θα πας και δε θα ξαναγυρισεις ε;
04.06.08 for 72.18 EUR χωρις επιστροφη
Printable View
θα πας και δε θα ξαναγυρισεις ε;
04.06.08 for 72.18 EUR χωρις επιστροφη
Παιδιά επειδή το τελευταίο καιρό πηγαινοέρχομαι για δουλειές στη Βουλγαρία (όχι τη Θεσσ/νίκη την αληθινή :P ), είναι καμιά χρήστρια από κει να κανονίσουμε καμιά συνάντηση?
edit
sorry που το έβαλα εδώ αλλά ντράπηκα να το βάλω στο σέξιον...
thanx!tha me xreiastei mallon :)Quote:
Originally Posted by enitharmon
ταμαγκοθι :pink: μπορουμε να το εχουμε πιο αναλυτικα αυτο?Quote:
Originally Posted by tamagothi
που μπορουμε πχ να τα βρουμε ολα αυτα τα φαγια?
παλευεται η Πολη τον Αυγουστο?
'πειδης ρωτησες στο πιεμ, τα λεω εδω
ΜΗΝ πας με λεωφορειο. Το Ιστανμπουλ-Θεσσαλονικη ήταν 12 ώρες σχεδόν, ντουκουντουκου με 50 πήγαιναν... Το ταμαγκόθι είχε πάει με τρένο, αλλά τα πάντα καλύτερα από λεωφορείο. Στα σύνορα δε σε σταματάνε πολύ, ειδικά αν είσαι ελληνικής υπηκοότητας σου χώνουν μια σφραγίδα κι είσαι οκ. (ε, απλά φρόντισε να μην έχεις 2 κιλά καφέ και 10 λίτρα αλκοολ μαζί σου).
τα παραπάνω φαγιά υπάρχουν σχεδόν παντού, αλλά προτείνεται ένα μαγαζί στη μέση περίπου του Beyoglou (Πέραν), στη βιτρίνα είχε τότε ένα συντριβάνι με σοκολάτα και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις όταν δεις τον κατάλογο. (και κάπου το έχω ξανααναφέρει νομίζω, αλλά στην Κων/πολη δεν υπάρχει πολίτικο καιμάκι, το συγκεκριμένο παγωτό δεν είναι καν πολίτικο).
Αύγουστο δε θα έλεγα να πας. Έχει ζέστη όση και στην Ελλάδα + όπως είπες την υγρασία λόγω θάλασσας (χμ, αν και μάλλον στη Θεσσαλονίκη ακριβώς πρέπει να είναι). Απλά πολλά παλιά αυτοκίνητα, πολύ καυσαέριο, πολλή κίνηση κι όλα αυτα κάνουν τον αέρα ανυπόφορο. Και όσο γίνεται αποφύγετε να μπείτε σε ταξί σαββ/κο, γίνεται ένας πανικός στους δρόμους.
πες αμα θες κατι αλλο πιο συγκεκριμένο
Ωχ δεν το χα δει. :oops:
Όπως είπε η ένι, βρίσκεις παντού φαγιά. Αυτό είναι το καλύτερο. Βγαίνεις στο δρόμο και δεν ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις. Και δεν έφαγα πουθενά κάτι κακό, παρ' όλο που έμπαινα όπου να ναι κι έτρωγα ό,τι να ναι. Τα προφιτερόλ είναι στο Inci στο Beyoglu, όπου είχε κι ένα άλλο πράγμα που ήταν χμ σαν πολύ ΠΟΛΥ πηχτή σοκολάτα με ξερά φρούτα κι αποπάνω σου ρίχνουν σως προφιτερόλ και γενικά ομγκ. Α και τα γεμιστά μύδια. Πω. Γενικά, είναι να πας μόνο και μόνο για να τρως.
Απόσπασμα από το υπό έκδοση βιβλίο μου "πώς να σας βιάσουν σε 25 χώρες του κόσμου".Quote:
Με τραίνο να πάτε. Είναι τα ζώα μου αργά, δεν κάνει όσο διαφημίζουν ότι κάνει, αλλά είναι πάρα πολύ άνετο (είναι μια μέρα ελληνικό μια τούρκικο, το τούρκικο είναι εντελώς λουξ) κι έχει ένα βαγόνι-εστιατόριο το οποίο αφήνουν στο σύνορα. Λοιπόν, εγώ πήγα στο βαγόνι-εστιατόριο με κάτι αμερικανάκια που έμεναν στο διπλανό κουπέ και βρήκαμε εκεί μια παρέα τούρκων και γίναμε πίτα μαζί με τους εισπράκτορες και το συνοριοφύλακα και τραγουδάγαμε και οι τούρκοι χόρευαν τσιφτετέλια μαζί μ' ένα δανό και τους λέγαμε "ελληνικά" τραγούδια και τα είχαν κι αυτοί και μας τα λεγαν στα τούρκικα, ενώ εγώ μάθαινα πρέφα από έναν ελληνοαμερικάνο χιπχοπά και γενικά ήταν τρομερά. Ο τρομερά συμπαθητικός εισπράκτορας με κυνηγούσε γύρω γύρω και μου μάζευε τα πράγματα γιατί βγήκαμε για εξερεύνηση με άλλον έναν και ανακαλύψαμε πως το ελληνικό τραίνο έχει 2 τύπους κουπέ κι ο 2ος μας άρεσε περισσότερο και είπαμε να μετακομίσουμε εκεί κι εγώ ξέχασα τα μισά μου πράγματα στο πρώτο κουπέ. Μου είπαν ότι σχεδόν κάθε βράδυ γίνεται γλέντι στο βαγόνι-εστιατόριο και τους ρώτησα αν έχει καμιά κενή θέση να δουλέψω αλλά δεν είχε και τους είπα να ενημερώσουν άμα βρεθεί τίποτα. Μόνο πάρτε ξύδια και λοιπά γιατί το εστιατόριο δεν πουλάει.
Οι άντρες είναι τρομερά πέφτουλες, μάζεψα ολόκληρη συλλογή από τηλ. Είχε και τα καλά του όμως γιατί δίνουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες κι επιπλέον σε κάποια φάση είχα χαθεί στο παζάρι και δεν μπορούσα να βρω με τίποτα πώς βγαίνουν κι υποψιαζόμουν πως κάνω κύκλους κι είχα αρχίσει να πιστεύω πως δε θα βγω ποτέ κι ακούω κάποιον να φωνάζει "Ίφι;!" κι ήταν ένας που είχαμε πιάσει την κουβέντα νωρίτερα και του είπα ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ και μου έδωσε οδηγίες και το τηλ του και κατάφερα να βγω.
Επίσης έχει κάτι ανθρώπους με ψιλοασιατικά χαρακτηριστικά (στυλ αφγανιστάν) και περίεργο χρώμα μάτια που είναι πολύ όμορφοι.:oops:
thank you dears!
pros to treno teinw kai egw, me parigorei oti tha to parw apo alexandroupoli ston pigaimo(ginetai, etsi?) kai tha parei ligotero kai sto gurismo thamaste ptwmata kai tha paroume krevatia mexri saloniki (i to antistrofo).
exw vrei auto gia diamoni http://www.chillouthc.com/classic/chill_out.html me 20 euro diklino k wc(ouao!).
seis pou menate?
gothi,ti epoxi eixes paei?
γω εμενα σε σπίτι οποτε δεν πιανομαι
το χοστελ απο την ιστοσελιδα φαινεται του γκουντ του μπι τρου, κεντρικοτατα ειστε
ποσες μερες σκεφτεσαι;
4-5 vasika. ftanoun les?
sto site de mporw na dw pic apo to double&wc alla krinontas apo ta alla mia xara m fainet.
mou to proteine palikaris pou to episkeftike persi opot de thanai moufa.
τελεια τοτε
οι 5 μερες δε φτανουν ουτε για τα πολυ βασικα (στα μειον της πολης οι μεγαλες αποστασεις), αλλα τι να γινει. Τουλαχιστον προσπαθειστε να μη χασετε πολυ χρονο σε αγιασοφιες, εκκλησιες, βυζαντινα και δεν ξερω γω τι αλλο τουριστικο, αμα πεις να δεις αυτα δε θα προλαβεις τιποτα αλλο
αμα θες προτασεις για μερη πες
πίξι, αν μείνετε στο τσιλ άουτ χόστελ τελικά, κι έχετε πάει μέχρι το σεπτέμβρη, κάμε σε παρακαλώ ένα ποστ να πεις αν ήταν ωραίο κι αν αξίζει. Αυτή η φωτογραφία του νταμπλ με τη γκόμενα στον τοίχο με έψησε απίστευτα.
Βέβαια και σε άλλο χόστελ να μείνετε, αν είναι καλό ρίξε μια ενημέρωση γιατί είμαι σε αναζήτηση και δέχομαι συμβουλές. Φχαριστώ.
θελω!Quote:
Originally Posted by enitharmon
αμα λες οτι χρειαζεται και αλλες μερες, να κατσουμε κ αλλο, εχω περιπου 2 βδομαδες να τις μοιρασω σαμοθρακη-Πολη.
το μονο προβλημα που σκεφτηκα ειναι οτι το χοστελ δεν εχει ερκοντισιο και σκεφτομαι να κοιταξω και τπτ αλλο.. :roll:
μορφιν εννοειται.
Σήμερα είχα συζήτηση για το πόσο ΓΑΜΑΝΕ τα τούρκικα φαγητά και συγκεκριμένα τα πρωινά και πολύ θέλω να πάω να τα δοκιμάσω και μου είπαν για ένα πολύ κοινό που μοιάζει με κρουασάν αλλά δεν είναι κρουασάν αλλά είναι πιο ωραίο από κρουασάν έχει και μαρμελάδα και αν θέλουτε μπορώ να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες ακόμα και συνταγή γιατί θέλω και γω να πάω σύντομα στην Τουρκιά αλλά πρώτα θα πάω Ολλανδία και μετά Ισλανδία και μετά Τουρκιά.
kalos exonton ton pragmaton,mesa sto xronoQuote:
Originally Posted by Amnesiac.
mexri tote,oso oikonomia ginetai dioti exo dgiavasei palava pramata oson afora tis islandikes times