Παλιά με τις πατάτες στο μιλκ σέικ, αλλά έχω να φάω και να πιώ απο τα Μακ χρόοοονια ολάκερα. Και συνήθως αυτό το κάναμε στα Μακ στο Μοναστηράκι.
Printable View
Παλιά με τις πατάτες στο μιλκ σέικ, αλλά έχω να φάω και να πιώ απο τα Μακ χρόοοονια ολάκερα. Και συνήθως αυτό το κάναμε στα Μακ στο Μοναστηράκι.
omg! X-human experiment! :puke: :puke: :puke:Quote:
Originally Posted by X
Koita poios milaei..
Wbrb, ki egw gia kapoio logo kuriws sto monasthraki to kanw :P
Kai nai, gamaei k me milkshake ^_^
Sas pro(s)kalw na dokimasete k meta na to suzhthsoume antikeimenika k omorfa ^_^
περιμενες κανέναν άλλον να μιλούσε;Quote:
Originally Posted by X
Ta'spases OLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAA.. Eimai egklwbismenos.. :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Deniz
αυτό με τις πατάτες στο μιλκ σεϊκ το είχα δει στο prison break και αναρωτιόμανε αν το κάμουν κ άλλοι ή μόνο οι μαλάκες οι Αμερικάνοι.για να το υποστηρίζετε βέβαια με τόση θέρμη, κάτι θα ξέρετε ,αλλά από την άλλη αποφεύγω τις τηγανιτές πατάτες όπως ο διάολος το λιβάνι :-o
Για την χολιστερίνη?
γενικότερα, για μια πιο σωστή διατροφή
Για μια πιο σωστή διατροφή.. Για ένα καλύτερο μέλλον...
Δώσε αξία στην ψήφο σου.. στήριξε irreligious..!!
:touched:
Irre pes mas oti kaneis kai parea me ton candi kai pineis tsouknidozoumo kai trws brasta fulla peukou me xaroupia.. :wink:
Γενικότερα το ξέρεις ότι με τον γενικό χαλασμό αυτό είναι λίγο ανούσιο έτσι? :PQuote:
Originally Posted by irreligious
χαχ,δεν έχεις και άδικο..αλλά-
1-ας σώσομε ότι μπορούμε
2-άσε να πιστεύω ότι κάμω το μεγαλύτερο καλό στον οργανισμό μου,σε καλό βγαίνουν κάτι τέτοια κολλήματα
κάντι, το βράδυ στου αλέκου του κάστορα για χαρουποχυμό
Το όλο σκηνικό πατάτες μιλκσέικ μου θύμισε τον επικό διάλογο Τραβόλτα - Τζάκσον για τις διαφορές Ευρώπης - Αμερικής
Royal With Cheese.
:touched: