diavasei to phre to cbs alla tha synexisei na provaletai kai sto allo kanali.
Opote elpizoume kata pasa pithanotita na min xalasei tpt apo ton kalo dexter oso einai sto diko tou kanali twra to cbs na pa na gamithei.
kalytera na mi vgei pote :(
exei kaneis kana rapidshare tou ost tou dexter?
nomizw eixe postaristei, edw, an den uparxei isws to anevasw to vradu
Quote:
Originally Posted by Stormrider
Σελίδα 17 του θρεντ σε ποστ Αμπρούτζι. Δουλεύει ακόμα.
:pink:
http://www.sho.com/site/dexter/comic_co ... 5_chatpage
Dexter Season 3 TRAILER!
εχυσα
μια χαρά φαίνεται η νέα σεζον.
:dfinger:
Δε ξέρω ρε παιδιά, αυτή φορούσε το νυχτικό της, αντί να ήταν γυμνή. Δε ξέρω, φοβάμαι.
Εμένα από την άλλη με ψιλοπροβληματίζει το στόρυ.
Και αυτό, υπό την προϋπόθεση ότι με το trailer προσπάθησαν να μας δώσουν όλες τις γενικές γραμμές στις οποίες θα κινηθεί η σειρά το φθινόπωρο. Να δείξουν την ενοχή, την ντροπή που θα ένιωθε ο Harry για τον γιο του αν μάθαινε πως σκοτώνει και πιθανούς αθώους ο τελευταίος κ.τ.λ. Να προσδώσουν και να τονώσουν το ηθικό δίδαγμα της όλης ιστορίας ώστε να μην βγαίνει ο κάθε Αμερικανός ψυχάκιας και να σκοτώνει αβέρτα έχοντας τον Dexter ως πρότυπο. Κατ'άλλα, μπορεί να τα γυρίσουν οι παραγωγοί και να είναι ακόμα πιο hardcore η σειρά φέτος.
Γι αυτό όμως είμαι επιφυλακτικός, δε θα ήθελα τέτοιο σενάριο γιατί όσο να'ναι ακούγεται πολύ υποδεέστερο σε σχέση με τα 2 προηγούμενα, απλά ελπίζω να κάνουν όσο καλή δουλειά κάνανε και περυσι ας πούμε.
Επίσης το βίντεο που είδαμε είναι στο showtime που αν δεν κάνω λάθος είναι το συνδρομητικό κομμάτι του CBS. Ισχύει τότε πως υπάρχει περίπτωση να βγαίνουν 2 εκδόσεις (μία κανονική, μία uncut) για κάθε σταθμό; Αν ναι τότε είμαστε οκ.
nai to showtime vgazei tin seira to allo tin pairnei kai tin kovei sta metra tou.