αυτό το ''γουσταρίζω'' παίζει να το έχω πεί και 30 φορές τις τελευταίες δυο μέρες
Printable View
αυτό το ''γουσταρίζω'' παίζει να το έχω πεί και 30 φορές τις τελευταίες δυο μέρες
Οπερ μεθερμηνευομενο;
kiegw exw kana 2mhno na ksuristw,epeidh moiazw me papa skeftomoun na ksuristw alla dn mpaizei..Quote:
Originally Posted by Deniz
Quote:
Originally Posted by Boom!
περικαλώ?
Και θελεις να πεις οτι....;
χμ,όχι κάτι ιδιαίτερο,εγώ απλά προσπαθώ να μένω ον-τόπικ παιδιά
καλημερα :!:
Ζώ! Μετά απο σένα ζώ! Μπορώ και ξαναζώ, γιατρεύοντας σημάδια, σημάδια όλα δικά σου, απ'τον παλιό καιρό... μετά απο σένα ζω...
Βασικά, γύρισα σπίτι χτές, και ξεράθηκα, σηκώθηκα στις 7 το απόγευμα περίπου, και ξαναέπεσα στις 12. Ωραία ήταν. Πολύ ζαλάδα. Και όνειρα περίεργα. Μάλλον με επισκέπτεται ο Κθούλου.
πρόσεχε μην σου φάει την συκωταριά ή το στομάχιQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Ε, ναι, τα έκοψα, (επι τη ευακαιρία, αυτά που έλεγες χτές τα ήξερα, απλά δεν είχα κουράγιο να γράψω τίποτα) και πέρνω κάνα ποστάντ ανά 10-12 ώρες. Γενικά κατ'ανάγκη πέρνω φάρμακα, τις περισσότερες φορές πέρνω καμιά ασπιρίνι και μου περνάνε όλα. Απλά στην συγκεκριμένη φάση χρειαζόταν στην αρχή και αντιβίωση και παυσίπονα γιατί η επέμβαση γίνεται στο κόκαλο, και δεν περνάει με μια απλή ασπιρίνη.
Καλημέρα σας 8)
Η σωτηρία του πλανήτη ίσως να βρίσκεται στις λεπτομέρειες: αυτό τουλάχιστον διατείνεται ο ΟΗΕ ο οποίος, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους νέους για την προστασία του πλανήτη, ετοιμάζεται να λανσάρει ένα βιντεάκι διάρκειας μόλις 30 δευτερολέπτων που περιέχει οδηγίες για καλή χρήση του τζιν...
«Φόρεσε το τζιν σου τουλάχιστον τρεις φορές, πλύνε το με κρύο νερό, στέγνωσε το σε υπαίθριο χώρο, ξέχασε το σίδερο: έτσι καταναλώνεται πέντε φορές λιγότερη ενέργεια» αναφέρεται στο βιντεοκλίπ, του οποίου η μετάδοση στην τηλεόραση προβλέπεται να γίνει ταυτόχρονα στα Αγγλικά, τα Γαλλικά και τα Ισπανικά σε όλον τον κόσμο.
Το Πρόγραμμα του ΟΗΕ για το περιβάλλον (PNUE) ελπίζει ότι το βίντεο αυτό θα πείσει τους νέους ότι η λογική χρήση του τζιν επιτρέπει την εξοικονόμηση νερού και ενέργειας και θα τους ευαισθητοποιήσει όσον αφορά την εκμετάλλευση των πρώτων υλών, τη βιομηχανική παραγωγή, την μεταφορά και την επεξεργασία αποβλήτων.
πηγή: news.contra.gr
Quote:
Originally Posted by Candiru
Η σωτηρία του πλανήτη βρίσκεται στους SEX PISTOLS! GEGE?
"E oxi patera, h alh8eia brisketai stous Sex Pistols... GEGE :?: :?: ?:"Quote:
Originally Posted by mage
Thn epomenh fora pare Niflamol. Oti prepei gia ponodonto.Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom