Ομάδα;
Printable View
Ομάδα;
http://www.sport24.gr/html/ent/255/ent.241255.asp
μα ποιος τον θέλει άραγε..?
κατά τα άλλα, τι θα γίνει, θα πάρουμε κανένα παίχτη???
Quote:
Originally Posted by Avi
γιατι ψαχνεις να δεις αμα ειμαι παοκ ξερω γω?
Μπα,απλά ενδιαφέρομαι να μάθω για την τέλεια ομάδα σου.
Προς το παρον εχουμε αυτο.
«Επειδή διάφορα δημοσιεύματα αλλά και ραδιοφωνικές παρεμβάσεις επιθυμούν να παρουσιάσουν ότι ασκείται σωματική και ψυχολογική βία στον ποδοσφαιριστή μας, Αβραάμ Παπαδόπουλο αλλά και ότι δήθεν αποκλείεται από την ομάδα μας με σκοπό να πιεστεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι αντιμετωπίζουμε ως ΠΑΕ ΑΡΗΣ τον ποδοσφαιριστή μας Α. Παπαδόπουλο με απόλυτο σεβασμό και αγάπη. Να μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από την ομάδα νέων του ΑΡΗ και του έγινε η πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του καθώς εκτιμάται η ποδοσφαιρική του αξία και ο χαρακτήρας του.
Γιαυτό και τον έχρισε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αρχηγό της ομάδας σε ηλικία 21 χρονών. Ήδη στην πρωινή συνέντευξη τύπου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, εκφράσαμε την δυσαρέσκεια μας και καταδικάσαμε τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Α. Παπαδόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής Α. Παπαδόπουλος έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα μας, συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία και θα αναχωρήσει για την Αυστρία με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στις 14 Ιουλίου για να προετοιμαστούν όλοι μαζί για μια πολύ δημιουργική χρονιά γεμάτη επιτυχίες».
Ει, ωπ, οι κωλοτουμπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπαη δε γουεη εχω παμπολλες φορες πει τι ομαδα ειμαι (ολυμπιακος) και τι αποψη εχω για τον αβρααμ (μακρυα απο μας το τσαπί)
Eκλεισε ο Ντουσερ!!!!
Την πορτα.
Μια μεταγραφή που η διοίκηση τη θεωρούσε κλεισμένη :rofl:
sas paraxoroume ton zizi gia kana 2oro na ton psisei :D
Παραχωρίστε τον στον Άρη μπας και ψήσει τον Αβραάμ να μην έρθει σε μας :P
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
ειμαι σε διαθεση να συνεχισω να ειμαι κακεντρεχης!
Λοιπον, επειδη στην ΠΑΕ τον μπαιζετε και δε περιμεναμε το 2008 για να το μαθουμε, απο που πηγαζε ολες τις μερες οτι τον Ντουσερ τον εχουμε και "απομενουν λεπτομερειες"????
Επειδη λοιπον εχετε κανει το πεος σας λαστιχο αλλα θεωρω απιθανο να ειστε ΤΟΣΟ τρομπονια που να σας λεγανε καθε μερα "κοιτα, δεν ερχομαι" και σεις να λεγατε οτι μενουν λεπτομερειες, μηπως ειμαι κακεντρεχης να δηλωσω οτι τελικα ΔΕΝ τα βρηκατε στις λεπτομερειες???
Τι, τι???? σε ποιες λεπτομερειες???? εχεχεχ, τι κανει νιαου νιαου στα ΑΤΜ????
Κατα τ αλλα Χρυσικοπουλος. Πρωην οικονομικος διευθυντης της ΠΑΕ με καλα (λενε) αποτελεσματα. Στο μυαλο του κωλογερου, αυτο σημαινει οτι μπορει και να ειναι τεχνικος διευθυντης η εστω, διαπραγματευτης μεταγραφων.
:moutza:
Γιατί αποσύρατε το ενδιαφέρον, ΓΙΑΤΙ? :(
Στα ανταλλάγματα λέει δίνατε το Τζόρβα ή το Σηφάκη. Ποιον Σηφάκη? :?
ela re griniarh egine h metagrafh. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kaloforetos!!!
ennoeitai oti to lew epeidh zhleyw kai eimai kwlotoumBas.
:( :( :(
8A tou agorazame to symbolaio tou shfakh.
panta tetoia paidia.
:disco: :disco: :disco:
Kalorizikos :P .....
egw den pisteuw oti einai asximos amyntikos(ntaks den einai kai tipota to fovero) alla einai pragmatika ekswfreniki timi ta 2,5 ek
Δηλαδή πήγατε να ρεφάρετε επικοινωνιακά μετά τις ήττες στα μεταγραφικά με το να δώσετε μια περιουσία για τον Αβραάμ;
χιχιχιχι