Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται.. =[
Δεν έχω χρησιμοποιήσει τιποτα styles, χειροκίνητα έχω αριθμήσει τα κεφάλαια και τις παραγράφους.. (αν αυτό εννοείτε λέγοντας styles δλδ).
Τεσπά. Θενκς όπως και να'χει.
Printable View
Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται.. =[
Δεν έχω χρησιμοποιήσει τιποτα styles, χειροκίνητα έχω αριθμήσει τα κεφάλαια και τις παραγράφους.. (αν αυτό εννοείτε λέγοντας styles δλδ).
Τεσπά. Θενκς όπως και να'χει.
χμμμ, αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει styles, δεν γίνεται να βγουν στιχισμένα. δοκίμασε την πρόταση του φιξξξξξξξξερ για πίνακα. γίνεται κ έτσι η δουλειά.
Δεν ειναι οτι καλυτερο, αλλα δουλευει.
χλεπες στον ανθρωπο-κεφτε και σε καθε α.ρ.δ.
Εγώ με table of contents δεν έχω ασχοληθεί (αυτό που λέει ο deggial είναι το σωστό) αλλά πάνω εκεί που έχει το ruler και κανεις drag για τα όρια της σελίδας και την στοίχιση των παραγράφων, αν κάνεις κλίκ εμφανίζει κάτι μικρές μαύρες σκατούλες. Αυτές οι σκατούλες είναι η στοίχιση των tabs. Αν βάλεις ένα τέτοιο λίγο πριν το δεξί άκρο της σελίδας, θα πατάς ένα tab μετά τις τελίτσες και θα στοχίζονται όλα στο ίδιο σημείο.
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός, είναι 3 και μόλις γύρισα από ξύδια :/
Ναι ρε. Βασικά αυτό
Απλό.Quote:
θα πατάς ένα tab μετά τις τελίτσες και θα στοιχίζονται όλα στο ίδιο σημείο
Ρε, δούλεψε αυτό σε 4 γραμμές και μετά άρχισε να μου στέλνει το νούμερο απο κάτω, όταν πατάω τάμπ, σα να πατάω έντερ (χωρίς να έχω φτάσει στο όριο της στοίχισής..)
egw auto pou kanw sa lusi apelpisias einai na epilegw tis telitses kai na tous mikrainw ti grammatoseira px 8. meta sumplirwnw k alles telitses mexri na ftasei sto terma o arithmoulis. mpakalotropos alla ti douleia s tin kaneis.
Kλικα των 8, διαλυθηκαμε απο προδοτικη μαζικη επιθεση αλλα παντα θα μεθα μαζι.
η κλίκα των 9 εξακολουθεί να είναι εδώ :yawn:
Εγώ είμαι στην κλίκα των 8.30 κανονικά αλλά θα κάνω τα στραβά μάτια για χάρη της ΠΑΡΕΑΣ.
καλημερες!!!
κλίκα των 9.35 ?
:P
κλίκα τον αδειούχων καλημερίζει
Κάτι πρέπει να γίνει και για μας των 7:30, ε
'μέρες
:dfinger:
μπονζου λατρεια μοντ.
Γειά,
Αγαπητέ φίλε, πώς κάνεις;
Βρω ένα χώρο για την πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων με πολύ καλή τιμή. Laptop, DC και κινητών τηλεφώνων, ακόμη και μοτοσικλετών είναι πολύ δημοφιλείς. Τα προϊόντα τους είναι πρωτότυπες ποιότητας με πολύ χαμηλή τιμή χονδρικής ως προμηθευτή των επιχειρήσεων. Μπορούν επίσης να κάνουν επιχειρήσεις λιανικής πώλησης για τον τελικό χρήστη τώρα. Ίσως είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας. Αν θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους: http://www.gxhydw.com/
Email: gxhydw@gxhydw.com
Msn: gxhydwsuport@hotmail.com
Ευχόμαστε όλα πάνε καλά.
