Fusika.Quote:
Originally Posted by Candiru
Printable View
Fusika.Quote:
κανε εσυ φαρμακοτρίφτη βεντούζες όταν είσαι χάλια από γρίπη και πες μου τι σε κανει να αισθανθείς καλύτερα, αυτές ή τα άχρηστα φαρμακοδηλητήριά σουQuote:
Originally Posted by Blindgeo
Den exw problhma me tis bentouzes, arkei na ksereis na tis kaneis. Mia gnwsth mou den prosekse kai ekapse me to koutali to stomio tou pothriou me apotelesma na prokalesei egkauma sthn plath tou antra ths. Oso gia tis malakies pou les sto telos den 8a dwsw shmasia afou eisai o candiru.
Quote:
ρε αγόρι,σ'αγαπώ
Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
Που αλώνιζες τόσο καιρό, δηλαδή?
στις σπηλιές.
se spilies filwn mou
Kάτι μου λέει πως δε θέλω να ξέρω :?
naah, δεν τον ξεφορτώνεστε τόσο εύκολα αυτόν!!Quote:
http://i8.photobucket.com/albums/a40/phthog/burzday.gif
http://i227.photobucket.com/albums/d...imaEllinon.jpg
Γειαααααα σου κοπεεεεεεεεεελαααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μουουουουουουουυου~!!!~~~~!!!!!!!!
ΔΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝΑΜΗ!!!!! :dwink: :ggrin: :loco: :spin: :worship: :mouse:
Καληνύχτα!!
Kalhmera. ahahahahaha ta spase
και σκέφτομαι...
".....τις νύχτες παίρνω χάπια και πλαγιάζω νωρίς,
όχι για να κοιμηθώ,αλλά για να πάω σε παράξενες συναντήσεις με ανθρώπους που έχασα ή με πρόσωπα αβέβαια,
θαμπά, πριν από χρόνια σε κάποιες νύχτες ξαφνικά συναντημένα - και δόξα τω θεώ δεν κατάλαβα ποτέ τον κόσμο γιατί αυτό το ρίγος που διατρέχει το σπίτι είναι από πράξεις που αποφύγαμε (και μετανοιώσαμε)
μεγάλα γεγονότα που χάθηκαν μες στη συντομία των ημερών, σκέψεις υπέροχες που αρκέστηκαν στα δάκρυα
και τις νύχτες η πικρή ανάμνηση εκείνων που σε πρόδωσαν
και που ο ύπνος τους συγχωρούσε.
και αγάπησα τις λέξεις που με ταπείνωσαν γιατί με ανακαλούσαν σε μιαν άλλη παιδικότητα.
Α, έχασα τις μέρες μου
αναζητώνας την ζωή μου..".
Τ. Λειβαδίτης
γαμώ το σπιτάκι μου. :|
ωραιος ρε fandango!
Quote:
Originally Posted by fandango
Και ο καιρός περνάει δύσκολα κι αργά
Και μεγαλώνουν αργά με χίλια ζόρια
Κρυφοκοιτάζοντας με φόβο τον πατέρα
Που κάθε βράδυ τους κλέβει τη μαμά
Ώσπου μια μέρα μεγαλώνουν ξαφνικά
Θέλουν δε θέλουν μεγαλώνουν τελικά
Τα φοβισμένα αγόρια, τα φοβισμένα αγόρια
:|
Exei dokimasei pote kaneis sas na vouthksei patates thganites twn Mc Donalds sto pagwto vanilia twn Mc Donalds? H palaiotera patates Wendy's sto panuperoxo Frosty?
Emena loipon einai agaphmenos mou sundiasmos apo epoxes Wendy's ki anarwtiwmoun an uparxei k kanas allos pou na xei dokimasei. Exw vrei enan akoma anthrwpo pou latreve sundiasmo patata-frosty k polu eixa xarei.
Gia peite.