Σταρχίδια σου όμως, βγαίνει το Diablo ;)
Printable View
Σταρχίδια σου όμως, βγαίνει το Diablo ;)
Psilo uparxei : http://www.starcraftuniverse.org/ (paliotera legotan kai world of starcraft alla to allaksan meta apo apaithsh ths blizzard :P)
Mod tou starcraft 2 pou to kanei mmo. Gia mod fainetai gamato pantws :)
E ναι, απλά μιλούσα για οφφισιαλ, όχι γι αυτή τη πίπα :P
παίζει κανείς; τελευταία φορά το τσέκαρα πριν κανά μήνα, ξενέρωσα τη ζωή μου και έκοψα την αυτόματη ανανέωση του χρόνου.
μάλλον θα δώσω μια ευκαιρία στο νέο expansion, όταν βγει, αλλά για το γαμώτο περισσότερο.
ψιλοπαίζω εγώ. σε ελληνικό γκιλντ είμαι και έχουμε πρόγκρες 3/8 hc. εντάξει, είναι αρκετά έως πολύ βαρετό τον τελευταίο καιρό κι απλά θα περιμένω μέχρι το παντάρια.
Πριν λίγο καιρό μου 'ρθε ειδοποιήση για τις 7 δωρέαν μέρες. Το σεπτέμβρη που έπαιξα κανά μήνα, το παιχνίδι πολύ βάλτος, ανιαρό και "λίγο". Το νέο expansion θα το δοκιμάσω (αν και δεν τρέφω και πολλές ελπίδες για αυτό), όπως και τα προηγούμενα (bc και wotlk στην αρχή άξιζαν σε γενικές γραμμές, cata γαμήθηκε το σύμπαν).
γκουλάγκ, σε ποίον σερβερ παίζεις/έπαιζες;
edit: εσύ roswell;
silvermoon, Ο μεηνστρημ σερβερ, κυρίως επειδή ποτέ δεν έκατσα να λιώσω. Παλιότερα mazrigos.
μλκ δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξενέρα απ' το να σκοτώνεις τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ MAIN BOSS σε dungeon φάση. απελπισία. εντωμεταξύ το fight από μόνο του είναι απαίσιο.
εγω στον Twisting Nether ειμαι, μετα απο τρανσφερ. Ζοριζετε το πισι μου με τοσο κοσμο στην οργκριμαρ.
LFR πλακα εχει μωρε, αν βαριεσαι. τα heroics παντως εχουν ενα challenge σε αντιθεση με το γελοιο normal
Ναι, προφανώς και το LFR είναι welfare loot για τους τυπικούς whiners. Ελαφρώς καλύτερο από τα 5άρια και αρκετά κατώτερο του normal, οπότε /care. Φαίνεται ποιοι raidάρουν και ποιοι όχι. Τα epixxx έχουν πάψει να σημαίνουν οτιδήποτε εδώ και πολλά χρόνια ένιγουει. Μαλακία που λείπουν τα μισά boss mechanics από το LFR, αλλά νταξ... Δε θέλω καν να σκέφτομαι τα wipes αν δεν.
Γενικά, το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο προσιτό και αυτό είναι που αηδιάζει τους παλιότερους παίκτες. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, είναι μπίζνες, έτσι λειτουργεί. Και, δυστυχώς, δεν υπάρχει ο παραμικρός ανταγωνισμός, οπότε είμαστε παγιδευμένοι να παίζουμε WoW εδώ και 7 χρόνια.
Όσο για το Cata, εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο θάψιμο. Το βρήκα μια χαρά. Λέγοντας "μια χαρά", εννοώ όχι χειρότερο από τα προηγούμενα expansions. Το classic θα παραμείνει αξεπέραστο. Για πολλούς λόγους.
Ψάχνω 2 scrolls of ressurection, μάλλον θα πάμε για subscribe. pm.
θελω και γω κανενα σκρολ πεθυμησα.