καλή χρονιά σε όλους ορέ
Κανονικά, αυτό που θα έπρεπε να κάνεις είναι το εξής... Όλοι οι τίτλοι κεφαλαίου θα έχουν το στυλ Heading 1, τα υποκεφάλαια Heading 2, κοκ. Στις ρυθμίσεις κάθε style, μπορείς να ρυθμίσεις και την αρίθμηση τους, τη σχέση τους με το "γονικό" στυλ (ότι το Heading 2 δείχνει υποκεφάλαια του Heading 1, κλπ).
Πέρα απ' το γεγονός ότι αυτό επιτρέπει αυτόματα Table Of Contents, ο βασικός λόγος είναι πως αν θες να μορφοποιήσεις εκ νέου την εμφάνιση π.χ. των τίτλων κάθε κεφαλαίου, δε χρειάζεται να τα περνάς ένα-ένα με το χέρι, αλλά απλά αλλάζεις την μορφοποίηση του style (και οι αλλαγές στο κείμενο γίνονται αυτόματα).
Αυτό δεν είναι απλά μία συμβουλή για καλύτερη συγγραφή, είναι ο τρόπος με τον οποίο το Word (καθώς και το OpenOffice, το Pages και οι περισσότεροι άλλοι κειμενογράφοι) περιμένει εσύ να δουλεύεις.
Μωρέ δίκιο έχεις.. αλλά 9 χρόνια είχα να το δουλέψω το καταραμένο. Τα'χω ξεχάσει όλα.
Ενιγουεις, θα δοκιμάσω με μπακαλίστικους τρόπους φίξξξερ και πίξις όταν πάω σπίτι.
Θενκς!
για πείτε λίγο -όχι όλοι, μόνο αυτοί που υποθετικά θα τους διάλεγα για να αντιγράψω στα διαγωνίσματα-
"προλαλήσας ή προλαλήσαντας"?
και
"προλαλήσα ή προλαλήσασα"?
prolalhsas k prolalhsasa i think.
ο προλαλήσας, του προλαλήσαντα νομίζω ότι είναι.
ακόμα δεν τα κάναμε αυτά, τώρα είμαστε στις τελικές προτάσεις, αν θες βοήθεια πες μου. :razz:
αχαχαχαχα μερζί κ στους δυο σας...
νομίζω οτι δεν υφίσταται αυτή η λέξη,εφ'όσων αρκεί απλά το 'λαλών' να είναι στον αόριστο->λαλήσας για να δείξει οτι αυτός στον οποίο αναφέρεσαι μίλησε ΠΡΙΝ.
οπότε είναι ο λαλήσας του λαλήσαντος
η λαλήσασα της λαλησούσης(ή λαλησάσης?)
καλά μέχρι να ξεκαθαριστεί σίγουρα αν υφίσταται η λέξη ή όχι θα συμφωνώ απλά με τους προηγούμενους.
και τέλος πάντων μην αναφέρω ξανά την συζήτηση στο indymedia πως η σωστή χρήση των ελληνικών είναι φασισμός :maikl:
ανάφερέ την,κάνε και θρεντ.
Μόλις τελείωσα την πτυχιακή μου :) (νόμιζα πως δε θα'ρχόταν ποτέ αυτή η μέρα..)
Ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν κατα καιρούς με μαλακιούλες του word, μεταφράσεις κτλ. Ευχαριστώ επίσης αυτούς που με ζάλισαν για τα greeklish και με ανάγκασαν να μάθω να πληκλτρολογώ στα ελληνικά, με αποτέλεσμα να διευκολυνθώ πολύ στη δαχτυλογράφησή της!
πίνκς παντού
:headbang:
εύγε Μπάρμπ!
χώσε "ER" στις ευχαριστίες και στη βιβλιογραφία :P
Συγχαρητηρια Μπαρμπαρα, θα θελα να δω στις ευχαριστιες τα νικνειμς καποιων απο δω μεσα, φοβερο θα ταν
τι γινετε ρε παιδια μονο εδω χιονισε?
στην αθήνα δεν καταλαβαίνεις εποχές πλέον.
αλλάξαμε χρόνο με κοντομάνικα τι να λέμε τώρα
πριν κάτι μέρες είδα κάμπιες!!
εδώ μας ψεκάζουνε σχεδόν κάθε μέρα για μπας κ αλλάξει λίγο ο καιρός