ετσι και μια τζουρα ολυμπιακο, κοκακολλαει σε ολα, παμε γερα.
Printable View
για τις εφημεριδες εγραψα
εσυ τι πεταγεσε? αφου ποτε δεν ασχολεισε με το κορακι
για πρωταθλητη δεν εχεις δικιο
το παλευει ακομα
http://img188.imagevenue.com/loc476/..._122_476lo.jpg
το παιρνω (απο) πισω...σθεναρη αντιστασις
Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα παντα (πολυ μαλακες αυτοι που απαντανε με παροιμιες γενικα παντως). Εγω δεν ειδα ΚΑΝ τις φασεις για τις οποιες διαμαρτυρεται ο ΠΑΟΚ και δε με ενδιαφερει να τις σχολιασω, ουτε αυτες, ουτε το ματς, δεν ειναι η δικη μου ομαδα, ουτε μια με την οποια εχουμε τα ιδια συμφεροντα, αφου η δικη μου ομαδα εχασε ολες τις ελπιδες να παρει το πρωταθλημα. Ισα ισα αν ηταν να το παρει ο ΠΑΟΚ και οχι ο ΠΑΟ θα το προτιμουσα γιατι ειναι πιο σπανιο κατα κυριο λογο, και γιατι δε θα το επαιρνε ο ΠΑΟ κατα δευτερο λογο. Οποτε δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεσαι σε μενα.
Εγω μια απλη ερωτηση εκανα, πως γινεται ορισμενοι οπαδοι του ΠΑΟΚ να ασχολουνται με τον Αρη απο την πρωτη αγωνιστικη μεχρι και σημερα (κι ενω η ομαδα τους παει/πηγαινε για πρωταθλημα), και ξαφνικα μετα το ντερμπυ να λενε "μπραβο μαλακες χαρηκατε επειδη δε θα παρουμε το πρωταθλημα τωρα, καλοι μαλακες ειστε". Ενω πιο πριν αυτοι ασχολουνταν οχι με το αν θα παρει το πρωταθλημα ο ΑΡης, αλλα ποσες κιτρινες και κοκκινες εχει. Πιστευω εντοπιζεις το περιεργο σε αυτο ε.
δεν εχεις καμια επαφη με την ελληνικη πραγματικοτιτα...φαε ενα ντονατ,σκεπασου με το παπλωμα κλασε και μυρισε την
Φιλε Νταφυ δεν συγκαταλεγεσαι στους μπαοκτζηδες που αναφερομαι εγω ομως, και ειχα γραψει ξεκαθαρα "γραψτε με σταρχιδια σας" οσοι δεν ανηκετε στην κατηγορια. Η απορια μου εχει να κανει με το οτι γιατι σου φαινεται τοσο φυσιολογικο το οτι ειστε παραδοσιακοι εχθροι οταν τους λετε για τις καρτες, αλλα οχι οταν χαιρονται που σας κερδισαν στο ντερμπυ. Ο αποπανω σου ας πουμε το πιο αστειο πραγμα που εχει να δηλωσει οταν γραφω κατι που του φαινεται μαλακια ειναι κατι που περιλαμβανει ντονατ, μπεργκερ, ροντεο, μαστανγκ και nba, αυτο ειναι το ρεπερτοριο του για την αμερικη.
ο αποπανω σου σε απανταει μαθε τι παιχτηκε και μετα μιλα....γαμημενο ρομποτ
και το ρομποτ δεν το λεω εγω ο ρεντνεκ αλλα ολο το φορουμ
επαναλαμβανω...παγιδευσε την κλανια σου και εισεπνευσε την...μπορει να δεις τα πραματα διαφορετικα χωρις να παρεις ναρκωτικα
playmobil
i opadiki epixeirimatologia den einai k poli ipsilou epipedou e.tharro pos to gnorizeis.xavas na ginete =)
γενικα στα πλεη οφφ θα γινει χαμος, τζελο και τζερτζελο, θα καφσουμε την Ελλαδα, θα την τριχοτομησουμε, θα αυτονομηθουν ζωνες και καπου στη γωνια θα ειναι οι οπαδαρες παο που θα λενε "μα γιατι δεν ασχολειται κανεις με μας, το πηραμε....."
μπορεί ακόμα ο Παοκ....