Άντε ρε ο παπούλης!?Quote:
Originally Posted by Atheist
Printable View
Άντε ρε ο παπούλης!?Quote:
Originally Posted by Atheist
πέθανε ο Space Odyssey? :(
r.i.p.
Πεύτει ξύλο στα Εξάρχεια λέει. Δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες και ΕΦ-16 και πυροσβεστικά για εκφοβισμό άκουσα.
Χαχαχαχ ναι στείλανε τα canadair για να σπάσει ο τσαμπουκάς.Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Έχουμε ίδια μέρα γενέθλια με τον wom? :shock:Quote:
Originally Posted by 12 stars circle your brow
Χρόνια πολλά κι ότι επιθυμεί τότε κι από μένα :)
χοχό λοιπόν,τα πρώτα 4 χρυσόψαρα μου είναι γεγονός,θα τις ρίξω όλες τις γκρινπισούδες
gia tous eortazontes http://www.youtube.com/watch?v=yj6cbM-h8xg :dfinger:
επισης για τους εορταζοντες: http://www.youtube.com/watch?v=aKS1q89F ... re=related :dfinger:
:oops: :teddy: :oops:
Xronia polla paides.
Χρόνια πολλά και καλά Vicotnik!!!! :D :pink:
Sorry αλλά δεν πρόλαβα να περάσω από under για τις ευχές.. :( :oops:
[quote=H.]Έχουμε ίδια μέρα γενέθλια με τον wom? :shock:Quote:
Originally Posted by "12 stars circle your brow":236odxts
Χρόνια πολλά κι ότι επιθυμεί τότε κι από μένα :)[/quote:236odxts]
thanx!
ρε συ ουζο12 ηρθε η παραγγελια μας απο καναδα σημερα. Μαλακια, θα ειχες το cd εχθες ...
kata protis xronia polla ke kala stous eortazontes.
kata defteris... 3erei kaneis ti mpogia xrisimopiite gia na vaftei ena ama3i ke ti ginete me ta xartia gia tin allagi xromatos?
episeis, an ginoun sxedia panw sto ama3i, pos 8a to dilosw? emprime?
mono sovares apantiseis, plzthnx ke ta loipa.
Για να βάψεις αυτοκίνητο πάς σε βαφές φούρνου/βαφείο αυτοκινήτων. Αν το κάνεις σπίτι απλά θα είναι σαν να το εχεις βάψει με μανώ για τα νύχια. Η άδεια τώρα, αλλάζει κανονικά σε ένα ΚΕΠ χωρίς πολλά-πολλά. Για το εμπριμέ δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι κάπου αναφέρει διχρωμία και τέσπα με το κυρίαρχο χρώμα να είναι αυτό που αναγράφεται.
Το να γίνονται απεργίες το καταλαβαίνω απόλυτα. Το να κάνω 2,5 ώρες να πάω στη δουλειά λόγω των απεργιών το καταλαβαίνω επίσης. Το να στριμώχνομαι και να με πατάνε και να τους πατάω το καταλαβαίνω κι αυτό. Το να μου πρήζουν τ'αρχίδια με το να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του ("μια χούντα τους χρειάζεται να στρώσουν") είναι απολύτως κατανοητό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω με τίποτα είναι το εξής : ένα γαμημένο μπάνιο πριν φύγουν ή έστω ένα πλύσιμο δοντιών ή ακόμα πιο έστω μια σκατοτσίχλα είναι τόσο δύσκολο πράγμα; Γαμώ τη σταβλίλα τους πια.